Filtre

Snelle levering, mooi ingepakt en mooie lijst

Excellent

Correcte en snelle afhandeling. Uitgebreide informatie omtrent de bezorging. Bestelling was met aandacht verzorgd en zeer goed voor verzending ingepakt met een leuke verrassing. Zilver.nl straalt professionaliteit en gedrevenheid voor het vak uit.

Snel, mooi ingepakt en attent, (lekker snoepje)

Snel geleverd, mooi ingepakt en lekker snoepje erbij

uitstekend

na bestelling alles prima verzorgd en afgeleverd, ook de verpakking was uitstekend

Heel goed en het was heel mooi verpakt

Superservice!

Ik had vrij veel vragen over een product die ontzettend snel en goed beantwoord zijn! Op die manier kon ik snel het product bestellen.

Zeer snelle levering en prachtig verpakt.

Prima ervaring, alles naar wens.

Goede snelle service. Mooi ingepakt!

Service is geweldig

Meerdere keren iets gekocht in de afgelopen jaren. Kwaliteit staat boven aan zo ook klant vriendelijkheid.

Ik heb mijn bestelling na telefonisch advies geplaatst via het web. Verzending was naar het buitenland. Alles perfect geregeld en de producten waren boven verwachting!

Prachtig sieraad

Héél mooi verpakt het was echt een cadeautje om het open te maken. Veel aandacht voor het geheel ook nog een chocolade reepje. Complimenten

Snelle levering en goede kwaliteit

Buiten het feit dat het product is zoals omschreven op de foto, is de gravering is prachtig. Een super snelle levering en de manier waarop het verpakt was, was te schattig. Echt top, bedankt voor de service.

Was heel mooi ingepakt Ik ben heel blij

Zilver voor Lapponia fans

Wanneer je fan bent van Lapponia dan is Zilver waar je moet zijn. Duidelijke website, snelle service en mooi ingepakt. Blij met mijn nieuwe oorbellen Lapponia Lapland Fonte

Heel goede communicatie, veel keuze uit mooie producten en snelle levering

Goede omschrijving v product, snel bezorgd

Het is een mooie site met veel keuze aan zilveren fotolijsten. Al een paar keer iets besteld. Fijn dat het zo snel bezorgd wordt en ook nog mooi ingepakt!

geweldig

supersnelle levering en heel goed afgeleverd,gravering netjes, ingepakt als cadeau is een goede service

Snel verstuurd, mooi ingepakt. Goede kwaliteit

Heel correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling. Prachtig ingepakt!

Attente service, top producten.

In alle opzichten goed; producten, service, opties, snelheid. Complimenten.

Snelle levering, mooi verpakt. Ik ben blij met mij nieuwe ring.

SUPER

Netjes verpakt, en super mooi ingepakt onze complimenten. En heel mooi hanger keurig afgewerkt super mooi. Een aanrader om dit te promoten aan anderen

prachtig produkt

Voor onze kleindochter een zilveren rammelaar gekocht. Ziet er precies zo uit als op de foto en prachtig gegraveerd. Bovendien was het pakje ook mooi ingepakt en kon het met het mooi handgeschreven kaartje zo cadeau worden gedaan.

Snelle levering, goede kwaliteit

1 Burgemeester Peereboomweg