Filtre

zeer tevreden

Heel tevreden. Ongevraagd smaakvol als cadeautjes verpakt. Het toblerone snoepje zag ik bijna over het hoofd. Alle hulde. Dank

Prachtig

Een mooi cadeau met veel Zorg gemaakt en verpakt!

Heel goed verzorgd pakje met mooie inhoud

Vriendelijke benadering en prima verzorgd pakje!!

De dingen die ik besteld had waren mooi ingepakt. Een leuke kado verpakking erbij, hier had ik allemaal niet om gevraagd. TOP. Levering keurig op tijd en goed op de hoogte gehouden. Ik raad ZILVER zeker aan.

Super snelle en goede service

Overal op zoek geweest naar een my imenso munt en nergens te vinden. Bij Zilver hadden ze deze nog en het kon ook nog eens snel geleverd worden. De verpakking is goed en feestelijk verpakt.

Zorgvuldig en kwaliteit

Zorgvuldig verpakt echt een cadeau voor mezelf.

lukte eerst niet, maar verder helemaal goed!

Dank voor het snelle toesturen van het pakket met mooi ingepakte doosjes! Ik wil het niet openmaken want het is een cadeau voor iemand anders. Had eerst wat problemen met inloggen en bestellen, maar dat is allemaal goed gekomen!

Prijs kwaliteit, zeer goed. Met zorg verpakt. Vlugge levering. Alles prima in orde.

veel keuze, vlotte levering en vooral mooi sieraad

veel keuze, vlotte levering en vooral mooi sieraad

Uitstekend!

De afwikkeling van mn aankoop, uitgebreide service; keuze uit kadopapier tot aan kaartje eraan. Snelle zending. Zelfs een mini chocola in de de verzending :) Alles van a tot z petje af.. zeker tot snel

Alsof ik iets bij een fysieke juwelier koop. Mooi ingepakt. Kla!sse

Snelle levering en zeer zorgvuldige verpakking

Je ontvangt een mooi ingepakt cadeautje in een doos met verpakkingschips.

Mijn ervaring in één woord : GEWELDIG

De oorbellen zijn prachtig. De verpakking was zeer zorgvuldig en als de grote doos open is verschijnt een bijzonder smaakvol doosje dat creatief verpakt is. Bovendien bevat het geheel ook nog eens twee heerlijk uitziende bonbons. Ik heb ze nog niet geproefd ! Vanavond ! Het geheel ademt aandacht en zorg ! Succes gewenst !

Altijd goed en snelle levering!

Genoeg keuze en altijd snel en netjes geleverd! Heb er al vaker geboorte cadeautjes gekocht.

Mooie bedel

Vandaag een mooie bedel mogen ontvangen, snelle service, mooi opgelost met de handtekeningkwestie, snelle reactie daarop, kortom top!

Snelle levering en uitstekend verzorgd

Ondanks dat ik het niet had aangegeven was mijn bestelling keuring verpakt in een cadeau verpakking. Een verrassing waar ik niet op had gerekend. In enkele woorden: een verrassing en een cadeautje.

Hele goede ,service cadeau.superleuk ingepakt en op tijd geleverd

Goede informatie over het artikel en correcte levering

Site is duidelijk. Artikel voldoet aan verwachting. Vlotte levering

vlot en accuraat.

Overzichtelijke website en duidelijke en vlotte uitvoering.

Klantvriendelijk, meedenkend, prettig om zaken mee te doen.

Binnen een dag in huis, prachtige kadoverpakking.

Netjes ingepakt, en volgens afspraak geleverd.

Ook het sieraad is heel mooi.

Ik was blij verrast met de leuke manier van inpakken. Ik vond het bijna zonde om uit te pakken.

Vlotte bezorging en erg verzorgd en mooi ingepakt fotolijstje ontvangen!

Zie boven. Enige kanttekening is de sticker op het glaasje van het lijstje. Nadat ik die verwijderd had, bleef er een enorm plakkerige rest lijm zitten die ik er met moeite vanaf kreeg. Verder over helemaal alles meer dan tevreden. Prachtig lijstje ook!

uitstekende service

prima en betrouwbaar

Snelle service, vriendelijke medewerkers

Had om 13u gebeld om te checken of een artikel dat nog gegraveerd moest worden, dezelfde dag nog verzonden kon worden, was geen probleem! Nog geen 24 uur later heb ik de kado’s, inclusief mooie verpakking, in huis! Dank voor de snelle service.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC