Prima en snelle levering en service en het bijgeleverde snoepje was lekker

Mooi verpakte levering

Buiten de schuld van Zilver.nl vertraagde levering door Post.nl. Set van zilveren muziekdoosje en spaarpot mooi gegraveerd en erg leuk verpakt.

Altijd prachtige cadeau’s

Wij bestellen regelmatig cadeau’s via zilver. Van geboortes tot huwelijken, altijd even prachtig. Het graveren wordt ook heel sierlijk gedaan. Keurig ingepakt en snel verzonden. Top!

Snel en goede klantenservice

Via chat snel contact en snel antwoord op je vraag! Ook de verzending was supersnel zodat cadeautje op tijd bij de jarige terecht is gekomen! Bedankt!

Goed en betrouwbaar

Overzichtelijke website. Mooie producten. Snelle levering. Ik ben zeer tevreden

Nette snelle service.

Positief

Goede, snelle, correcte afhandeling van goede producten

Goede, snelle, correcte afhandeling van goede producten. Ook prettig en correcte telefonische nazorg

Zeer snelle levering, erg leuk verpakt. En de kleine verrassing erbij Wij gaan in de toekomst zeker weer bij jullie bestellen. Vriendelijke groeten Rob

Meer dan fantastisch

Eenvoudig door het bestelmenu, via een bericht (chat)vraag kunnen stellen, direct antwoord. Zeer netjes verpakt. Nette mail dat het en hoe het aangeboden is bij de bezorgdienst. Keurig. Zeker een aanbeveling. Chapeau.

Helemaal geweldig!

Een aanrader. Het cadeau is mooi verpakt zonder extra kosten. Ik ben tevreden.

goed verzorgd

De bestelling is goed verlopen. Ik zou alleen graag de oorbellen (stella)willen omruilen voor de Eva. en de aanhangers parel klein. Deze vond ik erg veel lijken op de bronzen.

Zilver.nl heeft al mijn verwachtingen overtroffen

Zelden was ik zo enthousiast over een bestelling. Ten eerste werd ik heel vriendelijk geholpen door Yentl die mijn vragen antwoordde via de chat. Ten tweede is de website bijzonder klantvriendelijk en makkelijk. Mijn bestelling (18 gegraveerde servetringen met op elke ring een andere naam) werd meteen de volgende dag geleverd. De servetringen waren super mooi en zorgvuldig ingepakt. En last but not least: het product was prachtig. Hele mooie verzilverde ringen, netjes gegraveerd, heel goeie kwaliteit. Kortom, ik vind de service van Zilver.nl een 10 met een griffel!

Snelle levering, netjes verpakt. Zijn erg tevreden

Uitstekende service en heel mooi sieraad en bestekje!

Zeer gebruiksvriendelijke website met duidelijke informatie. Goede informatie per mail over de bestelling en prettig telefonisch contact. De bestelling was smaakvol verpakt en uistekend verzorgd.

Aandachtsvol

Directe prettige reactie na versturen van mail ivm te late bezorging. Verassend, en veel aandacht besteed aan presentatie van het pakje. Zeer tevreden over het prachtige lieve muziekdoosje met gravure!

Supergoed geregeld..

Jullie hebben ons via mail op de hoogte gehouden, heel mooi gegraveerd en ingepakt.. alles was uitstekend.. dank je wel voor de goede service.. succes met jullie bedrijf Met vriendelijke groeten Ineke en Bert

Snelle service -

s-Avonds gebeld met complexe vraag. Duidelijk en bevredigend antwoord gekregen. Dag daarna artikelen besteld en een dag later al in huis met gravering en in mooie kado verpakking. Top geregeld.

Voorkomend en attent

Aankoop, afwikkeling, overleg en begeleiding van onze bestelling was heel prettig.

Goed contact met Zilver.nl ; zorgvuldig , met aandacht verpakt. Erg mooi kraamcadeau

Levering vlot en zoals afgebeeld

De foto's geven een goed en juist beeld van hoe het product in werkelijkheid is. Ook de kleuren komen goed tot hun recht. De bestelling was goed ingepakt en geleverd zoals werd aangegeven.

Voldoet aan de verwachting

Mooi en verzorgd ingepakt , perfecte levering

Zie hieronder

Perfect, snel en correct . Pakket inmiddels aangekomen in Frankrijk. Kan er niets aan toevoegen , in een woord “geweldig”

duidelijke site en snelle afhandeling

duidelijke site en snelle afhandeling

Mooi product om te geven

Als cadeau besteld en erg tevreden met het prodcut en de pakwijze

Geweldig; snel, mooi en goede service!

Ik heb al een paar keer een kinderseries laten graveren. Iedere keer ziet het er erg mooi uit. Daarnaast vind ik het fijn dat het (gratis) heel mooi ingepakt wordt met een handgeschreven kaartje. Tot slot ontvang je het pakketje erg snel, de volgende dag heb je het al in huis!

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.