Tevreden

Tevreden met de oorbellen in mooie verpakking . De bezorging kon beter maar dat ligt aan post.nl

Correct en snel.

Correct en snel.

Vlotte bestelling

Binnen 2 dagen in huis. En ik had de optie cadeau inpakken. Wat was het mooi ingepakt. En de rammelaar zelf was ook prachtig met inscriptie.

Prachtig gegraveerd, heel stijlvol ingepakt.

Hele persoonlijk service, prachtige ingepakt, en waar kunstwerk. Mooi lijstje, mooie kwaliteit, mooi gegraveerd.

Heel blij.

Alleen de verpakking vind ik zo mooi,haast zonde om uittepakken. Die bewaar ik. De broche van het vogeltje is ook zo mooi en apart. Ik ben nu 82 jaar,maar toen ik klein was tekende mijn moeder altijd Zulke vogeltjes voor mij. Een mooie herinnering. Nogmaals ik ben er erg blij mee ,vond het moeilijk om de bestelling te Voltooien,maar gelukkig toch gelukt. Lieve groet van Mevr. Ada de Bakker-van Leeuwen.

Mooi ingepakt, veel zorg aan besteed. En snelle levering.

Prachtige oorbellen en goede service

Ik had oorbellen besteld voor mijn bruiloft. Ze zijn werkelijk prachtig! Helaas liet een ringetje los, waardoor een hangertje kwijt was geraakt. Dankzij de fantastische service heb ik prachtige nieuwe oorbellen gekregen, met gesoldeerde ringetjes zodat ze niet meer los kunnen. Onwijs bedankt!

Kwaliteit, vlotte bezorging.

Daarbij komt dat mijn echtgenote zó blij is met dit fijne, subtiele sieraad.

Fantastisch, van de vriendelijke hulp bij de bestelling tot de mooie verrassing bij het uitpakken.

Onze eerste, maar beslist niet laatste bestelling! Het werd een onvergetelijk cadeau dat dubbel verraste door de mooie verpakking.

Het bestelde kinderbestekje zag er goed uit en was mooi gegraveerd. Heel leuk ingepakt netjes op tijd verzonden.

super

Super leuk ..mooi armbandje dankjewel voor het cadeautje erbij ga zeker weer een keer bij jullie bestellen Bedankt:-)

heel mooi ingepakt ben zeer tevreden ziet er mooi uit

Hele goede service s En vriendelijke benadering

Mijn kettinkje was prachtig ingepakt, zonder dat ik er om gevraagd had, er zat nog een klein cadeautje bij in de doos. Extra lief omdat ik hetzelfde kettinkje had besteld met veel korting, bij een bedrijf wat mij opgelicht heeft, geld weg en geen kettinkje. Jullie maken het weer goed voor mij. Heel erg bedankt voor de goede service.

Juwelen met hart!

Ik kocht een ring in de live en kan het proces alleen maar omschrijven als reuzegezellig, gemakkelijk en vliegensvlug geleverd. (De dag na betaling in België) Je merkt dat dit met het hart wordt gedaan! Mijn ring zat ook nog eens helemaal als een geschenkje verpakt. Met een extraatje. Een feest om te openen!

Cadeau met gravering geheel naar tevredenheid uitgevoerd

Fijn geholpen met de juiste letter vinden voor gravure op cadeau.

Het heeft onze verwachting overtroffen.

We hebben het als geboorte cadeau geschonken. De jonge ouders vonden het geweldig en bijzonder.

goed product

Beschrijving klopte met hetgeen ik heb onyvangen

Netjes geprijsd, heel netjes en leuk ingepakt en snel geleverd.

Netjes geprijsd, heel netjes en leuk ingepakt en snel geleverd.

Snelle reactie en verzending. Mooi en stevig verpakt. Prachtige ketting.

Aanrader

Enthousiast over mijn bestelling bij Zilver.nl. Ze pakken het heel feestelijk (en zorgvuldig) in. Het was echt een feestje om het te ontvangen. Ik ga dus in de toekomst zeker nog een keer bestellen, bedankt.

Vlug geleverd. Mooi verpakt!!

Top kwaliteit, leuk vetpakt

Hele mooie sieraden en snel geleverd

Hele mooie sieraden met enthousiaste medewerkers. leuke prijzen en snel geleverd.

Absoluut topklasse!

De bedeltje zijn zoo overweldigend mooi! Al vele jaren koop ik heel af en toe een bedeltje erbij, maar zo fraai ben ik ze nog niet eerder tegengekomen. Schitterende afwerking en detaillering. Ik ben hier heel erg blij mee. Ook verzending is top in orde. Hele leuke verpakking in een luxe doosje, prachtig.

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.