Filtre

Snel en goed

Gewoon goed en snel en goede prijs

Snelle service en prachtig verpakt.

Duidelijke website, mooie producten en mooi verpakt in cadeaupapier. Een aanrader.

Goede, snelle, betrouwbare service!

Ontzettend tevreden met zilver.nl, meerder maak producten besteld en iedere keer zeer tevreden!

snelle service, mooie verpakking

Tsja, topproduct, snel geleverd in een zeer fraaie verpakking. Meer is er niet te wensen denk ik zo.

Tevreden!

Snelle levering, zag er mooi uit, ook mooi ingepakt!

Stipte uitvoering prachtig verpakt snel verstuurd

T is gewoon zonde om die mooie pakjes uit te pakken een sieraad voor het oog.. geweldig en zo verzorgd ook. Prachtige mooie waxine licht houders een aanwinst voor mijn collectie en voor mijn tafel.. Een overzichtelijke en makkelijke site.. Succes verder daar in Broek op Waterland..

Goed, maar één minpuntje!

Goede communicatie en snelle verzending. Alle bijkomende informatie keurig bij elkaar. Het cadeau was echt fantastisch mooi ingepakt. Dat alles werd wel enigszins teniet gedaan toen het doosje openging en de twee creolen in plastic zakjes zaten.

Wat een goede service !! Top..

Was op zoek naar een bepaalde ring en maat, een medewerkster op de chat en ik was om. Gelijk de ring besteld met "gratis" inpakservice. Netjes verpakt ontvangen, heel blij mee.

Helemaal prima

Het loopt altijd heel vlot.

Snelle levering en prachtig ingepakt

Mooi muziekdoosje besteld en laten graveren. De volgende dag al in huis. Het product was prachtig ingepakt, bijna zonde om open te maken.

Voortreffelijk

Een hernieuwde kennismaking!!!

Prima service, mooie producten en aardig mensen

Ik heb nu voor de tweede keer en rammelaar met ingegraveerde naam besteld en prompt geleverd gekregen. De website heel duidelijk en biedt een goed overzicht van de collectie

Super goed!

Goede bereikbaarheid per chat en telefoon. Vriendelijke en eerlijke voorlichting, kwalitatief goede producten, prima snelle bestelservice met duidelijke track and trace.

Enig minpunt: geen milieubewuste verpakking.

Verder: snelle levering, mooi product, feestelijk ingepakt, aardige attenties bij levering.

Geweldig bedrijf!

Prachtig ingepakt! Top service en ook nog een leuke cadeautje erbij! Dank je Sint! Aanrader!

Fijne webwinkel

Ruime voorraad aanwezig. Na bestelling volgende dag in huis. Keuring als een cadeau verpakt. Prima service.

Super snel en netjes geleverd

Alle artikelen waren keurig verpakt en als prachtig kado verpakt

De site is perfect en de uitvoering van de bestelling eveneens. Ik wil slechts één woord van (bedoeld als opbouwend) kritiek laten horen. De verpakking van een paar oorbellen was wel heel erg omvangrijk, in een grote kartonnen doos, ook nog vol met piepschuim brokken. Dat is in deze tijd van milieubewustzijn toch niet de beste weg! Als dat wat kan worden aangepast, kan er zeker een ster bij!

Prima ervaring

Gebruikersvriendelijke website, leuk assortiment en snelle procedure van bestellen tot afleveren.

Snelle service!!

Mooie steen voor ring

Sieraad is netjes verpakt geleverd en op tijd verzonden.

Heel plezierig

Goede informatie, vriendelijke bejegening, prachtige verpakking van wat ik gekocht had (het was een cadeautje), in 1 woord: perfect.

super service

snelle levering, mooi verpakt, alles prima

Perfect !

Correcte levering en geweldig verpakt als Sinterklaas cadeau

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC