Filtre

We hebben voor onze baby een zilveren spaarpot met naam besteld! Prachtig!! We kregen het pakketje binnen, het was heel feestelijk is gepakt! Echt een mooi cadeau 🎉

Prettig winkelen, snelle levering, mooi aanbod, verzorgd pakket.

Duidelijk web site, mooie producten snelle levering pakje mooi verzorgd.

Prettige site mooie producten!

Uitstekend! Super mooi ingepakt alleen was de verpakking voor een meisje en we hebben een jongen:) denk omdat de naam unisex is. Maar was geen probleem voor onze 2-jarige zolang hij maar kon uitpakken!

Uitstekende service, snelle levering en heel mooi baby muziekdoosje.

Uitstekende kwaliteit, snel, vriendelijke service

Tekst op de rammelaar is erg mooi gegraveerd. Had wat vragen telefonisch, ben erg vriendelijk en behulpzaam geholpen. Hele snelle levering. Top ervaring!

Super deal

Super, heel' snel, zeer vriendelijk en doen wat je vraagt. Ik kom zeker terug Mvg sabine uit belgie

Goede service, mooi product en snelle levering

Goede en snelle service

Leuk ingepakt!!

Prima snelle service

Snelle bezorging, leuke verpakking

Snel en keurig

geweldig

met alles wat ik al besteld heb ben ik zeer tevreden ook over de bezorging vriendelijke groeten mv bergen

Goede service, snelle levering, mooie producten

Goede service, snelle levering, mooie producten

Iets besteld was goed en mooi ingepakt

Ik ben erg tevreden

Erg tevreden, hele snelle service, ik heb zelfs nog telefonisch contact gehad ivm overleg graveren. Heel fijn. Het graveerwerk is erg subtiel.

Mooi zilver, geweldige service , betrouwbaar adres

Online winkel, die je een goed gevoel geeft

Snelle levering, mooi product.

Mooi zilveren fotolijst met gravering ontvangen. Alleen te laat ontdekt dat je moest aangeven waar de gravering kwam te staan, ik dacht op de achterkant maar kwam op de voorkant. Hadden en liggende foto en de gravering zat voor een staande foto. Gelukkig konden we de foto bewerken, maar misschien een optie om dit duidelijker op de site te vermelden waar de gravering moet komen.

snelle leverigng en mooi verpakt

de bestelling verliep heel vlot, ik kreeg alle nodige informatie en het artikel werd mooi ingepakt als cadeau.

Snel, netjes en leuk ingepakt!

Verzilverde rammelaar gekocht en laten graveren.

Snelle levering. Zeer mooi verpakt. Redelijke prijs.

Snelle service, mooi ingepakt

Het product zelf kan ik pas beoordelen nadat het is geschonken (ivm kado verpakking)

Mooie producten en snel geleverd.

De producten die besteld zijn werden keurig op tijd geleverd. Goed verpakt en prachtig ingepakt als cadeau. Je wordt er blij van wanneer je zoiets per post ontvang.

Prima verpakt en snel gekeverd

Uitstekende geholpen, prima site en een koetjes reep als verrassing, daar krijg je een glimlach van bij het uitpakken

Snelle service, mooie producten.

Snelle service, mooie producten.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC