Fantastische levering, mooi verpakt met nog een presentje toe

Geweldige service. De bestelde armband kwam binnen 2 dagen.

Geweldig product en supermooi ingepakt

Bestelling keurig en snel bezorgd en ook nog eens gratis passend ingepakt!!!

Geweldige snelle service.

Super geregeld! Snel geleverd, mooi ingepakt en leuk kaartje erbij.

Keurige levering

Alles netjes verpakt ontvangen. Vriendelijk te woord gestaan.

Sales goed en lekker snel in huis

Het was goed, maar kan altijd beter

Geweldige kwaliteit

Elke keer weer een geweldig cadeau

In 1 woord TOP!!

Super service en top kwaliteit!!

Beter kan het volgens mij niet.

Zeer professionele website. Een voorbeeld voor anderen. En dan de afhandeling van de bestelling. Helemaal top.

Zeer snelle afhandeling met goede communicatie

Direct bevestiging ontvangen en goede communicatie over verzendproces. Bij uitpakken bleek bestelling ook nog als leuk kadootje ingepakt, een feestje om te krijgen!

Snel en goed geleverd, ook de verpakking als cadeautje was super zo kan ik het zelf niet.

Goede website, snelle levering!

Het artikel was prachtig verpakt. Ik had het voor mezelf gekocht maar daardoor werd het echt een cadeautje! Kleine moeite maar groot plezier@

Fantastisch!

Het lukte mij online niet om de juiste adressen op de juiste plaats te krijgen. Met één telefoontje was het geregeld👍 De ontvangers van de bestelling waarderen hoe er met veel zorg, de inhoud is verpakt. En ook mooi ingepakt! Bedankt!

Fantastische service

Wij vroegen Zilver.nl om uit te kijken naar een zilveren saus lepel, Haags lofje. Zij vonden een prachtig exemplaar, poetsten de lepel flonkerend op, en stuurden de lepel aangetekend snel naar ons door. Wij zijn helemaal in ons nopjes met deze fantastische service.

Gewoon top geregeld!

Super snelle service.! Mooi produkt!

Prima.

Ik ben geïnteresseerd in het antiek bestek met waaier/palmet motief. Ik kwam er toevallig achter dat er nieuwe onderdelen van het bestek door u werden aangeboden. Ik meende dat ik dat automatisch via een berichtje van jullie zou horen. In het verleden kreeg ik een melding hierover. Is er iets veranderd, moet ik het zelf weer in de gaten gaan houden? Wilt u mij hierover berichten. Met vriendelijke groet Ellen Elzas P.S. Mijn bestelling kwam keurig verpakt en op tijd binnen. Ik ben er weer blij mee!

zeer tevreden

Heel tevreden. Ongevraagd smaakvol als cadeautjes verpakt. Het toblerone snoepje zag ik bijna over het hoofd. Alle hulde. Dank

Prachtig

Een mooi cadeau met veel Zorg gemaakt en verpakt!

Heel goed verzorgd pakje met mooie inhoud

Vriendelijke benadering en prima verzorgd pakje!!

De dingen die ik besteld had waren mooi ingepakt. Een leuke kado verpakking erbij, hier had ik allemaal niet om gevraagd. TOP. Levering keurig op tijd en goed op de hoogte gehouden. Ik raad ZILVER zeker aan.

Super snelle en goede service

Overal op zoek geweest naar een my imenso munt en nergens te vinden. Bij Zilver hadden ze deze nog en het kon ook nog eens snel geleverd worden. De verpakking is goed en feestelijk verpakt.

Zorgvuldig en kwaliteit

Zorgvuldig verpakt echt een cadeau voor mezelf.

lukte eerst niet, maar verder helemaal goed!

Dank voor het snelle toesturen van het pakket met mooi ingepakte doosjes! Ik wil het niet openmaken want het is een cadeau voor iemand anders. Had eerst wat problemen met inloggen en bestellen, maar dat is allemaal goed gekomen!

Prijs kwaliteit, zeer goed. Met zorg verpakt. Vlugge levering. Alles prima in orde.

veel keuze, vlotte levering en vooral mooi sieraad

veel keuze, vlotte levering en vooral mooi sieraad

Uitstekend!

De afwikkeling van mn aankoop, uitgebreide service; keuze uit kadopapier tot aan kaartje eraan. Snelle zending. Zelfs een mini chocola in de de verzending :) Alles van a tot z petje af.. zeker tot snel

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC