Svar fra virksomhedsejeren
Beste Mevrouw,
Met grote verbazing lezen wij uw beoordeling. Wij herkennen ons zelf hier totaal niet in!
Op 29-04 hebben wij uw bestelling ingepakt en verzekerd verzonden, met handtekening voor ontvangst, afgifte alleen huisnummer en zending met track & trace, waarvan u e-mails heeft ontvangen. Het pakketje is de volgende dag, 30-04 om 5 voor 8 in de avond bij u afgeleverd en er is getekend voor ontvangst. Dit is te zien op de website van Post.nl.
Pas twee weken later heeft u telefonisch contact met ons opgenomen. We hebben toen de track & trace nagekeken en afgesproken dat u bij huisgenoten en buren zou informeren naar het pakketje. Bij 99,9% van deze meldingen heeft een lieve buur, oppas of familie het pakketje aangepakt en is het daarna per ongeluk vergeten. Als de zending niet terecht was zouden we er direct werk van gaan maken want er was al veel tijd verloren gegaan.
Pas op vrijdagnamiddag 24 mei heeft u opnieuw contact met ons opgenomen om door te geven dat het pakketje niet terecht was. Post.nl was op dat moment niet meer bereikbaar. Op maandag 27 mei hebben we overleg gehad met Post.nl.
Het vervelende is dat de dienstdoende post bezorger na 3,5 weken niet meer weet aan wie hij de zending heeft uitgereikt. Post.nl moet dan een onderzoek opstarten waarbij de ontvanger ook contact op moet nemen. Wij kunnen het als verzender dan niet meer alleen oplossen. Er moet een handtekening vergeleken worden, anders kunnen we iedere zending als niet bezorgd/vermist aangeven. Als reactie op ons verzoek om contact op te nemen met Post.nl ontvangen we nu deze review vol valse beschuldigingen.
De e-mails met betaalverzoeken ontvangt u niet van ons maar van de betaalmethode betalen na ontvangst, Pay after, die het achteraf betalen regelt voor vele webshops. Deze betaalverzoeken gaan lopen na ontvangst van een zending. Bij vermissing of vertraging van zendingen wordt dit proces on hold gezet. Dit is in uw geval niet gebeurd omdat we niet op de hoogte waren.
Onze werkwijze bij verzendingen waarbij iets mis gaat is er juist op gespitst om direct actie te ondernemen. In de eerste paar dagen na verzending en melding van vermissing worden deze dingen ook snel opgelost door Post.nl. Na bijna 4 weken wordt dit een probleem.
Ursula
Zilver.nl