super goed

Het was voor mij de eerste keer dat ik bestelde maar ik ben zeer tevreden over het contact de mooie verpakking waar mij ketting en armband in zat zeer tevreden hoor

Tervreden, kan altijd beter.

Het pakketje is goed aan gekomen en zeer goed ingepakt. Hele mooie cadeau verpakking. Kan nog beter poetsen. En vergeet bij de producten geen keurmerk te zetten.

Alles prima in orde.

Prachtige hanger. Stipt volgens beschrijving. Netjes gepoetst en keurig verpakt. Ik ben zeer tevreden.

gezellig, behulpzaam & ontzetten mooie spullen

Online kwam ik dit gezellige familiebedrijf tegen en ik besloot er meteen op mijn vrije dag naartoe te rijden. We werden ontzettend goed geholpen en zelfs verwend met koffie. We hebben er een hele tijd gezeten, omdat er zoveel moois te zien is en het moeilijk kiezen was! Een van de sieraden die ik kocht moest nog gemaakt worden. Later kreeg ik netjes een foto toegestuurd en ik hoefde pas te betalen nadat ik de ketting had goedgekeurd. Daarna werd hij razendsnel en aangetekend thuisbezorgd, prachtig ingepakt als cadeau. Alles bij elkaar: of je nu naar de winkel gaat of online shopt, het is gewoon een super ervaring!

Erg netjes verzonden mooi sieraad

Fijne webshop erg mooie sieraden

Alles prima

Mooie kwaliteit, snelle levering en prachtige geschenkverpakking. En nog een leuk cadeautje erbij .

Behulpzaam en vlot

Goede feedback bij hulpvraag, vlotte levering, mooie kwaliteit

Goede website!

Ik had mijn product snel ontvangen en de verpakking zag er heel verzorgd uit. +

We vinden de rammelaar prachtig

Heel persoonlijk met hand geschreven kaartje en ook heel mooi ingepakt Een prachtig baby cadeau

Prima en snel

Snelle en goede afhandeling van bestelling

Helemaal goed!

Heel prettig en voordelig!

Snel en zeer goed verpakt.

Mooie website, bestelde artikel is prachtig mooi in cadeau papier verpakt, en snel geleverd.

Wederom heel plezierig geholpen

Goed geslaagd en met alle aandacht geholpen.

Betrouwbaar en correct verzorgd

Alle afspraken over verpakking en levering correct en tijdig nagekomen. Mooi product!

Bestelling conform toezegging op website. Keurig verzorgd.

zie boven

heel erg goed

Daar dat ik problemen had met de betaling ,heb ik rustig afgewacht wat daar de gevolgen van zouden zijn. En tot mijn grote tevredenheid kwam hetgeen ik besteld had keurig tijdig en zeer goed verzorgd aan.t ziet er erg leuk uit en dank u dat u ook hebt laten weten dat wat er voor wie in zit. wegens afwezigheid heeft het antwoord even geduurd, met vriendelijke groeten

Alles is vlot en correct verlopen!

Met internet aankopen, ben ik toch steeds voorzichtig. Bij deze aankoop is alles zeer vlot en correct verlopen. Pakketje is ook zeer verzorgd, goed verpakt aangekomen. Bedankt .

Super tevreden!

Prachtige armband besteld. Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling en netjes op tijd geleverd Heel degelijk ingepakt en de cadeauverpakking maakt het helemaal af. (De armband is helaas iets te groot maar die last ik wel kleiner maken)

Snel geleverd in een mooie verpakking

Snelle levering. Zorgvuldig ingepakt in een mooie doos met strik. Alleen de buitenkant is al de moeite waard en dan de inhoud nog. Ik was blij verrast.

Heel leuk hangertje

Mooi ingepakt, op tijd bezorgd. Thnx!

Weer zo mooi verzorgd !

Zoveel mooi zilver om uit kiezen voor een cadeau voor een lief bruidspaar. Bij jullie slaag ik altijd. Verrassend mooi ingepakt, zo blij mee. Dank jullie wel.

Dit bedrijf heeft attente en klantvriendelijke werkwijze, dat kom je nog maar weinig tegen, en dat mis ik in de hoofdstad!!! Ga lekker zo door met beide voetjes op de grond.

Goed snel correct

Bestelling gemaakt direct antwoord . Mooi ingepakt en nog met een extra cadeautje Prima service

Toppie

Van bestelling tot levering alles is perfect verlopen

Mooi!

Overzichtelijke site Erg snelle levering En wat was het mooi ingepakt Hele mooie zilveren slangen ketting En kwaliteit voor een mooie prijs Ik ga er vaker bestellen

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.