Filtre

Super goede service

Ik had 1 product per ongeluk dubbel besteld, maar ik ontving daar direct 'n mail over of dit de bedoeling was. Echt plezierig dat dit even werd gecontroleerd. Het was vervolgens echt 'n leuke verassing om mijn bestelde armbandjes te ontvangen: super mooi ingepakt voor de feestdagen, met 'n chocolade letter en 'n glossy magazine als extraatje. En dat terwijl ze de armbandjes goedkoper aanboden dan andere webshops. Echt 'n aanrader!

Zeer snelle levering

Ik had na 15.00 uur mijn bestelling geplaatst maar het kado was de volgende dag toch al in huis. Super

Weer super service, snelle afhandeling

Zoals altijd een snelle, ongecompliceerde service. Product weer top, zelfs met een extra cadeautje erbij. We bestellen er graag weer!

Correcte afhandeling van bestelling

Goed product. Goede afhandeling van bestelling dus zeker aan te bevelen!

Geweldig!

Mooie producten, meerdere keren geboortegeschenken besteld, en meerdere keren telefonisch contact gehad. Goed bereikbaar, heel prettig persoonlijk contact, snelle levering. Zeer betrouwbaar!

Goede service mooie kwaliteit

Ringen besteld bij zilver. Netjes op de hoogte gehouden van de bestelling, voorbeeld van de gravering gekregen. Ringen zien er geweldig uit!

Fijn dat de charms bij jullie nog te koop was.

Toch nog eenzelfde charms kunnen kopen als die ik verloren was. Dank je wel!

Duidelijke website, efficiente en snelle levering

Gemakkelijk zoeken op de web-site. Groot asdortiment,

Alles goed.

Goede producten, mooi ingepakt en snelle levering!

wat een leuke winkel en geweldige mensen werken daar

Ondanks het feit dat wij relatief kleine bestelling deden bij Zilver.nl was de service geweldig. Meedenken met de klant ! in een woord geweldig,

Super easy

Alles was makkelijk te regelen. Vanaf binnekomst op de website tot het afrekenen van het product.

Snelle levering met leuke extraatjes!

Telefonisch vriendelijk en vlot geholpen, snelle levering naar België, gratis verpakt met een mooi kaartje bij waarop mijn eigen boodschap stond, leuke extraatjes erbij, zeer tevreden. Een echte aanrader!

Mooie producten, excellente koopervaring

Van zoeken tot bezorgen ging het als vanzelf!

Nijntje XL zag er mooi uit en snelle levering. Netjes ingepakt!

Zoals al vele jaren: uitstekend!

Werkelijk helemaal niets op aan te merken!

Duidelijke en snelle reactie op vraag per email. Heldere communicatie over mogelijkheden van kopen. Alles mooi ingepakt en verzorgd verstuurd.

super klantvriendelijk

Goed verpakt

Ik heb de munt nog niet gezien want het is een Sint kado

Positief

Apart leuk model en staan mooi.

Snelle levering, heel mooi als cadeau verpakt!

Fantastisch.

Heerlijke winkel met de mooiste kwaliteit, heel erg vriendelijk en attent en zo betrouwbaar. Erg persoonlijke "behandeling" en ik kom er heel erg graag terug. Service is perfect.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC