Filtre

Snelle levering en super gratis inpakservice

Hele snelle levering en een hele leuke gratis inpakservice! Klein detail misschien maar welke ik zeker kan waarderen! Het handgeschreven kaartje is ook top!

Zeer positief.

Cadeau is prachtig ingepakt afgeleverd. Ik ontving er zelfs nog een cadeau tasje bij. Geen vertraging en werd goed op de hoogte gehouden van de verzending en levering. Ik ben zeer tevreden. Bedankt!

Buitengewoon tevreden

Op mijn vraag vooraf kreeg ik vlot en duidelijk antwoord. Het bestelde is met veel zorg ingepakt en aantrekkelijk om cadeau te geven. Tot slot: het bestelde voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Alles volledig naar wens.

Kortweg gezegd prima geen enkele opmerking .

Geweldig!

Hele goede service en vriendelijk personeel!

Zeer goede service

Omdat ik iets wilde laten graveren werd ik dag daarna gebeld om de opties te bespreken. Had dit niet verwacht en kwam zeer betrokken over.

Zeer netjes en mooi (als kado) ingepakt/opgestuurd

Goed gecorrespondeerd en uitermate mooi verpakt.

Zeer positief

Zeer positief

Zeer plezierig, vlot, behulpzaam en deskundig.

Zeer plezierig, vlot, behulpzaam en deskundig. Graag tot de volgende keer!

Super netjes verpakt en snel geleverd!!

Super!!

Mooie en goede artikelen , goede service.

Meerdere keren besteld mooie goederen en snel geleverd.

Super goed!!

Super goed!!

Prima verzorgd! Leuk verpakt.

Vlotte bestelling, en een gezellige verrassing ! Erg leuk ! Nette verzorging van de bestelde goederen.

Mooi, netjes en snel gedaan.

Het ziet er mooi uit en de bestelling was ook prima top.

Prima verzorgt ik kom zeker terug ook de rekening met chocolaatjes heel leuk top.

met aandacht,verzorgd , prima.

De ontvangster was bijzonder enthousiast. Dat was de opzet. Dus prima geregeld door zilver.nl

perfect

Geachte Mevrouw,Meneer, Na het zoeken in uw mailadres heb ik een klein cadeautje gevonden. Direct besteld en betaald. Ik had niet begrepen dat ik het bij mij in de buurt op een postagentschap moest ophalen. Dit zag ik via de mailbox en heb het opgehaald (bij mij in de buurt).

Perfecte service, kwaliteit en afhandeling

Mooie kwaliteit, goede prijs en perfecte en snelle service. Duidelijke communicatie omtrent de levering. Snel en netjes verzorgt.

Alles verloopt PERFECT!!

Zeer positieve ervaring. 2x iets besteld. Je word keurig op de hoogte gehouden, netjes ingepakt en optijd geleverd. Super ervaring. Zal het zeer zeker aanbevelen.

Perfecte service

Mooie lijst, prachtig ingepakt en de verzendproblemen met PostNL snel verholpen. Dit is wat je onder service verstaat. Heel tevreden en zou het aan iedereen aanbevelen.

Goede service, snelle levering

Pluspunten

snel, zorgvuldig, goede service en goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. De verpakking is heel mooi.

Het bestelling proces jan wel wat eenvoudiger. Het kost veel tijd.

Pluspunten

Heel vriendelijke en meedenkende mensen en een uiterst vlotte afhandeling

Pluspunten

duidelijk, snel, goede kwaliteit

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC