Filtre

Een dag met een zilveren randje!

Een etmaal voor Kerst, druilerig en donker, besloot ik mezelf eens te verwennen: een werkelijk schitterend paar parel-oorbelletjes met marquesiet geselecteerd, koningin-waardig met een antieke look. Op kerstavond nog arriveerde het fraai verzorgde pakketje; hartstikke smaakvol ingepakt en ook nog voorzien van wat aardigheidjes in de doos. De oorhangertjes waren groter en mooier dan verwacht, het geld helemaal waard. Prettige en vaak doorslaggevende bijkomstigheid vind ik persoonlijk de mogelijkheid tot achteraf betalen en gratis verzending, ook hanteert Zilver leuke kortingsacties. Voor de tweede maal een prima ervaring opgedaan.

Toppie

Zeer vlotte afhandeling ook met de feestdagen

Goed ,snel, goedkoop

Twee dagen voor kerst besteld , en mooi op tijd bezorgd .

Prachtige ring

Prachtige ring besteld. In het echt nóg mooier dan op de foto! Superblij mee! Hele snelle levering, top!

Gratis inpakken in cadeaupapier, prima service

Duidelijke informatie, geweldig ingepakt

Het werd, zoals beschreven, de volgende werkdag bezorgd. Het was goed ingepakt, en makkelijk te openen. Ik heb het zo besteld dat ze het inpakken, en wat was het mooi gedaan! Dankjewel Zilver.nl

Correcte, snelle service

Het item werd snel en correct geleverd. Leuk detail was dat het werd geleverd in een mooi, verzorgd doosje, dat bovendien heel klassevol was ingepakt.

Snelle, perfecte, mooi ingepakte levering

Eerste keer iets bij Zilver.nl besteld en zeer tevreden. Niet alleen heel goed verpakt en ook nog een leuke verrassing. Bu ben ik benieuwd wat er gebeurt als mijn - Braziliaanse - vrouw binnenkort in Delft arriveert en het mooie pakje openmaakt

Wat een feest!

Sieraden mooi ingepakt! En zo goed beschermd verpakt i Een stevige doos. Door extra inhoud, kerstservetten met een extra juwelen kado zeer blij verrast! Super! Aanrader.

Heel tevreden

Mooi horloge, mooi verpakt.

Ik belde , vroeg en binnen een paar minuten was demoon geregeld, en binnen 1 dag had ik t pakket in huis. Fantastisch

snelle levering maar niet zoals gewenst

Ik ben zeer tevreden over de site, het artikel en de snelle levering. Minpuntje; Ik had aangegeven mijn pakje op te willen halen bij een postnl punt omdat wij niet thuis waren, maar het pakje werd toch door postnl thuis bezorgd.

Snelle service, mooi ingepakt!

Volgende dag geleverd zelfs in de kerst drukte. Super mooi ingepakt en verzorgd. Erg tevreden!

Top bedrijf

Gisteren besteld, vandaag keurig als cadeautje ingepakt geleverd.

Alles klopt, keurig verzorgd en goed geregeld

Klant wordt goed geinformeerd, snelle afhandeling, keurig verpakt, je hoeft er niets meer aan te doen.

Geweldig goede ervaring

Artikel geleverd zoals besteld en geleverd in een leuke verpakking met een handgeschreven kaartje. Kortom, een representatief pakje zeer geschikt als cadeau.

Wat een top winkel

Gisteren besteld, vandaag ontvangen, netjes verzorgd ingepakt en al. g

Persoonlijke service

Bestelde artikel niet aanwezig. Direct contact. Met vertraging alsnog geleverd. Voldeed niet helemaal aan de verwachting. Wel mooi verpakt.

Snel

Mooi ingepakt

Zeer goed snelle levering

Prima kan niet beter

Snel ontvangen

Mooi verpakt en leuk kaartje handgeschreven.. handige chat op de site.

Perfect en alles was mooi verzorgd!

Mooie producten, snelle levering, mooi verpakt!

Super service

Mijn online bestelling, super snel verstuurd in deze drukke tijd. En geweldig mooi ingepakt en dan ook nog wat lekkers erbij.

Gisteren besteld, vandaag in huis. Schitterend verpakt in Kerstpapier met strik en al. Fantastisch!! Vanwege de mooie verpakking, zullen we de bestelling pas met kerstmis open maken maar ik ben er van overtuigd dat alles prima in orde is.

Helemaal Top snel en prachtig ingepakt voor de kerst

Helemaal Top snel en prachtig ingepakt voor de kerst dit bedrijf is een aanrader

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC