Filtre

Fijne snelle afhandeling

Bestelling snel verwerkt en goed op de hoogte gehouden. Flexibel in bezorgtijden.

Super servies, super servies na verkoop en zeer vriendelijk

Tevreden

Goede prijs/kwaliteit

Zilver.nl en PostNL niet op 1 lijn.

Track and trace gaf verkeerde informatie. Pakket zou om 11u49 afgeleverd zijn bij JUMBO Rembrandtgallerij Roosendaal op 7-2-2020. Na 3 keer me gemeld te hebben op 7 en 8 feb. nog steeds niets. Nu doorverwezen naar maandagmiddag 10-2-2020. Ben benieuwd....

Uitstekend.

Enig minpunt: de levering. PostNL of het leverpunt heeft nagelaten het artikel te scannen bij levering in het gevraagde leverpunt. Bijgevolg waren we niet op de hoogte van de levering.

Armband is erg mooi

Geweldige service, goede kwaliteit, betrouwbare site!!!!

Een aanrader om je juwelenkistje aan te vullen. Snelle service, prijs/kwaliteit is goed. Klasse. Misschien een tip, het zoeken op de website is niet altijd makkelijk. Als ik om een gouden collier vraag krijg ik er 12 oorbellen tussendoor. Maar dat is ook het enige minpuntje.

Ontzettend tevreden

Eerder deze week voor het eerst bij zilver een bestelling geplaatst. Product duidelijk omschreven in de webshop. Snelle levering en mooi verpakt. Bestelprocedure wijst zichzelf helemaal uit en zilver mailt bij veranderingen in de status van je bestelling.

Super blij met mijn aankoop.

Heel erg tevreden. Wat beloofd word op de site is zeker waar gemaakt. En als extra verrassing een chocolade hart. En niet te vergeten het was heel goed verpakt en het hangertje zelf heel feestelijk ingepakt. Kortom een prima ervaring met zilver.nl

Mooie verpakking met zorg behandeld!!

Mooie verpakking met zorg behandeld!!

Correct en snelle service

Hulpvaardig, vriendelijk, beleefd en zeer snelle Reactie. Ben heel blij met mijn aankoop.

Goed, betrouwbaar, snel en uitstekende kwaliteit!

Op zaterdagavond besteld, maandag even contact gehad over speciale wensen en dinsdag was het naar alle tevredenheid bezorgd!

Heel goed,mooi verpakt en snel verstuurd

Precies wat ik verwacht had. mooi verpakt. Het was een cadeau voor mijn dochter dus ik hoefde er niets meer aan te doen. Geweldig !

Snelle bezorging

Leuk ingepakt

Snel contact en reactie! Bestelling de volgende dag in huis, super

Vlotte, correcte service!

Prompte reactie op mijn bestelling. Kwalitatief hoogstaande producten. Snelle levering in solide, goede verpakking. Dank voor de chocolaatjes.

Uitstekende service

Mooi sieraad voor een mooie prijs

geweldig!

de levering was snel en het was prachtig ingepakt. Het product was geheel naar wens.

Service met een !

Ik heb een geboortecadeau met graveren besteld. De helpdesk maar ook de graveur heeft heel goed met me meegedacht. Bedankt daarvoor!

Snel en adequaat

De bestelling gedaan en een paar dagen later in heel mooie verpakking ontvangen

Prima product.

Mooi muziekdoosje, netjes verpakt met persoonlijke boodschap. Keurig op tijd geleverd.

heel goed contact, en super eindresultaat

beste en lastige opdracht, veel en goed contact, en een prachtig feestelijk resultaat. dank voor alle moeite!

Goede communicatie en de bestelling is altijd leuk verpakt met iets lekkers!

De oorbellen zijn nog mooier dan op de foto.

Heel snel gearriveerd en heel mooi verpakt.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC