Dik tevreden

Verjaardagscadeau bestelt op de site van zilver. Keurig op tijd bezorgt en heel mooi ingepakt. Super service

Goede website , snelle levering

Prachtig ingepakt cadeautje. Volgende dag geleverd. Te mooi ingepakt om de inhoud te kunnen bekijken, maar dat komt vast goed!

Op tijd verstuurd en netjes ingepakt. Bedankt

Alles was goed geregeld en verzorgd.ñ

Een prettige ervaring.

Zeer goed verzorgd en bezorgd

Op een zaterdag besteld en op de dinsdag erop bezorgt. Alles zorgvuldig verpakt en naar wens.

Super!!!

Leuke manier van schatzoeken… En komen echte kadootjes binnen zooo leuk.

Prachtig sierraad, mooie presentatie.

Snel geleverd en mooi ingepakt. Echt een mooi cadeau om te geven! Ben er echt blij van geworden.

Aanrader

Ik heb als zeer goed ervaren. Snelle levering en echt prachtig verpakt. Een echte aanrader Top

Voldoet aan de verwachting en verzending is correct. Voor herhaling vatbaar

Goede service, reageren snel, zorgvuldig ingepakt en snelle levering

Oorbellen voor mij apart gelegd in de winkel. Uiteindelijk toch via de online shop besteld. Prachtige oorbellen, mooi ingepakt met verrassing.

Uitstekend assortiment, snelle levering en prachtig verpakt

Ik bestel sinds jaren al sieraden bij Zilver. Het assortiment is zeer uitgebreid. Duidelijke foto's en omschrijving, bij vragen zijn de medewerkers bereikbaar. Ook fijn om te kunnen zien of een artikel op voorraad is. Mijn laatste bestelling werd snel geleverd, geinformeerd over de voortgang en was prachtig verpakt als kado.

Het was efficiënt, met goede informatie en plezierige qfronding

Lees maar beat ík bovenop heb geschreven. Ik vond de kwaliteit van de verpakking bijzonder plezierig.

Uitstekende kwaliteit

De vintage ring die ik heb gekocht voldeed aan de omschrijving en werd al de volgende dag bezorgd. Vooraf goed contact gehad met Yentl aangaande de maatvoering en zij heeft een ringsizer meegestuurd. Mijn eerste aankoop bij deze juwelier heeft een betrouwbare indruk bij me achtergelaten.

Ik schrok even dat ik las dat mijn bestelling op backorder was, maar was optijd geleverd. Armband voldoet volledig aan de verwachting. Optie om deze armband in kado papier in te laten pakken incl kaart is boven verwachting! Helemaal tevreden!

Zeer uitgebreid met bijzondere sieraden en geschenken

In een oud dorp als Broek in Waterland zal men niet snel een juwelierszaak of soortgelijks verwachten. Maar hier werd ik geleid via het internet en ver boven verwachting kwamen mijn vrouw en ik de zaak binnen waar een enorme collectie aan sieraden en andere geschenken uitgestald zijn. Een warm onthaal, vriendelijk en hulpvaardige hulp heeft ons geholpen. In een juwelierswinkel kom je het vaste patroon aan sieraden en horloges tegen. Bij deze zaak is het aanbod geheel anders en veel groter in zilverwerk, sieraden, etc. etc. Het is meer dan aan te bevelen hier langs te gaan en inkopen doen voor uzelf of als geschenk voor een naaste. Echt!

snel en betrouwbaar!

Gravering en product zoals verwacht, levertijd zoals afgesproken. Enig minpunt, maar dat is zilver.nl niet aan te rekenen is dat Post.nl zonder de vereiste handtekening te ontvangen het pakketje voor de deur heeft achtergelaten.

Alles prima!

Duidelijke communicatie en update van je bestelling via mail. Na de afgesproken tijd kwam mijn armband prachtig ingepakt aan!

Goed en keurig verpakt

Ik werd via mail op de hoogte gehouden van de voortgang van de verzending. Het pakketje was goed verpakt en het hangertje met doosje leuk ingepakt.

Altijd snel geleverd en mooi verpakt

Ik koop maar af en toe juwelen online, maar bij Zilver slaag ik altijd en goed.

geweldig vriendelijk en behulpzame communicatie en levering

Zeer vriendelijke en fijne communicatie en super kwaliteit van levering met inhoud

Goede service, snelle levering. Prachtige spullen.

Zeer goed. Een aanrader

Tevreden

Tevreden met de oorbellen in mooie verpakking . De bezorging kon beter maar dat ligt aan post.nl

Correct en snel.

Correct en snel.

Vlotte bestelling

Binnen 2 dagen in huis. En ik had de optie cadeau inpakken. Wat was het mooi ingepakt. En de rammelaar zelf was ook prachtig met inscriptie.

Prachtig gegraveerd, heel stijlvol ingepakt.

Hele persoonlijk service, prachtige ingepakt, en waar kunstwerk. Mooi lijstje, mooie kwaliteit, mooi gegraveerd.

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.