Geweldig!

Snel, mooie verpakkingen, en de cadeau verpakking ook super! En als klap op de vuurpijl ook nog een mooie en heerlijk verrassing.

Het was bijna perfect

Zeer goed verpakt maar door de plastic schuim in de doos (opvulling) niet zo duurzaam. Het zilveren lijstjes was verpakt als een cadeautje. Leuk uitpakken. Het zilveren lijstjes was erg mooi en precies zoals beschreven. Doe iets duurzamer opvulmateriaal en je krijgt een maximale score.

Goede kwaliteit sieraden, goede communicatie over de bestelde artikelen

Voor de derde keer tevreden met mijn bestelling. Mijn aankopen waren heel sierlijk voor de kerst ingepakt. In het pakje heb ik nog een doosje met de selebrations gekregen. Ivm plotselinge lock down is er goed gecommuniceerd over het leveren van mijn bestelling.

Een geweldige service!

Je krijgt alles wat beloofd wordt!

Snelle verzending en prachtig verpakt.

De ring waarnaar we op zoek waren was gelukkig hier verkrijgbaar. We hebben hem snel ontvangen en het was echt prachtig verpakt. Er was te zien dat er echt heel veel aandacht aan besteed was! Een echte aanrader

Écht een cadeautje

Het is snel afgeleverd en super mooi verpakt. Echt aandacht aan besteed

Mooi cadeau om te geven en snelle levering.

Mooi persoonlijk cadeau door het graveren van de naam in in dit geval minder bestek. Erg tevreden over de kwaliteit en levering.

Super verzorgd

snel, accuraat en super verzorgd opgestuurd. Het cadeautje zelf ontzettend leuk ingepakt in mooi kerst cadeaupapier...kortom, heel blij en tevreden.

snelle en goed verzorgde levering

Fijn snel afgeleverd. Het pakketje was netjes verpakt. Leuk dat het al in kerstverpakking was gedaan.

Snelle levering, goed verpakt, prachtig zilver

Geweldige service. Heel fijn contact!!! Lieve mensen.

Prima communicatie. Heel mee denkend. Prima service. Mooie producten. Dank jullie

Snel, goed en mooi ingepakt

Alles netjes verzorgd, snel geleverd en mooi ingepakt.

top service en product

Mooi product en fantastisch ingepakt!

Snel Mooi verpakt En een chocolaatje extra Hulde

Zoals verwacht

Heb voor de eerste keer iets bij zilver.nl besteld en het was een makkelijk proces. Dank je

Snel, mooi en met aandacht verzorgd!

Mijn bestelling (kraamcadeau) was snel geleverd, met een kerstkaartje en lekkernij (cholaatje), het cadeau was heel mooi, strak verpakt met een leuk lintje en lief kaartje met de hand geschreven. Precies zoals het besteld was. Tevens was het inpakken gratis echt een service! Verder was de gravering heel mooi en netjes gedaan! Hier zouden meer bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen en ik bestel hier graag weer.

GEWELDIG!

Ik heb gisteren een hele mooie set van Mart Visser/Zinzi mogen ontvangen voor mijn 50e verjaardag. Buiten dat de service en medewerking om alles nog tijdig in huis te krijgen meer dan uitstekend was en zij in deze meer dan behulpzaam waren, was het supermooi ingepakt. Een lust voor het oog, zowel de binnen-als de buitenkant. Ben er dan ook heel erg blij mee. Uiteraard ook dank namens mijn echtgenoot!

Goede service en snelle levering. Alleen bij postal ging het mis....

Geweldig !

Goed verzorgd,fantastisch

Zeer prettig zaken doen, groot assortiment

Makkelijke site, eenvoudig besteltraject en (heel leuk) de mogelijkheid om je aankoop in te laten pakken en te laten voorzien van een labeltje. Ook na de drukte c.q. storing bij PostNL goed contact en meedenken. Aanrader om bij te shoppen!

Uitstekende ervaring!

Heel mooi ingepakt, graveren binnen 1 dag, heel goed beschermd verpakt, prima communicatie.

super hulp gehad bij bestelling!

In alle opzichten fantastisch goede mailing en snelle afwikkeling en zeer snelle bezorging post nl. Pakje prachtig ingepakt met voorbeeld erbij vd initialen op manchetknopen!

Correct geleverd wat besteld is en zo Prachtig verpakt plus een lekkere verrassing erbij

Ik had niets anders verwacht van u maar u heeft alles zo Prachtig geleverd en verpakt en een kleine verrassing erbij. Ook via e-mail steeds contact gehouden ivm drukte bij PostNL.

Fantastisch, direct geregeld en binnen 24 uur ontvangen

Super vriendelijk, meedenkend, service is meer dan top. Ook is bestelling zeer mooi ingepakt; dus ook voor mij als kersverse oma wordt het een kadootje om het kado morgen te geven.

geweldig

het begin was niet fijn. ik kon via website mijn ingewikkelde bestelling niet voor elkaar krijgen. de volgende dag liefdevol geholpen.ben door Ursula. Ze heeft me fantastisch geholpen. De kadootjes zijnschitterend verpakt veel dank. ik heb nog gebeld om te bedanken! keurig afgehandeld en pakjes snel gekregen. ellen

Burgemeester Peereboomweg 1

1151 EC Broek in waterland

Over zilver.nl

Zilver.nl voor sieraden, horloges, kraamcadeaus, zilverwerk, zilver bestek en verzilverde geschenken. Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres met een groot aanbod zilveren en gouden sieraden, verzilverde en zilveren geboortecadeaus, zilveren bestekken en schepwerk, blijvende zilveren geschenken, horloges en verzilverde kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, verzilverde besteksets en verzilverde barartikelen. Vele bekende merken maar ook een uitgebreide Home collectie. Bij Zilver.nl zijn 5 dagen in de week 2 graveurs aanwezig die uw aankopen direct van een gravering kunnen voorzien.