Altijd uitstekend

Nog feestelijker om in de winkel iets uit te kiezen.

Duidelijke website Snelle levering Heel goed verpakt

Mooi bestek!!

Netjes verzorgd! Mooi bestek, verpakt in een mooi doosje en leuk inpakpapier!

Uitstekend geleverd !!

Buiten verwachting mooi ingepakt , bijgevoegd felicitatiekaartje was perfect !!! Een aanrader voor iedereen !!! Zal zeker nog gebruik maken !!

Helemaal top!

Een mooie taartschep en -mes besteld incl. gravering voor een bruidspaar in Italië. Vooraf het ontwerp ter beoordeling ontvangen per mail, daarna snelle levering en als cadeau héél mooi ingepakt!! Uiteraard zat dit mooie pakketje ook nog eens zorgvuldig in een doosje met schuimpjes. Onze kaart erbij gedaan en direct doorgezonden naar Italië. Benieuwd naar de reactie van het bruidspaar...

zal zeker en vast nog een bestelling plaatsen

Overzichtelijke website. Alles liep soepel. Woensdags om 22.30u besteld, vrijdagochtend voor 10u in huis

Zeer deskundig en servicegericht

Graag laat ik mij altijd door Ursula of Michel adviseren. Zij zijn zeer ervaren en deskundig en hebben prachtige artikelen. Daarnaast zijn ze ook zeer klantvriendelijk. En hele fijne winkel en webshop.

Fantastisch!

Nu voor de 10e keer een zilveren geboorte beker besteld en weer tot volle tevredenheid! Super en snelle service en prachtig zilver!

Zie boven

Mooi product alleen niet tevreden met het product door beperkte informatie

Ik heb een voetbql hanger gekocht maar door het beperkt aantal foto’s (een stuk) heb ik niet goed kunnen zien dat de bal echt rond is ipv plat rond.

uitstekende service, snelle levering

uitstekende service, snelle levering

Prachtig ingepakt en aan de telefoon keurig behandeld

Super mooi en zorgvuldig verpakt en snelle levering!

Goede website, bestelling makkelijk te doen. Ook naam laten graveren , levering desondanks gewoon de volgende dag. Kadootjes is echt heel mooi verpakt, zelfs het kaartje is met de hand geschreven!

Veel keuze en een goede prijs.

Zeer goede klantenservice als je een vraag hebt. Een mooie verzilverde rammelaar en speeldoosje gekocht. Was een cadeau voor een collega.

Very pleased

Good quality, quick and precise service

Goede correcte afhandeling van mijn bestelling

Duidelijke website en snelle levering, hoefde er niet voor te tekenen, lag zo in de postbus, beetje risicovol. Verder alles ok

Snelle en goed verzorgde levering.

Vertrouwd adres voor zilveren artikelen.

Ruim assortiment, eenvoudig bestellen, netjes op tijd geleverd via PostNL (met verplichte identificatie) en als kers op de taart: de bestelling prachtig ingepakt!

Uitstekende service, op tijd, mooi verpakt.

Product voldoet aan verwachtingen op de dikte van het collier na. Deze had ik graag iets robuuster gehad.

Supersnelle levering

Mooi ingepakt ook. Prima

Gekregen wat we wilden hebben.

Alles netjes op tijd geleverd. Aan te bevelen!

Top service!!

Ik werd geattendeerd op een sluitring bij een ketting die ik vergeten had te bestellen. Om een goede voorstelling te maken werd de bestelde ketting met 2 verschillende sluitringen en bestelde hanger op de foto gezet en gemaild. Waar vind je dit nog?

Toppie

Helemaal tevreden.

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.