Leuk armband en snel geleverd

Duidelijk en efficiënt, heel fijn allemaal.

goede kwaliteit en snelle service

ik ben terugkerende klant en het gaat allemaal zeer eenvoudig en snel. En als ik een vraag had ( vorige keer) werd deze vriendelijk en correct afgehandeld.

Uitstekende producten en service

Snel geleverd en heel mooi ingepakt..... Top.

Perfect geregeld

gewoon perfect

Had moeite met online bestellen en werd uitstekend geholpen. Pakketje zag er prachtig verpakt uit!

Perfect!!

Fantastisch! Adequaat, accuraat, snel en prachtig verzorgd en verpakt!!

Onwijs goeie service

Ik kan niks anders zeggen dar ze heel klantvriendelijk zijn en service gericht. Werd heel snel geholpen en ze denken met je mee. En snelle levering

Snelle en keurige levering

Het product voldoet exact aan mijn verwachtingen

Snel, goede kwaliteit en leuk ingepakt!

Snel, goede kwaliteit en leuk ingepakt!

Prima geweldig

Top geregeld!

Snelle service. Goed verpakt en leuk ingepakt verzonden. Echt keurig!

Super geholpen via app snelle levering mooi gegraveerd en super mooi verpakt

goede ervaring

altijd een goede service en afhandeling

De service is prima!

Makkelijk uitzoeken en bestellen. Bestelling netjes geleverd op de toegezegde tijd. Pakketje ziet er keurig uit maar heb het bestelde artikel en de gravering nog niet gezien want heb t nog niet cadeau gegeven.

Snelle levering en mooi verpakt. Ook telefonisch goed te woord gestaan

Prima aankoop...

Goede prijs,snelle levering,netjes ingepakt+ nog een aardigheidje . Ga zo door!!!

Geen webshop, maar webjuwelier

Reeds jarenlang het eerste adres wanneer we op zoek zijn naar sieraden. Zeer goede service met persoonlijke aandacht.

Superleuke kado’s in alle prijsklassen, snel verstuurd en leuk ingepakt!

Er zijn hippe merken, unieke antieke hebbedingetjes en voor heel veel gelegenheden kado’s.... Ik shop er graag! Zeer tevreden. Als je vaker besteld krijg je ‘vaste-klanten-korting. Het is altijd leuk verpakt ( je kunt kiezen hoe, én met een handgeschreven kaartje!)

Heel goede service

Uitstekend werd ik telefonisch tewoord gestaan en de bestelling werd snel en perfect geleverd. Mijn complimenten.

Keurig ingepakt en op tijd geleverd!

Erg tevreden, mooi verpakt en op tijd geleverd. Ook goede berichtgeving over de status.

Exact wat ik bestelde, op tijd en keurig verpakt geleverd.

Snelle en goede levering, mooi verpakt en lekkere chocolaatjes als verrassing ingesloten! Helemaal OK!

Uitstekende kwaliteit snel geleverd

De rammelaar was prachtig en mooi gegraveerd. Verder was het verschrikkelijk leuk ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij. TOP!

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.