Pluspunten

Vlotte afhandeling bestelling, leuk advies en mooie verschillende sieraden in diverse prijsklasses

Zou het niet zo weten. Alleen is vor mij effe rijden als ik heen wil. ( volendam)

Pluspunten

verzending snel en wanneer het koper uitkomt zeer behulpzaam ,telefonisch altijd prettig en vriendelijk en niet gehaast. Pakjes altijd heel mooi ingepakt Ruime keuze,grote sortering van kwaliteit Ik kan op dit bedrijf rekenen en heb er het volste vertrouwen in .

Pluspunten

Betrouwbaar, snel, duidelijke site

Breder assortiment

Pluspunten

Leuke site, sneller binnen dan verwacht, terwijl er duidelijk veel aandacht was besteed aan de verpakking. Ik ben heel tevreden!

Pluspunten

Goed verpakt tijdig bezorgd

Pakje stond buiten voor de deur, omdat ik niet thuis was. Had zomaar gestolen kunnen worden, vreemd dat dat kan gebeuren

Pluspunten

Prima service: mooie items en snelle levering

Pluspunten

Goede service, snelle levering, prima!

Pluspunten

Alles netjes verpakt en snel bezorgd, ben echt heel positief

Pluspunten

supervriendelijk, gezellig, breed én mooi assortiment

Pluspunten

Zeer grote en tegelijk discrete aandacht voor de klant Zeer grote collectie Correcte prijsstelling Snelle en zorgvuldige afhandelservice

Pluspunten

Ontvangst altijd met een glimlach en heerlijke kop koffie Gaan tot het uiterste om jou als klant te vreden te stellen. Je alles aan raken, om doen en passen. Altijd vriendelijk aan de telefoon. Nemen alle tijd voor jou.

Pluspunten

Mooie "spullen", veel variatie, voor elk wat wils, vriendelijk "personeel", een mooie & duidelijke website, goede prijs-kwaliteitsverhouding, snelle afhandeling.

Pluspunten

Snelle levering en in leuke kadoverpakking verpakt kortom waar voor je geld.

Pluspunten

Snelle levering, mooie verzilverde geboortecadeaus die netjes worden gegraveerd. Daarnaast wordt het ook nog eens heel mooi ingepakt!

Pluspunten

Snellere levering. Mooi gegraveerd en super leuk ingepakt!

Pluspunten

Bijzonder mooie items in de webshop. Snel en mooi verpakt verzonden.

Pluspunten

Helemaal top!

Pluspunten

Zilver is een van mijn favorite winkels. Wat mij betreft alleen maar positieve ervaringen.

Geen verbeterpunten. Ga zo door

Pluspunten

Snelle en keurige levering met extra attentie erbij, gewoon geweldig.

Ga zo door.

Pluspunten

Snelle levering en goede service mbt retourneren. Leuke vaste klantenkortingen. Top!

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Zeer positief! Twee keer een zilver geboorte kado besteld. Zeer snelle levering, beeldschon verpakt en ook nog een leuke attentie erbij. Hoge kwaliteit!

Geen.

Pluspunten

Perfecte service, mooie artikelen. Grote keuze. Zeer waarde naar zijn geld.

Pluspunten

De leukste, mooiste winkel om iets te bestellen. Groot aanbod, goede service, snel in huis. En wat je dan in huis krijgt: mooi verpakt, altijd iets extra's, een echt kadootje. Top winkel!

Houd dit hoge niveau vast! De aandacht die wordt besteed aan het verpakken van de bestellingen is van ongekend niveau.

Pluspunten

Prachtige en diverse collectie

Geen vooral zou houden

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.