Pluspunten

Alleen maar positief.

Pluspunten

goed bereikbaar. Zeer goed in het oplossen van problemen, of ze nou door de klant of door henzelf ontstaan zijn!

Pluspunten

Ben blij verrast met mijn pakketje, zo mooi ingepakt, het is een feestje om het te ontvangen! Ik ga zeker vaker bestellen.

Pluspunten

Bedankt voor de super snelle keurige levering. Perfect verpakt, heel mooi stukje zilver en lekkere snoeperij!

Pluspunten

Duidelijke site, snelle verzending, mooi ingepakt, in een stevige doos, verrassing in de doos, niks meer aan doen, prima zo!

geen

Pluspunten

snelle verzending,prachtige en verzorgde ,zelf te kiezen ,verpakkingen. Makkelijke betalingsmogelijkheden ( o.a. paypal) Zeer vriendelijke en snelle telefonische hulp . Alles positief !!

momenteel perfect,geen verbeterpunten te noemen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De tekst op het kaartje was niet foutloos overgenomen. Advies in plaats van schrijven, printen en dus kopiëren, knippen en plakken.

Pluspunten

Prachtig verpakt, op tijd geleverd, een cadeautje bijgeleverd, ik zou er zo weer bestellen!

Pluspunten

Perfecte snelle afhandeling.Mooie letters op de servetringen En heel betaalbaar

Pluspunten

Goede opvolging na probleem met de order. Prachtig persoonlijk geschenk van opa en oma aan hun kleinkind. Website was goed en duidelijk, vooral het graveren. De kleine heeft een streepje op de e en dat is goed op de spaarpot gekomen.

Het zou fijner zijn geweest als het probleem met de bestelling direct zou zijn aangegeven. Het betalen voor de streepjes tussen de geboorte datum kosten ook 1 euro, dat vond ik duur.

Pluspunten

Zeer snel en accuraat mij geïnformeerd , en na opdracht tot volle tevredenheid order afgehandeld

Pluspunten

Correcte afhandeling

Pluspunten

Hele goede, snelle service. Sieraden worden heel erg leuk verpakt. Als een artikel niet in voorraad is, kan je bellen en ze gaan gelijk voor je zoeken om het artikelen nog ergen voor je te kunnen kopen.

Pluspunten

Super snelle levering van inmiddels 4e gegraveerde zilveren geboorte beker. Echt geweldig!

Pluspunten

supersnelle levering. hele mooie producten perfect gegraveerd als je het als cadeau laat inpakken wordt dat zeer verzorgd en leuk gedaan

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Pluspunten

Snelle correcte afhandeling makkelijk bestellen

nee

Pluspunten

Spoedige levering, mooi ingepakt!

Pluspunten

Goede service, mooie producten, flexibel, snel

Pluspunten

Uitstekende service; altijd correcte en snelle verzending in mooi verpakking!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website en zeer net graveerwerk op een zilveren speeldoos

geen

Pluspunten

telefonisch goede informatie gekregen. per mail goed op de hoogte gehouden. en tot slot heel mooie resultaat ontvangen wat ik met plezier draag

Pluspunten

Dat ik zelfs op zondag nog antwoord kreeg op mijn vragen, chapeau. En de juiste geschenkjes thuisgestuurd kreeg.

Pluspunten

Goed en professioneel contact van te voren, zeer snelle levering, bestelling zag er prachtig uit, mooi ingepakt terwijl ik daar niet om had gevraagd, leuke extra 'goodies' erbij. De hele beleving was top en een feestje op zichzelf.

Ik kan niks bedenken.

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.