Fantastisch!

Donderavond voor eerst een bestelling geplaatst. Vrijdagmiddag al ontvangen! Super netjes ingepakt als kadootje. Zeer zeker gaan wij vaker bestellen bij Zilver.nl! Bedankt voor de fantastische service!

Voor de vijfde keer iets gekocht. En zoals altijd goed en snel geholpen. Pier Santema

Snelle levering en zeer netjes ingepakt

Prachtig besteksetje gegraveerd. Hele goede service en ontzettend mooi ingepakt. Heel erg bedankt!

Uitstekende klantvriendelijke service

Had per ongeluk het graveren verkeerd doorgegeven. Per email liet ik dit weten. Hier is heel zorgvuldig mee omgegaan: eerst nog een extra mail van graveur om de gegevens zeker goed te hebben en het pakketje is keurig gegraveerd en snel geleverd.

Super service!

Zeer overzichtelijk en klantvriendelijk. Netjes verpakt en snelle levering. Echt top!

Goede en snelle service en prachtig cadeau

Snel geleverd, goede kwaliteit, een prachtig cadeau om te geven. Fijn dat het gratis en mooi ingepakt wordt geleverd.

Uitstekende en snelle service

Op donderdag een spaarpot met gravure besteld, vrijdag al in huis. Leuk ingepakt. Ik zal hier zeker nog eens bestellen.

Prima geregeld via Zilver.nl

Snelle service, en prachtig verpakt, maar helaas door corona laat bezorgd door Post.nl en ook nog moeten afhalen bij Primera omdat de bezorger niet heeft aangebeld terwijl we gewoon thuis waren! Dat heeft niets met jullie van doen!

Goede en snelle levering

Snelle levering en antwoorden via chat functie

Super !

Top winkel top service !

grote keus, goede info, snel geleverd.

Ook de chatfunctie op de site wordt goed gebruikt. Snel antwoord wanneer er vragen zijn.

Alles naar wens verlopen en snelle levertijd.

Mooie producten en snelle levering

Heldere website met veel keuze. Eenvoudig bestelproces. Levering was goed te volgen, duidelijke mails. Pakketje is mooi ingepakt, en ook voor degene die iets cadeau wil doen zit er een leuke attentie bij. Kortom van A tot Z goed verzorgd.

Uitstende dienstverlening

Als altijd uitstekende dienstverleing en vlotte levering

Super snelle bezorging met track en trace. Alsnog het cadeau ingepakt ondanks dat ik alleen een kaartje had gevraagd. Tof! De website is toegankelijk en overzichtelijk waardoor het uitkiezen van een cadeautje gemakkelijk is. 100% aanrader!

Super ... snel...duidelijk..overzichtelijk...snelle levering....fantastisch verpakt...kortom een aanrader..dikke duim 😁👍

Goede service en je word uitstekend geholpen via de chat als je iets wil bestellen.

Aangenaam verrast

Snelle afwerking van mijn bestelling. Betaling met bancontact mogelijk. Vlotte levering. Alles mooi ingepakt als cadeautje. Voor herhaling vatbaar!

Mooi geboorte cadeau netjes gegraveerd

Snelle levering. Top!

Een ring van Lapponia besteld, die snel werd geleverd. Eerder ook als eens wat tot volle tevredenheid gekocht.

ZEker aan te raden

Werkt zoals het hoort!

Prima site

Perfect!

Snelle levering, super mooi ingepakt en ook nog eens een zoete verrassing voor mij. Top!

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.