Filtre

Mooi product, leuk verpakt en netjes bezorgd

Alles in zeer netjes ontvangen

Ik ben al meerdere keren bij dit bedrijf geweest met volle tevredenheid je wordt echt persoonlijk geholpen en nu heb ik via internet besteld ook dat was zeer netjes geregeld.

Meer dan verwacht!

Zilveren hanger bleek goed afgebeeld en voldeed helemaal aan de verwachtingeng. Het pakje was mooi ingepakt in cadeaupapier met mooie strik én in een mooi zakje. Het geheel was zorgvuldig verpakt in een grotere doos. Heel tevreden!

Wat een SUPER SERVICE

Geweldig mooi gegraveerd en super leuk verpakt en daarna zeer zorgvuldig in gepakt Super service

Ideale website voor kraamkadotjes. De website is gebruiksvriendelijk De service is snel en goed De producten leuk en kwaliteit goed

Geweldige zaak

Super snelle levering, prachtige producten mooi gegraveerd en uitstekend verzorgd meer kan een mens niet willen zei deze uiterst tevreden klant

Hele mooie producten en erg snelle service. Hetgeen wat wij besteld hadden was netjes de volgende dag in huis, gegraveerd en erg mooi verpakt. Bedankt!

Zeer vriendelijke, snelle en servicegerichte levering muziekdoosje

Vanaf de chat al zeer vriendelijk geadviseerd, daarna een mooi muziekdoosje (zilver met houten konijntje) besteld en de volgende dag al gegraveerd ontvangen! Het was heel erg mooi ingepakt én ook nog eens een extra kadootje voor onze prachtige kleindochter erbij! Meer dan blij met deze uitstekende service en supermooi muziekdoosje, dikke 10 voor deze organisatie!

Ruim assortiment, heel goede klantenservice, vriendelijke medewerkers, snelle levering, alle artikelen worden heel mooi verpakt, retourneren gaat makkelijk. Kortom, uitstekende ervaringen.

Zeer goede ervaring

Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke verkoper die mij heel goed heeft geholpen. De munt die ik had besteld voor een kraamcadeau was heel mooi ingepakt. Dank je wel.

Snelle bezorging en mooi ingepakt, aanrader!

Nijntje verzilverde spaarpot werd snel bezorgd bij het postkantoor. Mooi ingepakt en een leuk kaartje erbij, wat een fijne gemak-service! De ouders waren erg blij met dit cadeau. Ik heb een nieuw neefje en ik zal opnieuw overwegen om Zilver.nl te bezoeken voor een kraamcadeau.

Prima zaak.

Goede en snelle levering van een mooi product.

Een zeer goede service

Mijn bestelling werd super snel geleverd

echt fantastisch!

Snel geleverd, volgende dag in huis! Super leuk kraamcadeau, met handgeschreven kaartje en extra cadeautje ontvangen, wat was het supermooi (gratis) ingepakt, echt een feestje om te geven! Volgende keer bestel ik hier zeker weer!

Goed overzicht. Minpunt: betere foto's tav de grootte van het object. Het bleek toch kleiner in echt dan op de foto's.

Super tevreden

Snelle levering, zoals beloofd. Netjes ingepakt en super mooi kadeau verpakking. Uiteraard ook goede kwaliteit product.

Chatfunctie werkt goed

Ik had mij aangemeld om op de hoogte gebracht te worden als het product, dat tijdelijk niet leverbaar was, er weer was. Dit is niet gebeurd. Ik zag zelf op de site dat het product weer op voorraad was. Verder goede service.

Fantastisch verzorgd

Twee mooi ingepakte cadeautjes met inscriptie, die ik snel had.

Goede webshop

Producten zijn makkelijk te vinden, voorraadbeheer is prima. Ook het inpakken als extra service kan ik zeer waarderen.

Pefect

Geweldig goede service , vlug geleverd, en goed afgeleverd.

Mooi verzorgd, prima verpakt, zag er professioneel uit. Geweldig!

Geweldig!

Keurig nette en snelle levering

Telefonische bestelling gedaan, daarbij al vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Levering was zeer netjes en heel snel. Zijn blij met de grote nijntje spaarpot met mooie gravering. Echt top.

Snelle en uitstekende service

Snelle opvolging van mijn bestelling. Goede snelle lever service en het product was van hoge kwaliteit en zeer mooi. Volledig naar verwachting.

Mooie spullen en snelle leverin

X

Mooi product snel geleverd