Filtre

Geweldig!

Snelle levering, goed en mooi verpakt. En het chocolaatje erbij was verrassend !

Mooie collectie en goede service

Ik heb al diverse malen artikelen gekocht bij Zilver. Zowel in de winkel als via de webshop. Professioneel, deskundig en goede service. Men denkt met je mee. Mijn laatste bestelling via de webshop was binnen een dag binnen. Schitterend verpakt. Dank!

Top geregeld!

Mooie items en hele snelle service

Vlot geleverd. Goed verpakt. WT wil je nog meer?

Indien er meer flessenhalshangers te koop komen, gaarne bericht. Denk aan : whisky, g(j)enever, witte wijn, rode wijn, dessert wijn, likeur, calvados enz Met vriendelijke groet, J. Stakenburg

Uitstekende afhandeling!

Ik was m.n. zeer enthousiast over de aandacht die u besteed heeft aan de verpakking. Zo leuk om als cadeautje te geven. Mijn hartelijke dank!

Mooi en gemakkelijk geregeld

Binnen 24 uur had ik mijn bestelling, gegraveerd en wel. Voor ons volgende kleinkind (binnen enkele maanden) komen we terug.

de service en afhandeling van de bestelling bij Zilver.nl is uitermate efficiënt en professioneel

Wij bestelden een geschenk op maandag en hadden het keurig ingepakt op dinsdagochtend in huis. Ook de informatie over verpakking en verzending is erg professioneel.

Prima service, volgende dag in huis.

Nijntje rammelaar besteld. Was heel mooi ingepakt met mooi, handgeschreven kaartje. Als extraatje zaten er nog leuke babyslofjes in het pakje. Heel erg leuk. Bedankt!

Goede service en heel mooi ingepakt

Goed bedrijf om bij te kopen

Goede app service om je vragen te beantwoorden. Snelle levering in goede verpakking.

Snelle en feestelijke levering

Snel en supermooi verpakt. Echt een feestje om te krijgen. Ben erg blij met mijn nieuwe oorbellen!

Erg goede webshop. Goede communicatie, snelle levering. Bestelling erg mooi ingepakt wat ik niet verwachtte. Top!

Hele goeie service, snelle levering en prachtige ringen

Mijn ervaring is zeer positief! Telefonisch werd ik vriendelijk te woord gestaan. Gisteren heb ik 2 ringen bestelt en vandaag zijn ze al bezorgd. Inclusief graveren! Zelfs nog een voorbeeld gemaild en een voorbeeld terug ontvangen, waarbij rekening is gehouden met de wensen. De ringen zijn mooi, passen perfect en ze waren heel mooi ingepakt en er zat ook nog een gratis reep bij! Al met al super!

Snel en goed verzorgd ontving ik mijn pakket.

Geweldig! 1e bestelling!

Fijne website, volgens afspraak geleverd, goed verpakt, prachtig ingepakt en een leuke attentie. Kortom: voor herhaling vatbaar!!

Goeie service

Netjes opgebeld omdat het product later geleverd Zou worden. Mooie verpakking.

Altijd een voorbeeldige service en kwaliteit!

Sinds vele jaren vind ik hier mooi antiek tafelzilver en ben altijd weer verrast over de uitstekende manier van werken van Zilver.NL, snel, keurig, en steeds wordt een kleine attentie in het pakje erbij gedaan! Maar vooral: de kwaliteit van de voorwerpen en de precieze beschrijving geven aan, hoe professioneel deze winkel wordt geleid.

Super afhandeling, en met zorg en aandacht verpakt! Heel blij mee!

super ervaring

website erg informatief en telefoon wordt meteen beantwoord!

heel goed

snelle levering, goede communicatie; kortom ik ben heel tevreden met het bestel- en leveringsproces;

Uitstekende service, heel mooie koeler!

Uitstekende service, heel mooie koeler geworden!

Keurige bestelling nette zending

Vlotte bestelling en professionele website. Mooie producten, kortom erg tevreden!

persoonlijk contact en vlotte levering

mooie website en mogelijkheid om te bellen voor vragen.

Helemaal goed

Overzichtelijke site, snelle levering en mooi ingepakt.

Snel en goede service

Al enkele keren bestellingen gedaan worden snel geleverd. Netjes gegraveerd en mooi ingepakt zelf met een hand geschreven kaartje eraan Patricia

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC