Filtre

Prima service en snelle levering

Prima site om te vinden wat je zoekt,snelle levering en als verrassing heel mooi ingepakt.

Deskundigheid, klantvriendelijk, uitstekende service.

Ik kom al jaren bij deze winkel, ben altijd tevreden naar huis gegaan met mijn aankoop. Uitstekende winkel voor hen die zilveren artikelen verzamelen.

Snelle levering, prachtig ingepakt en met een extra cadeautje. Toen bleek dat niet alleen de lepel en vork, maar ook het mesje gegraveerd moest worden, kon dit kosteloos worden geretourneerd. Binnen drie dagen had ik een bevestiging dat het goed was aangekomen en werd het mesje, gegraveerd en opnieuw feestelijk ingepakt, bij mij bezorgd. Uitstekende service!

Mooie producten, snelle en goede levering.

Zeer blij met mijn gepersonaliseerde rammelaar.

Het is altijd een verrassing zo mooi als het er uitziet en zo persoonlijk.

Zie boven

Alles verliep vlot en het product is meer dan ik verwacht had.

Uitstekend!

Uitstekend!

Produkt en service voldoen aan de gangbare verwachting.

Je bestelt en betaalt voor iets en verwacht dat bij ontvangst het beloofde kwaliteits- en serviceniveau wordt gehaald. Bij deze bestelling en levering was dat alleszins het geval.

Zeer betrouwbare website met mooie produkten.

Zeer betrouwbare website met mooie produkten. Ook de winkel is de moeite waard om te bezoeken.

Zeer tevreden!

Snelle levering en prachtig gravering.

Makkelijk en vlot

Ik heb nu 3 maal een bestelling gedaan.. Alle keren ging het makkelijk en vlot.

Hele leuke website

Goedwerkende website, snelle afhandeling en leuke cadeauservice.!

Uitstekende en correcte afhandeling van mijn bestelling

Ben al langere tijd klant en heb prima ervaring met de service van Zilver.

Top, het cadeau , de verpakking. Het was een feest om het te geven.

Mooie verpakking en leuke presentjes erbij. Bestelling was binnen 48 uur ontvangen!

Goed product, snelle levering en plezierig en betrokken contact.

Goed product, snelle levering en plezierig en betrokken contact.

snel, adequaat en goede spullen

Bij de eerste zending was iets vergeten. Direct na contact opnemen is het nagestuurd zodat we het toch nog op tijd hadden voor de verjaardag waar we het wilde geven. Top service met andere woorden.

Ruime keus, snelle levering!!

Hoewel we de inhoud nog niet gezien hebben, gaan we ervan uit dat die ook prima is. We waren verrast dat de cadeautjes ook zo gezellig ingepakt waren. Misschien toeval maar het pakpapier voor onze kleindochter Merel was een vogelparadijsje, erg leuk! Dank voor de snelle levering en mooie 'afwerking'!!

Geweldig en heel mooi ingepakt!

Alleen maar lof!

Snelle levering, mooie producten met zorg verpakt. Verrassingen erbij! Dikke duim omhoog!

Makkelijke site veel extra opties volgende dag in in huis prachtig ingepakt

Snelle service met prachtig resultaat!

Als geboorte geschenk een spaarpotje met gravure besteld. De levering was erg snel. Er mooi ingepakt in geschenkpapier en netjes een kaartje eraan. Top service!

Prachtig

Spaarpot is mooi en goed verpakt

Zeer goed en snelle levering incl graveren

X

snelle levering en een hele goede service

Eerst gesproken met een dame, heel goed geholpen. En een goede beschrijving van de oorbellen. En erg mooi ingepakt.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC