Top transactie !

Alles perfect !. Kwaliteitsobjecten , netjes verpakt, alles eerlijk volgens afspraak. Aan te bevelen.

Een voorbeeld voor een goede site

De hele procedure van begin tot eind is perfect. De site werkt goed. De producten zijn prachtig. Keurige en snelle afwikkeling van verzending en betaling. Zeer mooi en solide ingepakt. Plus een kleine persoonlijke noot.

Het pakketje is netjes verzorgt maar de ene oorbedel is verkeer gekoterd

Wat moet ik nu doen

Heel erg goed

keurig, heel mooi verpakt afgeleverd en prima service

De medewerkes zijn zeer vriendelijk, men is bereid om de "klant" met geduld te woord te staan.

Na een digitale bestelling te hebben ingevuld, lukte het me niet om naar het scherm betalen te komen. Ik belde met de servicelijn, en men keek met me mee waar het misging. Het bleek dat mijn emailadres al bekend was -ongeveer 8 jaar geleden ook een bestelling geplaatst-, en dat mijn huidige adres niet klopte met het toen opgegeven adres. Uw medewerker heeft handmatig de bestelling verder aangepast, zodat ik naar het betaalscherm kon om te betalen. De bestelling is zaterdagmiddag bezorgd, en was keurig ingepakt en de gravering was top. De ontvangers waren er zeer blij mee. Dank u wel!

Tevreden!

Een snelle reactie na de bestelling. Een goede service. De kandelaren zijn prachtig. Ook de gravering ziet er heel mooi uit!!! Mooie verpakking. In één woord tevreden!

Goede en snelle service, dank!

Eerlijk advies. Goed verpakt en snelle levering, dank !

Super leuk en origineel

Erg mooi product en erg leuk de verpakking met het handgeschreven kaartje. Erg origineel!!!

Super service

Bij bestelling kreeg ik de melding dat ik bestelbedrag moest verhogen naar 20 euro voor correcte afhandeling. Ik had niet meer nodig en na chat werd de melding verwijderd en kon ik mijn bestelling van 16 euro (inclusief korting ivm 1e bestelling) doorvoeren. Ook gratis mogelijkheid van verpakken en handgeschreven kaartje is top geregeld. Ik kom hier graag terug. Mijn zoon en schoondochter waren blij verrast met het verzilverde vliegtuiglepeltje met gegraveerde naam voor onze kleindochter.

Prachtige producten en uitstekende service.

Wij bestelden een kinderset met gravering. Deze hebben wij de ene dag besteld en de volgende dag werd het keurig en heel goed en veilig verpakt, thuis bezorgd. Tussen bestelling en levering ben ik bovendien goed op de hoogte gehouden van de voortgang en verzending van mijn bestelling. Het product voldeed 100% aan de vereachting. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Zilver.nl van harte aanbevelen.

Snelle levering en erg leuk ingepakt

De bestelling was vlug binnen. Het was een kadootje. Het pakketje was erg leuk ingepakt. Het chocolaatjes wat er bij zat werd gewaardeerd...

In alle opzichten voortreffelijk

Gemaakte afspraken in telefoongesprek werden 100% nagekomen.

Heel goed en snel

Heel tevreden, mooi ingepakt, echt een cadeautje

Heb een cadeautje besteld voor de geboorte van ons neefje, zag er heel mooi uit mooi ingepakt.

Snelle levering van schitterend doosje

Echt heel mooi

Super service!

Heel prettig winkelen bij jullie. Goede communicatie en snelle levering. Bedankt en tot de volgende keer!

Mooie doosjes door de details

Het beertje zit op een paarlemoerachtig plateautje en dat komt ook terug in het beertje zelf.

Zeer snelle levering

Zeer snelle en correcte levering

Snelle verzending ,hoge kwaliteit

Goede prijs,snelle levering

Prima verzorgd

Website duidelijk en bestelling goed verzorgd. Wat wel heel leuk is is dat het kado zo mooi is ingepakt ( voor mijzelf).

Mooi ingepakt en snel geleverd!

Het cadeautje was snel en heel mooi ingepakt verzonden. Super!

Snel en verzorgd

De ring die ik besteld had kwam al de volgende dag. Hij was hartstikke leuk ingepakt in cadeaupapier met strik en kaartje en handgeschreven tekst, en er zat ook nog een lekker chocolaatje bij. Heel tevreden.

Gekregen wat ik besteld heb, snel ook. Heel zorgvuldig verpakt, als een cadeau. En als toegift, een lekker luchtje.

Alles naar verwachting.

Mooi resultaat!

Levering in 1 dag!, top product!

Mooie producten ook!

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.