zeer professioneel

Het pakje was er snel en volgens afspraak. Daarnaast waren de twee bestellingen heel mooi verpakt als een kerstcadeautje.

het is een goed toegankelijke website, snelle verzending, keurig verpakt afgeleverd

Zag er keurig uit, heel erg mooi ingepakt en veel zorg aan besteed.

Het was echt een kadootje om te krijgen!

Keurig en feestelijk verpakt en snel geleverd. Wel een beetje jammer dat het horloge met bijpassende armband me veel te groot is. Het verkleinen hiervan lukte me zelf niet.

zorgvuldig

correcte verzending en berichtgeving status. Zorgvuldig en prachtig verpakt als cadeau. Handig stevig doosje om sieraden in te bewaren. Erg tevreden.

Goede en snelle service

Goede service en snelle levering. Ring was mooi ingepakt, en deze is erg mooi.

Uitstekende service en telefonische ondersteuning

Mooi kraamkado gevonden en laten graveren. Dag voor kerst besteld en dag na kerst al in huis! Kosteloos mooi ingepakt en supersnel verzonden. Zeker volgende voor herhaling vatbaar.

Altijd goed en vertrouwd.

Zilver is een vertrouwd adres voor ons.

Snelle service en mooie producten.

Helaas niet gecommuniceerd over te te plaatsen tekst op het doosje.

gemakkelijk te bestellen, snel binnen, en super mooi verpakt!

voor m'n 2 kindje een stapelring met geboortesteen besteld. ring voor m'n eerste kindje ook hier besteld. binnenkort de ring bestellen voor m'n 3 e kindje. bestellen werkt heel gemakkelijk. je hebt het snel in huis. en het is een waar feest om het uit te pakken. de ringen zien er prachtig uit!!

Wonderful store

Excellent shop, high quality and fast delivery. I am very pleased with my purchase. Thank you very much for the fantastic Christmas packaging. It was nice and unexpected!

Snelle levering, prachtig ingepakt en zeer lijkend opop het voorbeeld op de website.

Snelle levering en goed verpakt. Alle cadeaus heel mooi ingepakt ondanks ik dit niet gevraagd had.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Vriendelijk, klantgericht en vlug

Ik had heel vlug hetgeen ik graag wilde hebben/nodig had

Een dag met een zilveren randje!

Een etmaal voor Kerst, druilerig en donker, besloot ik mezelf eens te verwennen: een werkelijk schitterend paar parel-oorbelletjes met marquesiet geselecteerd, koningin-waardig met een antieke look. Op kerstavond nog arriveerde het fraai verzorgde pakketje; hartstikke smaakvol ingepakt en ook nog voorzien van wat aardigheidjes in de doos. De oorhangertjes waren groter en mooier dan verwacht, het geld helemaal waard. Prettige en vaak doorslaggevende bijkomstigheid vind ik persoonlijk de mogelijkheid tot achteraf betalen en gratis verzending, ook hanteert Zilver leuke kortingsacties. Voor de tweede maal een prima ervaring opgedaan.

Toppie

Zeer vlotte afhandeling ook met de feestdagen

Goed ,snel, goedkoop

Twee dagen voor kerst besteld , en mooi op tijd bezorgd .

Prachtige ring

Prachtige ring besteld. In het echt nóg mooier dan op de foto! Superblij mee! Hele snelle levering, top!

Gratis inpakken in cadeaupapier, prima service

Duidelijke informatie, geweldig ingepakt

Het werd, zoals beschreven, de volgende werkdag bezorgd. Het was goed ingepakt, en makkelijk te openen. Ik heb het zo besteld dat ze het inpakken, en wat was het mooi gedaan! Dankjewel Zilver.nl

Correcte, snelle service

Het item werd snel en correct geleverd. Leuk detail was dat het werd geleverd in een mooi, verzorgd doosje, dat bovendien heel klassevol was ingepakt.

Snelle, perfecte, mooi ingepakte levering

Eerste keer iets bij Zilver.nl besteld en zeer tevreden. Niet alleen heel goed verpakt en ook nog een leuke verrassing. Bu ben ik benieuwd wat er gebeurt als mijn - Braziliaanse - vrouw binnenkort in Delft arriveert en het mooie pakje openmaakt

Wat een feest!

Sieraden mooi ingepakt! En zo goed beschermd verpakt i Een stevige doos. Door extra inhoud, kerstservetten met een extra juwelen kado zeer blij verrast! Super! Aanrader.

Heel tevreden

Mooi horloge, mooi verpakt.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC