Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

Mooie website, snelle levering, product heel mooi ingepakt (ondanks dat ik dit was vergeten aan te kruisen). Dit is zeker voor herhaling vatbaar :).

Pluspunten

Snel geleverd en erg mooi ingepakt!

Pluspunten

Erg goede, vriendelijke en snelle service

Pluspunten

Levering goed op tijd, ook goed verpakt. Keuze tijdens het bestellen om het te laten inpakken,dit ziet er erg mooi uit, kortom zeer tevreden! Ook wordt er een folder bij gedaan en een kleine chocoladereep. Erg leuk. Ik ben erg blij met het gekochte sierraad.

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Iets kopen bij zilver.nl is op zich al een kadootje. De mooie producten worden echt schitterend verpakt opgestuurd, zelfs nog met een doekje om te poetsen erbij. Echt fijn om zoiets open te maken!

Ik zou het niet weten, ik zou zeggen; ga zo door. De website is ook een stuk gemaksvriendelijker geworden.

Pluspunten

Altijd netjes op tijd afgeleverd in leuke verpakking

Pluspunten

Geweldige service! Je merkt dat er mensen zitten die actief meedenken, super fijn en betrouwbaar bedrijf!

Pluspunten

snelle correcte levering

Pluspunten

Snelle uitstekende levering. Netjes ingepakt en dat was ook nog gratis. Top

Pluspunten

snelle en perfecte levering en bestelde artikelen leuk verpakt. TOP

Pluspunten

Dit bedrijf krijg van mij een dikke 10. Vlot en keurig netjes geholpen. Gauw mijn miniatuur tafeltje ontvangen, keurig verpakt.

Blijf zoals jullie zijn.

Pluspunten

Snelle levering, ontzettend leuk verpakt, echt een kadootje

Ik kreeg een mail dat de hanger niet voorradig was en wel 6 weken op zich zou laten wachten. Kreeg de keus om iets anders uit te zoeken. Dat is alleen lastig, om aan hetzelfde bedrag te komen. Uiteindelijk heb ik zowel de hanger als de oorbellen meteen geleverd gekregen, dus top.

Pluspunten

Correct uitgevoerd, mooi gegraveerd en uiterst snel geleverd.

geen

Pluspunten

Snel en correct

Pluspunten

snel en netjes afgehandels

Pluspunten

Ze belde me meteen na het plaatsen van de order ivm onduidelijkheid gravering. Daags erna had ik alles al in huis. Doos goed verpakt en items met cadeau verpakking. Top levering!

Pluspunten

Mooie duidelijke website, je kan zien of het nog op voorraad is. Veel keus in tal van producten en goede prijzen. Snel verzonden en heel leuk ingepakt ! Ik ben er heel tevreden over !

Zou het niet weten

Pluspunten

Niet alleen waren de bestelde parelmoeren eierlepels prachtig. Ook qua verpakking was het met zorg ingepakt. Uw bedrijf zal ik dan ook zeker bij anderen aanbevelen.

Deze kwaliteitsstandaard handhaven.

Pluspunten

Voortreffelijke service, prachtig product

Pluspunten

Snelle bezorging. Mooi product. Keurig gegraveerd. Mooi ingepakt

Geen idee

Pluspunten

Betrouwbaar Snel

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.