Gewoon goed en snel en goede prijs
Duidelijke website, mooie producten en mooi verpakt in cadeaupapier. Een aanrader.
Ontzettend tevreden met zilver.nl, meerder maak producten besteld en iedere keer zeer tevreden!
Tsja, topproduct, snel geleverd in een zeer fraaie verpakking. Meer is er niet te wensen denk ik zo.
Snelle levering, zag er mooi uit, ook mooi ingepakt!
T is gewoon zonde om die mooie pakjes uit te pakken een sieraad voor het oog.. geweldig en zo verzorgd ook. Prachtige mooie waxine licht houders een aanwinst voor mijn collectie en voor mijn tafel.. Een overzichtelijke en makkelijke site.. Succes verder daar in Broek op Waterland..
Goedenavond, Bedankt voor uw lieve review! De waxinelichtjes zijn ook zo mooi en we pakken alles heel graag feestelijk in. De reviews zijn voor ons zo leuk om te lezen omdat we de hele dag cadeautjes inpakken zonder de ontvanger te zien of spreken! Fijne feestdagen gewenst in Frankrijk, Ursula www.zilver.nl
Goede communicatie en snelle verzending. Alle bijkomende informatie keurig bij elkaar. Het cadeau was echt fantastisch mooi ingepakt. Dat alles werd wel enigszins teniet gedaan toen het doosje openging en de twee creolen in plastic zakjes zaten.
Goedenavond Hr.Hans, Bedankt voor uw review. Wij zijn al jaren druk bezig met het zo duurzaam mogelijk versturen van onze pakketjes. Maar de bestellingen moeten ook snel, mooi verpakt en zonder schade bij onze klanten aankomen en al doende leert men. Vroeger verstuurden we onze sieraden en zilverwerk vaak in zacht zijdevloei maar als dat in een hobbelige postwagen heen en weer schuift geeft dat onverwacht toch fijne krasjes. Dit is de reden dat we sommige sieraden en kinderbestekjes in het plastic laten waarmee we ze van de leverancier binnenkrijgen. Puur om de items zonder fijne krasjes bij de klant te krijgen. We hebben al heel veel andere manier uitgeprobeerd die niet blijken te werken maar we staan altijd open voor oplossingen. Heel veel plezier met de mooie creolen. Fijne avond, Michel www.zilver.nl
Was op zoek naar een bepaalde ring en maat, een medewerkster op de chat en ik was om. Gelijk de ring besteld met "gratis" inpakservice. Netjes verpakt ontvangen, heel blij mee.
Het loopt altijd heel vlot.
Mooi muziekdoosje besteld en laten graveren. De volgende dag al in huis. Het product was prachtig ingepakt, bijna zonde om open te maken.
Een hernieuwde kennismaking!!!
Ik heb nu voor de tweede keer en rammelaar met ingegraveerde naam besteld en prompt geleverd gekregen. De website heel duidelijk en biedt een goed overzicht van de collectie
Goedenavond Mvr. Marieke, Wat ontzettend leuk dat u ons online heeft gevonden nadat we elkaar vele jaren op beurzen hebben gezien en gesproken. Heeft veel plezier met het prachtige stukje wat u heeft gekocht met al die fijne herinneringen! Fijne avond, Ursula
Goede bereikbaarheid per chat en telefoon. Vriendelijke en eerlijke voorlichting, kwalitatief goede producten, prima snelle bestelservice met duidelijke track and trace.
Verder: snelle levering, mooi product, feestelijk ingepakt, aardige attenties bij levering.
Goedemiddag Mvr. Nancy, Bedankt voor uw review. Wij doen ons best om onze pakketjes snel te versturen en ook veilig en snel aan te laten komen. We proberen dit te combineren met een zo milieuvriendelijk verzendwijze. Het vulmateriaal welke wij gebruiken is biologisch afbreekbaar, in een klein beetje water lossen de bubbeltjes helemaal op, ze zijn gemaakt van maiszetmeel. Het is volledig milieuvriendelijk. Vindt u toch plastic of ander vulmateriaal in uw pakketje dan hebben we dit schoongemaakt en hergebruikt uit pakketjes die wij hebben ontvangen. We zijn al tijden op zoek naar ander vulmateriaal maar papier drukt de inpaklinten helemaal plat waardoor de cadeaus niet meer toonbaar zijn. Alle pakketten vullen met, met lucht gevuld plastic is naar ons idee, milieu onvriendelijk. We zoeken verder naar een betere oplossing maar de maisbubbels zijn tot nu toe het meest milieu vriendelijk. De doosjes willen we niet kleiner versturen want de kans op wegraken is dan veel groter. Het karton, plakband en een deel van het inpakpapier welke we gebruiken zijn allemaal eco. Vriendelijke groeten, Ursula www.zilver.nl
Original anmeldelse
Verder: snelle levering (was in mijn geval nodig), goed product, aardige attenties bij levering.
Prachtig ingepakt! Top service en ook nog een leuke cadeautje erbij! Dank je Sint! Aanrader!
Ruime voorraad aanwezig. Na bestelling volgende dag in huis. Keuring als een cadeau verpakt. Prima service.
Alle artikelen waren keurig verpakt en als prachtig kado verpakt
De site is perfect en de uitvoering van de bestelling eveneens. Ik wil slechts één woord van (bedoeld als opbouwend) kritiek laten horen. De verpakking van een paar oorbellen was wel heel erg omvangrijk, in een grote kartonnen doos, ook nog vol met piepschuim brokken. Dat is in deze tijd van milieubewustzijn toch niet de beste weg! Als dat wat kan worden aangepast, kan er zeker een ster bij!
Goedemiddag A.A. Bedankt voor uw review. Wij doen ons best om onze pakketjes snel te versturen en ook veilig en snel aan te laten komen. We proberen dit te combineren met een zo milieuvriendelijk verzendwijze. Het vulmateriaal welke wij gebruiken is biologisch afbreekbaar, in een klein beetje water lossen de bubbeltjes helemaal op, ze zijn gemaakt van maiszetmeel. Het is volledig milieuvriendelijk. Vindt u toch plastic of ander vulmateriaal in uw pakketje dan hebben we dit schoongemaakt en hergebruikt uit pakketjes die wij hebben ontvangen. We zijn al tijden op zoek naar ander vulmateriaal maar papier drukt de inpaklinten helemaal plat waardoor de cadeaus niet meer toonbaar zijn. Alle pakketten vullen met, met lucht gevuld plastic is naar ons idee, milieu onvriendelijk. We zoeken verder naar een betere oplossing. De doosjes willen we niet kleiner versturen want de kans op wegraken is dan ook veel groter. Het karton, plakband en een deel van het inpakpapier welke we gebruiken zijn allemaal eco. Vriendelijke groeten, Ursula www.zilver.nl
Gebruikersvriendelijke website, leuk assortiment en snelle procedure van bestellen tot afleveren.
Snelle service!!
Sieraad is netjes verpakt geleverd en op tijd verzonden.
Goede informatie, vriendelijke bejegening, prachtige verpakking van wat ik gekocht had (het was een cadeautje), in 1 woord: perfect.
snelle levering, mooi verpakt, alles prima
Correcte levering en geweldig verpakt als Sinterklaas cadeau
1 Burgemeester Peereboomweg
Broek in waterland 1151 EC