Filtre

Zeer vlug en correct gehandeld en geleverd, top .

Vandaag besteld ,volgende dag ontvangen . Zeer goede service. Ook de kleine attentie van de chocoladereep en het feest inpakpapier kan ik wel smaken , Dank je.

Snel, vlot en mooi verpakt

Website helder, bestellen snel

zeer goed

Naar aanleiding van mijn telefoontje zeer corrrect geholpen en zeker nadat het de volgende dag al bij mijn dochter werd afgeleverd zeer tevreden

Snelle levering, mooi ingepakt.

Goede ervaring mee! Prachtig ingepakt ook.

Heel leuk verpakt en super leuk handgeschreven kaartje erbij.

Uitstekende website met fantastische meedenkende chat medewerkster!

Zeer goede service. Uitstekende medewerkers. Meedenkende chat medewerkster en graveur! Vlotte verzending, leuk ingepakte cadeaus en daarbij nog een leuke attentie. Ik zal zilver.nl zeer zeker aanbevelen.

Prima bedrijf!

Produkt wordt snel geleverd en is mooi verpakt. Ook nog wat extra's toegevoegd. Ben dus zeer tevreden.

PostNL had 3 dagen nodig ipv de beloofde 1 dag, maar Zilver.nl hield haar of zijn vinger aan de pols en mij op de hoogte. Prima. En het collier is mooi en viel ook in goede aarde!

Top service, mooie producten!

Ik bestel graag bij zilver.nl. Mooie producten, goede service en snelle verzending. Je aankoop wordt desgewenst nog eens leuk ingepakt ook. Wat wil een mens nog meer:-)

perfect!

Via de duidelijke website een fotolijstje besteld. De levering voldoet aan alle verwachtingen: snel geleverd, prachtig ingepakt en gewoon een erg mooi zilveren lijstje.

Ik werd er erg blij van

Gistermiddag aangenaam verrast het pakket te ontvangen met alles wat ik besteld had. Het leek wel Sinterklaas!!!!!. Ongelooflijk mooi alles voor de kerst ingepakt met verschillende decoraties. Het kan allemaal direct onder de boom, hoef er niets meer aan te doen. Mijn dank voor alles. Tot de volgende bestelling. met vriendelijke groet Merrilyn de Bodt

Goede service !!

Goede service Netjes verpakt Bedankt voor het lekkers

Super snelle levering. Het ontvangen van mijn bestelling was een feestje omdat het supermooi was ingepakt. En de bijgevoegde chocolaatjes maakten het af!

Persoonlijke service

Snelle levering Mooi ingepakt met veel oog voor detail.

Goede service en snelle levering

Heel netjes afgewerkt en gegraveerd. Bestek ziet er mooi en stevig uit.

Echt een cadeautje.

Netjes verpakt,leuk boekje erbij. En wat lekkers.

Geweldig!

Gister besteld, vandaag in huis. Schitterend ingepakt in mooi Sinterklaas papier, mooie versieringen erop en een heel lief HANDGESCHREVEN kaartje. Onwijs bedankt!!! Dikke 10!

Geweldig!

Al meerdere keren bij zilver.nl besteld en ik ben nog nooit teleurgesteld! De producten zij mooi en de verzending is goed en snel. Daarnaast worden de producten prachtig ingepakt. Absoluut een aanrader!

Snelle en correcte afhandeling’

Hij was nog mooier dan op de foto

SUPER

duidelijke site, snel besteld, snel bezorgd, mooi ingepakt, naam op doosje buitenkant ivm 2 identieke bestellingen, snel bezorgd, prachtig product

Wat een geweldige service. Kado voor mijn moeder gekocht ivm 55 jarig huwelijk namens mijn vader en zo mooi en leuk ingepakt daar kan echt geen winkel tegenop. Verzending ook volgens afspraak

Wanneer ik met een vraag kom word ik altijd snel en adequaat geholpen. Uitstekende service. Groot assortiment Ga zo door

Ben blij met het product en het zat prachtig ingepakt. Verder leuke attentie in het kader van Sinterklaas ontvangen. Er was wat mis communicatie mbt het bezorgen maar ook dat werd keurig opgepakt door Zilver.nl

Mooi en origineel kraamcadeau

Snel geleverd en prachtig gegraveerd bestek! Dank jullie wel

Perfect en mooi

Snel geleverd, super tevreden over mijn bestelling en zeer mooi !!

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC