Pluspunten

Keurig ingepakt, en op tijd geleverd, super

Pluspunten

Goede levering en heel verzorgd. Prachtig ingepakt.

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd en heel mooi ingepakt toppie

Pluspunten

Netjes verpakt, snelle afhandeling

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Goed bereikbaar voor vragen via chat.

Als een bestelling een wat langere levertijd heeft, is een update zo nu en dan wel prettig.

Pluspunten

Snel en keurig ingepakt geleverd

Pluspunten

Zeer snelle levering in erg leuke cadeauverpakking! Top!

Pluspunten

Het bedrijf is accuraat bij het verzorgen van de opdracht die je geeft. Keurig verpakt en verzonden!

Pluspunten

Snelle verzending, mooie verpakking, voordelige prijzen en merkproducten

Wat mij betreft geen

Pluspunten

Snelle levering. Mooi product en leuke extra inpakdienst!

Geen totaal tevreden.

Pluspunten

Goeie site, mooi kado !

Pluspunten

Ja ik ben erg tevreden als eerste had ik het artikel 2maal besteld . en werd mij door een medewerker netjes verwijderd en zonder problemen , netjes werd ik behandeld wat ik erg op prijs stelde , mijn ketting werd ook super netjes geleverd tevreden er over en mooi verzorgt na wens dus voor mij is het wel dat ik bij jullie klant blijf , ga zo door ik zeg dat jullie van mij een dikke 10 verdienen . ja ik beveel heel graag dit bedrijf aan

Pluspunten

Pakket snellgeleverd. goed verpakt. Zelfs mooi ingepakt en nog een presentje voor mijzelf. Super!

Pluspunten

Snel geleverd, mooi ingepakt tegen een mooie prijs/kwaliteit.

Pluspunten

Snelle duidelijke afhandeling!!keurig verzorgd en erg leuk ingepakt!

Pluspunten

Zeer tevreden! Goeie en snelle service en een lastige graver opdracht perfect volbracht.

Pluspunten

Zeer snelle en verzorgde levering. Je bouwt korting op naarmate je meerdere bestellingen doet.

Pluspunten

Veel keuze, snelle service en heel leuk ingepakt.

Pluspunten

Goedwerkende & overzichtelijke website, Fijn te woord gestaan aan de telefoon, Snelle levering & heel leuk/mooi ingepakt!

Pluspunten

Wat een fijne mensen werken er bij dit bedrijf! Gastvrij, vriendelijk, zowel in de winkel als online. En niet alleen als je iets koopt, maar ook als er iets mis gaat, is de service fantastisch.

Ik zou het niet weten. Veel organisaties kunnen een voorbeeld nemen aan dit servicegerichte en persoonlijke bedrijf.

Pluspunten

Goed product, prima kwaliteit, mooi en verzorgd ingepakt. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Pluspunten

Inpakservice gratis, en snel.

geen

Pluspunten

Supersnelle service. Artikel leuk als kadootje ingepakt met een Toblerone erbij voor de gezelligheid! Erg leuk. (Betaling mogelijk na levering. Dit vind ik handig wanneer ik bij een bedrijf bestel waar ik niet eerder iets besteld heb.)

Pluspunten

Supermooi feestelijk verpakt én een handgeschreven kaartje. Als extraatje een stukje chocolade, wat leuk! Prijzen zijn scherp, geen verzendkosten in mijn geval en erg mooi verpakt. Voor mij aanleiding om dit bedrijf van harte aan te bevelen!

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.