Alsof ik iets bij een fysieke juwelier koop. Mooi ingepakt. Kla!sse

Snelle levering en zeer zorgvuldige verpakking

Je ontvangt een mooi ingepakt cadeautje in een doos met verpakkingschips.

Mijn ervaring in één woord : GEWELDIG

De oorbellen zijn prachtig. De verpakking was zeer zorgvuldig en als de grote doos open is verschijnt een bijzonder smaakvol doosje dat creatief verpakt is. Bovendien bevat het geheel ook nog eens twee heerlijk uitziende bonbons. Ik heb ze nog niet geproefd ! Vanavond ! Het geheel ademt aandacht en zorg ! Succes gewenst !

Altijd goed en snelle levering!

Genoeg keuze en altijd snel en netjes geleverd! Heb er al vaker geboorte cadeautjes gekocht.

Mooie bedel

Vandaag een mooie bedel mogen ontvangen, snelle service, mooi opgelost met de handtekeningkwestie, snelle reactie daarop, kortom top!

Snelle levering en uitstekend verzorgd

Ondanks dat ik het niet had aangegeven was mijn bestelling keuring verpakt in een cadeau verpakking. Een verrassing waar ik niet op had gerekend. In enkele woorden: een verrassing en een cadeautje.

Hele goede ,service cadeau.superleuk ingepakt en op tijd geleverd

Goede informatie over het artikel en correcte levering

Site is duidelijk. Artikel voldoet aan verwachting. Vlotte levering

vlot en accuraat.

Overzichtelijke website en duidelijke en vlotte uitvoering.

Klantvriendelijk, meedenkend, prettig om zaken mee te doen.

Binnen een dag in huis, prachtige kadoverpakking.

Netjes ingepakt, en volgens afspraak geleverd.

Ook het sieraad is heel mooi.

Ik was blij verrast met de leuke manier van inpakken. Ik vond het bijna zonde om uit te pakken.

Vlotte bezorging en erg verzorgd en mooi ingepakt fotolijstje ontvangen!

Zie boven. Enige kanttekening is de sticker op het glaasje van het lijstje. Nadat ik die verwijderd had, bleef er een enorm plakkerige rest lijm zitten die ik er met moeite vanaf kreeg. Verder over helemaal alles meer dan tevreden. Prachtig lijstje ook!

uitstekende service

prima en betrouwbaar

Snelle service, vriendelijke medewerkers

Had om 13u gebeld om te checken of een artikel dat nog gegraveerd moest worden, dezelfde dag nog verzonden kon worden, was geen probleem! Nog geen 24 uur later heb ik de kado’s, inclusief mooie verpakking, in huis! Dank voor de snelle service.

Super goede en snelle levering

Keurig verzorgd en cadeau mooi ingepakt inclusief sokjes

Snelle service, prachtig verpakt cadeau

Het kinderbestek voor de geboorte van mijn kleindochter was snel in huis. Het cadeau zelf was feestelijk en netjes ingepakt. De verzending heel zorgvuldig.

SUPER SNELLE LEVERING, IN LUXE VERPAKKING

Ik heb voor het eerst bij zilver.nl iets besteld en ben meer dan tevreden. Gisteren besteld, vandaag in huis!! De bestelling was mooi en luxe verpakt. Een dikke pluim, ik ga hier vaker bestellen. Helemaal top!!

Zeer lief verpakt en met aandacht. Echt een geelgroen pakje

Zie bovenstaand

Heel leuk ingepakt. Het was echt een feestje om te krijgen, al was het een cadeautje voor mijzelf. Snelle bezorging. Echt heel goed. Vriendelijke groet Marijke van Splunder

Altijd een extra verrassing!!

Ik heb vaker bestellingen geplaatst en het is iedere keer weer een verrassing. Steeds mooi ingepakt. En zeer snelle levering.

perfecte verzorging

Als cadeau ingepakt. Ziet er geweldig uit. Tevens tijdig .bezorgd.

mooi ingepakt

Leuk ingepakt, mooi spul, volop keuze en op tijd geleverd.

Snel en naar tevredenheid ontvangen

Spannend om een verzilverde geboortebeker via internet te bestellen, ook nog met naam en datum erin gegraveerd. Snelle bezorging, keurig ingepakt als cadeau. Ook de ouders blij met het mooie aandenken voor hun dochtertje.

Duidelijke site makkelijk en overzichtelijk

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC