Pluspunten
Ten eerste hartelijk bedankt voor de bestelling! Dit is echt een bedrijf naar mijn hart. Ik heb een baby rammelaar besteld om cadeau te geven en was enorm verrast met de geweldige service! Van de snelle levering maar vooral de mooie verpakking en handgeschreven kaaartje tot aan het mooie blauwe geknoopte lint aan de rammelaar waar ik niet op had gerekend. Prachtig zag het eruit en de ouders waren er superblij mee! De gravering is ook heel mooi geworden, kreeg zelfs een euro terug omdat ik voor een teken teveel had betaald. De reden dat ik online een rammelaar heb besteld was omdat ik in Amsterdam naar verschillende juweliers ben geweest en niet heb kunnen vinden wat ik wilde. Eenmaal op internet gezocht te hebben kwam ik op Zilver.nl terecht en twijfelde ik in eerste instantie of ik zo’n specifiek cadeau met gravering wel online moest kopen. Ik kan u vertellen, daar heb ik geen moment spijt van gehad! Er is veel liefde en aandacht aan mijn bestelling gestopt en daar ben ik enorm dankbaar voor. Ik zal zeker weer terugkomen. Vriendelijke groet, Sophia