Filtre

Klantvriendelijk en prima service

Kwam met Inloggen niet uit gebeld heel vriendelijk geholpen en telefonisch gelijk bestelling in orde gemaakt. 👍

Correct, snel, en komt afspraak na

Het bestellen is eenvoudig, het pakketje wordt correct ingepakt en afgeleverd. Ook qua tijd is het netjes op de beloofde tijd aangekomen. Dank jullie wel 👍👍👍

Top communicatie, feestje om uit te pakken

Snelle levering, mooi ingepakt!

Levering vlot en netjes verpakt

Heel mooi ingepakt met mooie versiering

Groot assortiment en snelle levering. Gunstige prijsstijging.

Mooie lapponia ring die niet overal meer leverbaar was. Bij afrekenen een verrassingskorting als ‘ trouwe klant’. De ring was feestelijk ingepakt. Kortom, prima adres .

Geweldig zilver, mooi en met zorg verpakt.

Ik heb bij zilver online al veel prachtige producten besteld, zoals ijslepeltjes, prachtig bestek en vis bestek in spatelfilet, taartscheppen enz. Alle producten steeds in mint conditie, zo ook nu het confiturevorkje, prachtig met zijn biedermeier gravure. Hoop nog be el mooie artikelen te kopen maar snuffelen op de website is ook een genoegen. Lieve mensen, bedankt.

precies zoals verwacht

goede communicatie, snelle levering, en bovenal een gouden sieraad van mooie kwaliteit

super ervaring

keurig geholpen super mooi ingepakt prachtig graveer werk mijn partner is er heel erg blij mee echt een aanrader voor iedereen die iets moois zoekt

snelle service, alles prima geregeld.

Snelle service, alles prima geregeld. Per ongeluk 1 sieraad verkeerd aangeklikt. Met 1 belletje prima opgelost.

Prachtig

Mijn sieraden zo mooi verpakt met een chocolaatje erbij. Was echt een kaddotje om het uit te pakken. Bedankt !!

heel mooi verpakt, prachtig

Snel en super

Onze bestelling (2x cadeautjes) mooi ingepakt en vervolgens ook nog eens supermooi verpakt bij elkaar in een doosje. Snelle levering!

Snelle service en geweldig ingepakt

Twee sierraden besteld voor mijn vriendin. Zeer snel en deugdelijk ontvangen en tevens erg mooi ingepakt!

Geweldige service

Had een vergissing bij bestelling gedaan. Snel gecorrigeerd en ook direct terug gestort. Top service.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Het bestelde art. Valt goed in de smaak. Mooie kadoverpakking en ook nog eens een lekker snoepje als kado'tjes. Ook snel geleverd.

Vriendelijk, professioneel en vlotte service.

Niks anders dan lof van begin van orientatie op website tot en met ontvangst van het pakketje. Kundige en vriendelijke medewerkster. Heldere en snelle afrekenprocedure. Duidelijke communicatie mbt verzending en status hiervan. Product goed mooi en goed verpakt. Aanrader! Met vriendelijke groet, TIM

Excellente service en afhandeling!

Excellente service en afhandeling!

Hele snelle levering en heel leuk verpakt met handgeschreven kaartje met zelf doorgegeven tekst

Uitstekende service en zorgvuldige verzending van de bestelling.

Ik zocht een kadootje voor mijn pasgeboren kleinzoon en bij dit bedrijf online prima geslaagd en zilveren bijtring met inscriptie van de naam van de baby besteld. De volgende dag bedacht ik me dat de geboortedatum er ook nog op moest natuurlijk. Dit werd in orde gemaakt zonder extra kosten. Super!

Snel geleverd en liefdevol ingepakt. Bedankt voor het chocolaatje.

Fantastisch!

Donderavond voor eerst een bestelling geplaatst. Vrijdagmiddag al ontvangen! Super netjes ingepakt als kadootje. Zeer zeker gaan wij vaker bestellen bij Zilver.nl! Bedankt voor de fantastische service!

Voor de vijfde keer iets gekocht. En zoals altijd goed en snel geholpen. Pier Santema

Snelle levering en zeer netjes ingepakt

Prachtig besteksetje gegraveerd. Hele goede service en ontzettend mooi ingepakt. Heel erg bedankt!

Uitstekende klantvriendelijke service

Had per ongeluk het graveren verkeerd doorgegeven. Per email liet ik dit weten. Hier is heel zorgvuldig mee omgegaan: eerst nog een extra mail van graveur om de gegevens zeker goed te hebben en het pakketje is keurig gegraveerd en snel geleverd.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC