Filtre

Zoals altijd prima en prachtig!

Zoal al vaker is ook dit huwelijkscadeau, een zilveren kaasschaaf, weer prachtig verzorg, vriendelijk te woord gestaan en mooi ingepakt. Geweldig dat jullie dit zo vol blijven houden.

Snel een prachtig ingepakt cadeau!

Snelle verzending van spaarpot met gravure. Prachtig ingepakt met handgeschreven kaartje. We moeten hem nog even maar twijfel niet aan het resultaat.

Uitstekend!!

Supersnelle levering.... Uitstekend contact... Meer dan tevreden👍

Fantastische levering

Super netjes en mooi ingepakte bestelling ontvangen.

Mooie artikelen, snelle en zeer verzorgde verzending !

Het afgelopen jaar heb ik wat bedels, een paar oorbellen en vergulde kettinkjes bij zilver.nl gekocht. Ik kan niet anders zeggen dat alles aan de verwachting voldeed. De foto’s op de website zijn heel waarheidsgetrouw. De artikelen worden erg mooi als cadeau verpakt en de verzending gebeurt snel. Via de mail word je goed op de hoogte gehouden, vragen worden snel beantwoord en als men niet zeker is van een aspect van je bestelling (zoals: “weet u dat de ketting te breed is voor de hanger ? “), dan verifiëren ze dat bij je. Klasse ! Een aanrader !

Supersnel een prachtig fotolijstje

Bijzonder tevreden over de snelle service en prachtig en veilig ingepakt!

Zilver.nl is voor ons GOUD!!!

Wat een geweldige service. Het spaarvarkentje dat wij gekocht hadden bleek bij het inpakken licht beschadigd. Omdat dit het laatste varkentje was kregen het licht beschadigde varkentje gegraveerd en wel en hadden daardoor een kadootje voor de 1e verjaardag van onze kleinzoon. Een paar dagen later kwam er een mooi onbeschadigd varkentje. Dit alles voor de prijs van 1 varkentje. Zilver.nl jullie zijn toppers!!!

Snelle en goede service.

Bestelde was zoals omschreven op de site en heel leuk ingepakt.

Er is veel werk van gemaakt om het sieraad mooi in te pakken. Zag er feestelijk uit😀

veel aanbod, snelle levering en mooi ingepakt!

Heel mooi gepersonaliseerd kraam cadeau kunnen uitkiezen en superleuk ingepakt. De verpakking was ook netjes en zorgvuldig ingepakt. De items zagen ook zo uit zoals op de foto's.

Super goed

Super snelle levering, en prachtig ingepakt! Heel blij mee. Dank, en graag.tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Wilma van Vegten.

Hele fijne service zowel per mail als telefonisch!

Heel fijn dat ursela met ons heeft mee willen denken en helpen dat we toch de twee kandelaars aan het bruidspaar kunnen geven die zij graag wilden! Super dat ik zo op de hoogte werd gehouden van het proces! Vandaar dat ik weer iets bij jullie bestel!

Snelle service, mooi ingepakt

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer snelle levering. Prijs graveren iets te hoog, zou de helft moeten zijn.

top webwinkel

Al meerdere keren prima ervaringen. Snel, accuraat, etc.

Supersnelle levering van een mooi product!

Ik had snel een gegraveerd cadeau nodig en dat lukte helemaal!

Ruim aanbod fraaie artikelen

Wederom snelle levering, luxueus verpakt en veilig verzonden. Vooral het gemak van betalen via Paypal vind ik een zegen.

Snelle levering, mooi gepersonaliseerd kraamcadeau!

De zilveren haarborstel set was een schot in de roos, chique verpakt- mooi gegraveerd- goede kwaliteit. Ouders en zusje waren heel met dit originele en persoonlijke kraamcadeau. Qua levering had post.nl vergeten de code te mailen/sms-en (ook niet in spam) waardoor ik in 1ste instantie het pakketje niet kon afhalen bij een PB punt. Gelukkig reageerde Ursula van zilver.nl dezelfde avond al en heeft post.nl direct in de ochtend gebeld betreft toesturen vd code- waardoor ik het cadeautje alsnog op tijd kon ophalen. Super service/ klantvriendelijk van zilver.nl. Kortom: Ik ben heel tevreden en kom zeker terug...

snel

Goede snelle afhandeling van de bestelling - alleen jammer dat er voor zo'n klein doosje zo'n grote verpakking met plastic korrels afgevuld is gebruikt. Dat kan vast milieuvriendelijker

Betrouwbare site en fijne chatfunctie voor info

Dmv van een chatfunctie waar vrijwel direct op werd gereageerd (Wel tijdens openingstijden) een mooie ring besteld en de volgende dag in huis. Gewoon top

Prachtige zilveren wijnkoeler!! Service fantastisch en superaardig. Op een dag besteld, gegraveerd en verzonden, volgende dag in huis. Chapeau!!!

Mooie artikelen.

De rammelaar met tekst was een schot in de roos voor moeder en vader en hopelijk ook de baby.

Fantastisch!

Supersnelle levering, een prachtig produkt met een mooie gravure, met zorg ingepakt......complimenten Zilver.nl!

Prachtig verpakt, echt een cadeautje!

Snelle levering, prachtig verpakt met een heerlijk chocolaatje erbij. Zeer attent en doet aan klantenbinding. Alleen jammer dat jullie er een folder (Zinzi) bij stoppen met aanbieding welke al verlopen zijn. Anders een 10 gegeven!

Een uitstekende service, prima verzorgd.

Mijn eerste aankoop was in 2011, en ik koop nog steeds met plezier zilveren artikelen bij hen. Hoop dat ik dat nog lange tijd kan doen.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC