Filtre

Wow, dit is pas service!

Veel keuze in producten - en van uitstekende kwaliteit. Communicatie was heel goed en persoonlijk. Denken met de klant mee.

Ik heb mijn sieraden binnen 2 dagen ontvangen en ze waren super mooi ingepakt. Leuk gedaan.

Goed geregeld

Mijn order is meteen opgepakt en de volgende dag had ik mijn armbandje al netjes verpakt binnen.

Geweldige service en vlotte levering.

Ursula en team, bedankt voor het meedenken. De verrassing voor dochterlief een gouden konijnbedel was zéér geslaagd. Vlotte levering en zo leuk ingepakt! Top. Graag tot een volgende keer. Carla

Geschenken prachtig ingepakt en snel geleverd. Merci!

heel plezierig

Plezierig contact met de medewerkers van Zilver.nl De bezorging was zeker niet correct. De bestelling was afgeleverd op nr 1 ipv nr 2. Dit terwijl nr 2 op vakantie was en daarom bij hun buitendeur gezet. Omdat het tuinhek van nr 2 open stond zijn wij gaan kijken en daar stond ons pakket. ???

kan niet beter

de chat heel inlichtend, Het pakje reuze leuk met kaartje geschreven in duits, phantastisch, Inhoud heel mooi

Geweldig!

Wat een goede service! zowel communicatie als levering op tijd en zeer luxe en verzorgd verpakt. Zelfs in kadoverpakking. Dat laatste was niet nodig voor mij omdat het voor mezelf was. Maar ik werd er wel blij van.

Goede snelle service

Goede snelle service

Keurig op tijd.

Snel

Snelle levering. Goed product. Duidelijke mails.

Normaal gesproken bijzonder positief

Supersnelle levering en heel leuk en feestelijk ingepakt. Echter....., de ene dag heb ik aanhangers voor creolen Heide Heinzendorff besteld. Een dag later naar wat ik dacht bijbehorende creolen. Die laatste bleken niet te passen bij de aanhangers. De aanhangers zijn namelijk wel echt voor volwassen oren, de creolen voor kinderoortjes. Daaruit blijkt dat men niet naar voorgaande bestellingen kijkt bij vaste klanten zoals ikzelf. Dat valt dan toch een tikkeltje tegen van een gerenommeerd bedrijf als zilver.nl. Ondanks dit toch een hele goede score want de producten zijn alle van zeer goede kwaliteit en er is veel keuze.

Super vriendelijk geholpen .

Vóór mij is deze beoordeling toch een beetje moeilijk. Heb nl een verzilverd dessert-lepel besteld en laten graveren en rechtstreeks op laten sturen. Eigenlijk best wel een risico, niks zien en toch bestellen en betalen. Maar na het lezen van diverse referenties nam ik het risico. Binnenkort moet ik weer iets bestellen en dan wil ik het persoonlijk bij de mensen gaan afgeven en dan zal ik het zien hoe het eruit ziet.

Alles prima

Alles prima

uitstekend snelle en goed service

Vandaag besteld en morgen al in huis, mooi verpakt en goed verzorgd.

Alles keurig verwerkt, bijtijds geleverd!

Keurig ingepakt. En erg snelle levertijd!!

geweldig

bedankt voor de goede servise

Makkelijk te bestellen, goede service en snelle levering!!

Ik heb al vaker dingen bij Zilver.nl besteld. Klopt altijd, vriendelijke en deskundige mensen.

Zoals altijd

ben zeer tevreden

altijd goede service en leuke surprise.

Snelle levering en goed mail contact

Ring besteld via juwelier en die gaf aan dat het wel twee week kon duren. Dus via zilver besteld en twee werkdagen later had ik de ring en in goede maat!

Veel stijl, kwaliteit en service

Heel vlot besteld en afgeleverd. Ook stijlvol verpakt met attenties van twee kaarsen en chocolaatjes. Zeker aan te raden!

Perfecte gravering en levering in leuke verpakking van het bestelde bestek.

Eenvoudig te bestellen via de website en snel geleverd. Mooie sierlijke gravering.

Snel en verrassend

Erg leuk ingepakt, snelle levering en heel leuk die babysokjes verrassing bij de rammelaar!

Fijne webwinkel met veel mooie artikelen, zit altijd een leuk kadootje tussen!

Leuke, grote webwinkel, waar het een feestje is om iets leuks en origineels uit te kiezen om kado te geven! Bovendien wordt je bestelling naar keuze leuk verpakt en van een handgeschreven kaartje voorzien! I’ll be back...

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC