Pluspunten

Vorig jaar hebben wij al onze 26 AED's en buitenkasten vervangen via AEDvoordelig en Zoll. Perfecte samenwerking! Snelle levering en goede service en aftersales. AEDvoordelig kwam als beste leveranciers uit de aanbesteding die wij hiervoor hadden uitgeschreven qua prijs en kwaliteitscriteria. Al onze onderdelen (pads, etc.) schaffen wij naar volle tevredenheid aan via AEDvoordelig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling is snel en vlot in behandeling genomen en betaling ging soepel

In juni 2017 moet je geen batterijen meer leveren waar de data december 2017 en maart 2017 opstaan. Mijn AED geeft d.m.v. het rode kruis nu ook aan dat deze maar voor 50 % gevuld zijn. Het bedrag wat onze speeltuin hiervoor betaald heeft is hoog. Ik vind dit een slechte service

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle reactie op bestelling met pro-actieve houding. Na bestellen batterij werd direct gevraagd of de electrodes nog goed waren. inderdaad waren deze verlopen. Vervolgens keurig in gunstige bundelbestelling vlot geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering. Pakket goed verpakt. Duidelijke informatie op de website. Goede ervaring.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gewoon alles op voorwaarden en tijd leveren. Klasse

gewoon blijven

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Very good shop with perfect service. Many thanks to Mr. Janssen for his friendly assistance to someone from Germany not speaking your language. I would always order again here.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Buiten verwachting. Ben zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Meedenkend over praktische zaken. Heldere informatie. Eerlijk advies en supersnelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Persoonlijk contact na bestelling. Op de hoogte van ontwikkelingen en scherp geprijsd. Goed bereikbaar.

• Snelheid/Levertijd

Graag 1 vervoerder. Nu kon ik voor 1 pakket weer naar Udenhout om het op te halen. DHL perfect. Ik vind het zeer positief dat AED voordelig meteen reageerde op mijn opmerking en dus ook een klacht gaat indienen bij UPC. AED voordelig heeft mijn vertrouwen weer.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede informatie en contact.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke website, ruim assortiment, veel keuze in betaalmogelijkheden en een snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Dit bedrijf werkt op op feestdagen wat heel bijzonder is. Een dikke duim voor klantenbinding, service en levertijd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

zeer snelle levering en perfect op orde

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super service Goede communicatie tussen klant en leverancier

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snel en netjes in de leveringen. Volledige informatie zonder adertjes onder het gras. Vandaag besteld, morgen onderweg, en overmorgen geleverd. Top!!!

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

duidelijke informatie en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling en levering bestelling

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel levering

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

Over AEDvoordelig

De afgelopen jaren is de vraag naar AED’s enorm gestegen. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren schaffen een AED aan. Ons streven is een 100% dekking van AED's. Een hartstilstand komt altijd onverwacht en waar u of uw dierbaren ook zijn, een AED moet binnen enkele minuten aangesloten kunnen zijn, voor iedereen en overal! AEDvoordelig wil bovenstaande doelstelling nastreven door de inzet van scherpe prijzen, snelle en betrouwbare levering en een uitstekende, vriendelijke en persoonlijke service en advies. Wilt u een AED aanschaffen voor uw bedrijf, vereniging of voor uzelf als particulier? Wij adviseren u graag! (+31) 088-2336000

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.