Pluspunten

Snelle bezorging en bij telefonisch contact zeer vriendelijk te woord gestaan

Pluspunten

Mooie sieraden en snelle levering. Bij klachten of speciale verzoeken een geweldige afhandeling. Deze Personal Touch stel ik zeer op prijs.

Tip: Bij de mooie sieraden zou ik een certificaat op prijs stellen. Met hierop vermeld b.v. het materiaal, steensoort, aantal karaat, gewicht etc.

Pluspunten

Alles vlot verlopen. Mooi stuk.

Pluspunten

Prima, snelle verzorging en prachtig ingepakt. Compliment!

geen

Pluspunten

Kwaliteit, zorgvuldige afwerking en heel snelle levering in perfecte cadeauverpakking

Pluspunten

Prima bedrijf. Alles klopt: aflevering etc.

Pluspunten

Vriendelijk contact via telefoon . Super snelle service. Mooi product. Leuke verpakking/ verzorging Kado

Geen !

Pluspunten

Zeer overzichtelijke site, veel keus. Verzending was erg snel, en leuke verrassing in het pakje maakte de bestelling nog meer de moeite waard. Aanrader

Vooral zo door blijven gaan!

Pluspunten

Precies zoals op de afbeelding,snelle levering,onwijs leuk ingepakt en als bedankje nog wat lekkers!

Zo doorgaan!

Pluspunten

Mooie collectie, uitstekende service.

Pluspunten

Persoonlijk contact

Logo omzetten naar goed formaat

Pluspunten

Na een telefoontje was alles vlot en perfect geregeld

Het graveren is 1 euro per letter. Bij de juwelier is dat gratis dus om het aantrekkelijker te maken zou ik hier zeker iets aan doen

Pluspunten

Snel en accuraat

Pluspunten

Goede website met duidelijke uitleg over alle mooie sieraden etc. Mijn bestelde ketting werd de volgende dag al bezorgd. Zeer goed verzorgd en op mijn verzoek ingepakt. Zag er feestelijk uit

Geen, alles goed

Pluspunten

Interessante collectie, heel snelle bezorging en het pakje is fantastisch ingepakt!

Pluspunten

Prachtig kado voor mijn kleinkind

Pluspunten

super website mooi overzicht betaalbare prijzen een echte aanrader

geen negatieve punten gevonden

Pluspunten

Snelheid en kwaliteit! Maandag besteld, dinsdag prachtig ingepakt en gegraveerd ontvangen.

Pluspunten

Mooie producten voor redelijke prijs. Eenvoudig te bestellen en geweldige service. Kado's mooi ingepakt, inclusief strik en kaartje.Ook snel in huis.

Iets duidelijker aangeven dat je eventueel het artikel kan terugsturen en je dan jouw geld terug krijgt.

Pluspunten

Perfect en snel geregeld en gratis ook prachtig ingepakt verjaardagskado voor mijn vrouw

Pluspunten

Snelle bezorging, zeer verzorgd ingepakt in mooi pakpapier. Echt een cadeautje!!

Pluspunten

Perfecte service en erg klantvriendelijk!

Pluspunten

Alles positief. Eerste keer daar wat besteld en uitmuntend. Super snel en erg mooi ingepakt. Dikke 10 met een

NEE

Pluspunten

Goed bereikbaar. Snelle reactie op e-mail

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.