mijn ervaring is goed

Mijn ervaring is heel goed, het zag er heel mooi uit. Het was voor een cadeau en het was leuk ingepakt.

Voldoet meer dan volledig aan de verwachtingen.

Alle afspraken zijn nagekomen. Perfect verpakt en snel en veilig afgeleverd.

Hele fijne koopbeleving

Geweldig. Prachtig mooi ingepakt

Het cadeau netjes verzorgt en verpakt

Veel aandacht voor het inpakken van het cadeautje.

Alles perfect

Hele aardige, vriendelijke mensen. Fijn geholpen. Pakje keurig, stevig en zorgvuldig verpakt. Zo netjes en mooi. Er zat zelfs een lekkere chocoladereep bij. Ik zal zeker weer bij zilver.nl bestellen. Vertrouwd!

Ik heb al meerdere keren een product gekocht bij Zilver, soms gegraveerd. De collectie is groot, de service is uitstekend en de snelheid van bezorgen is ongekend. Extra dient vermeld te worden dat er tijdens je bezoek aan de site direct persoonlijke en hartelijke assistentie beschikbaar is. Perfect adres om snel en veilig een persoonlijk cadeautje (met kaartje) te laten bezorgen (of op te halen).

erg leuk dat het cadeau zo mooi was ingepakt, met een mooie grote strik! verder zat het deugdelijk verpakt in de omdoos zodat het onbeschadigd is aangekomen. goede service en levering van een mooi product

Mooi sieraad en zeer luxe verpakt.

Keurig, feestelijk verpakt kraamcadeau en snelle service.

Maandag besteld en woensdag al in huis. Leuk en solide cadeau

goede service

Snelle en goede service

Snelle levering en supermooi verpakt.

Mijn bestelling snel ontvangen en mooi ingepakt!

Alleen maar goed, alles was netjes geregeld en verpakt.

Gweldig

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, kreeg ik een mailtje dat er één artikel toch niet op voorraad was en dat deze zo snel mogelijk werd besteld bij de leverancier. Dat vond ik al netjes dat ze dat melden en ook nog met de vraag of ik de andere artikelen gelijk wilde hebben of één of twee dagen wachten totdat de bestelling compleet was. Ik koos voor de complete bestelling. De volgende dag weer een mailtje dat de nabestelling er al was en dat alles opgestuurd zou worden. Vond ik ook al super dat Ursula me daar van op de hoogte hield. En toen kwam de volgende dag de bestelling, nou dat was echt zo leuk, super mooi ingepakt, echt met zorg, en dan nog een extra mapje erbij om je sieraad in te bewaren en nog een nog iets, maar dat zeg ik niet anders is de verrassing eraf!

Mooi product, met aandacht ingepakt en snel geleverd, top!

Snelle levering, mooi gegraveerd en met veel aandacht ingepakt. Ik ben blij!

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. De ketting die ik voor mijn moeder heb besteld was prachtig ingepakt. Er zaten ook nog allerlei onverwachte cadeautjes bij. Zeker een aanrader!

Zeer snel uitgevoerd, prachtig ingepakt, leuke extra, kortom .. Heel blij

Heel verzorgt verpakt goede communicatie

Heel mooie producten. Mooie cadeau verpakking met veel aandacht voor detail. Echt een cadeau.

Duidelijke website, veel keuze. Ik werd helemaal blij toen ik het vandaag ontving. Het was een echt cadeautje. Mooi ingepakt. Fijn om zo iets moois nu te ontvangen.

Snelle levering, netjes verpakt.

Ze snelle levering. Mooi ingepakt en netjes verpakt. Zeer tevreden!

snelle service en prima verzorgd!

Ik heb bij Zilver.nl een medaillon gekocht voor mijn dochter. In een mooie cadeauverpakking met een grote strik erop werd deze heel snel bezorgd. Prima verzorgd!

In alle opzichten zijn de verwachtingen overtroffen

Ik heb 12 servetringen besteld en er 5 laten graveren. Ik belde toen ik ging bestellen of ik de 5 servetringen allemaal een andere gravering kon geven en ik vroeg naar de verwachtte levertermijn. Er werd mee gedacht, ik belde na 15:00 uur maar de bestelling werd dezelfde dag nog gegraveerd, ingepakt (en met handgeschreven kaartje) op de post gedaan. Ik had binnen 2 werkdagen dit enorm verzorgde cadeautje binnen:) Echt top!

Super mooi en mooie kwaliteit

Super mooi , goed verpakt en heel mooi ingepakt. De naam gravering ook mooie letters , had later beetje spijt dat ik geboorte datum er niet bij heb gezet maar dat is eigen schuld. Mooie en snelle levering ...ik zal jullie vaker noemen en positief over jullie praten.. In een woord echt PRACHTIG

Bestelling en levering prima verlopen. Ik ben heel blij met het mooie armbandje. Zo mooi ingepakt dat het echt voelde als een cadeau. Er wordt veel zorg aan besteed. Ondanks Corona snelle levering. Al met al super tevreden, dank daarvoor. Ik kijk al uit naar mijn volgende bestelling.

Vond de website, productkeuze en opties al erg goed. Ook de levering binnen 24 uur van gegraveerd bestek, top! Helemaal verrast met de wijze van inpakken, mooie strikjes en door de gegraveerde namen blauw voor de jongen, roze voor het meisje. Zonder hierom verzocht te hebben. Zelfs een koetjesreep bij de factuur. Leuke kleine extra s die het verschil maken! Bedankt

Heel goed verzorgd

Prima, alles volgens de afspraak en een leuk gratis handgeschreven felicitatie kaartje.

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.