Laden reviews...
458 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunden berichten über schnelle Lieferung und sorgfältige Verpackung. Der Kundenservice wird als hilfsbereit und zuverlässig beschrieben. Die Gesamterfahrung ist geprägt von hoher Produktqualität und reibungsloser Abwicklung. Positive Rückmeldungen stellen eine starke Markenbindung her.
Snelle service en erg mooi verpakt als cadeau. Bedankt!
Jessica
Amsterdam
Ook de nabestelling(die in de wacht stond)kwam snel en mooi ingepakt.
Marianne
Laren
Was heel mooi verzorgd en mooi ingepakt voor de Kerstmis !!! En snelle verzending !
Chris
Zandvliet
Het was erg moeilijk om een keuze te maken uit het bede, prachtige assortiment. Uiteindelijk heb ik vier paar oorbellen besteld - en ik ga ze allemaal houden! Beschrijvingen en afbeeldingen kwamen overeen met de producten, ze zijn mooi verpakt (elk pakketje heeft nog een kleine inhoudsbeschrijving) en liggen al onder de kerstboom.
Sabine
Obdam
zie boven
Kees
Amsterdam
Prima afhandeling en snelle bezorging van mijn bestelling.
Marjon
Hapert
Alles klopte wat je van een online koop verwacht. Omschrijving, foto, bevestiging, levering en mooi en zorgvuldig ingepakt. Dank!
D.
Huizen
Snelle levering, mooi product, bij contact heel vriendelijke mensen.
M
Puttershoek
Ik bezoek deze winkel vaak en ik zal altijd iets voor mezelf vinden en als ik het koop, is elk item mooi verpakt. Ik raad deze winkel aan met professionele service.
P.L.
Hwijk
Al jarenlang klant en met een reden. Keurige service en altijd correct geholpen.
Danielle
Oudkarspel
Bestellen via de website ging makkelijk en snel. Ook de levering was snel en het cadeau was prachtig verpakt in door mij gekozen cadeaupapier.
Wilma
'S-Gravenzande
Goed geadviseerd aan de telefoon, een e-mail met een voorbeeld gekregen voor er echt gegraveerd werd, en het pakket werd op tijd bezorgd. Een prachtig kado kunnen geven dankzij zilver.nl! Een aanrader.
Aline
Hilversum
Breed assortiment en goede prijzen
Beveelt niet aan
J. Pauw
HENGELO OV
Snel en goede communicatie tijdens de extreme kerstdrukte
Ingrid
Amstelveen
Mooi ingepakt..keurig verzorgd. Een echte aanrader.
Ans Hoefakker
Woerden
Snelle levering en hele mooie kwaliteit. Zal vrienden deze winkel/ site aanbevelen. Groetjes van een tevreden klant.
bianca
Haarlem
Mijn ervaring met Zilver.nl is goed.
E.J.
Rotterdam
Bij zilver.nl heb ik een cadeau aangeschaft voor mijn vrouw en dat cadeau door zilver.nl laten graveren. Het bestelproces, de levering als mede de verzendverpakking zijn dik in orde. Ik kan deze webwinkel aanbevelen.
J
Berkel Enschot
Zeer prachige producten, zeer goed en mooi verpakt. snelle service en een goede opvolging van de zending. Perfect!
Derrick
Gent
Uitstekende verzorgd, cadeautjes waren mooi ingepakt en voorzien van een extra attentie. En... de pastic doosjes zijn ingewisseld door mooie kartonnen doosjes! Ook een plus!
S
Huizen
Ik vroeg ze wat extra's en ze zijn nog 2 mijlen verder gegaan. Product is héél mooi, prijs is héél goed en service werkelijk uitstekend. They've outdone themselves!!♡♡
Desiree
Spijkenisse
Prima verzorgd en mooi ingepakt cadeau
Willem Vetter
Castricum
Goede afhandeling en werd goed op de hoogte gehouden over de verzending. Netjes ingepakt. Ben erg tevreden.
Marijke Kruiper
Raalte
Top service. Helaas vertraagd door PostNL, maar goed gecommuniceerd.
Stefan
Amsterdam
Vanaf moment van bestelling tot levering is ilver zeer betrokken bij het verzorgen en routen van het product.
Hans Dirkse
Oldeberkoop