Filtre

Snel en mooi handschrift op kaart

super. Had nooit verwacht dat het zou nel geleverd werd. Je mag zelfs een kaartje erbij kiezen. En schrijven een boodschap voor je erop met de hand. Hoe persoonlijk is dat !

Zeer behulpzaam en n supersnelle levering

Zeer behulpzaam en n supersnelle levering

Keurige service . Netjes verpakt met als extra een chocolaatje. Ben zeer tevreden met het eindresultaat

Heel vriendelijk, correct, adequaat en snel geholpen.

Heel vriendelijk en adequaat geholpen.

Schitterend verzorgd

Fantastische service

Alles is perfect verlopen van bestelling tot aflevering. Het geschenk was prachtig verpakt! Niets dan lof !

uitstekend

Snel geleverd, goed en mooi verpakt voor een leuk cadeau. Dank

Vlotte en accurate afwikkeling.

De inhoud in de verpakking laten zitten, temeer daar e.e.a zo mooi verpakt is.

Zeer fijne ervaring

Omschrijving zeer goed beschreven en dit conform de uitstraling van het artikel. Daarnaast telefonisch contact gehad en ook hier vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Artikel ook zeer goed verpakt, zodat het pakket in goede conditie is aangekomen.

Super!!!

Zeer snelle levering naar Duitsland, prachtig chique in cadeaupapier met mooi lint verpakt. Het karton was ook heel stabiel verpakt, zodat er niks met het cadeau kon gebeuren. Wij bestellen altijd heel graag bij Zilver.nl!

Goede en snelle levering

Snelle verzending, cadeautje liefdevol verpakt! Heel verzorgd pakket met catalogus van het merk en een doosje after eight cadeau, een heel leuk gebaar. Blij met mijn nieuwe oorbellen, ik vind ze prachtig!

Mooi product snel geleverd

Mooie oorbellen en erg leuk verpakt

zeer behulpzaam

Voor de derde keer bestelden wij een wijnkoeler bij Zilver. Omdat we niet zeker wisten of het feest doorging moesten we hem even in optie houden. Dat was geen probleem bij zilver. Ze stonden op scherp, toen het feest door zou gaan, hebben ze hem snel gegraveerd en was hij de volgende dag op de post. Super service, heel tevreden

Alles prima!

Mooi product, leuk ingepakt, supersnelle levering

goed produkt, snelle levering

Vriendelijk te woord gestaan. Het bestelde bestekje was mooi gegraveerd en werd de volgende dag geleverd, feestelijk ingepakt met het kaartje.

Snelle levering in een mooie cadeauverpakking

Uitstekend doen precies wat ze beloven

Een mooie titanium armband. Snelle service.

Kan het iedereen aanbevelen

Bij de bestelling ging perfect en bezorging was ook perfect, was de volgende dag meteen bezorgd en beveelt iedereen aan

Dik tevreden!

Supersnelle levering van de mooie verzilverde spaarpot. Leuk dat er ook mogelijkheid is om naam en geboortedatum er in te laten graveren. Super dat er ook inpakservice bijzit, waar ook nog eens veel extra zorg aan werd verricht door het mooie pakpapier, de strikjes en zelfs een handgeschreven kaartje. We zijn supertevreden!

Snelle bezorging. Geweldig verzorgd. Fantastisch ingepakt. Top cadeaupapier. Goede prijs. Zeer tevreden.

Prettige ervaring en goede levering

Veel aanbod, overzichtelijke website en goede bezorging

Aangenaam verrrast door deze zeer verzorgde zending!

Heerlijk zaken doen met zilver.nl. Ook de chocolades zijn lekker. Oprechte dank Antoine De Smet

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC