In deze rare tijd was ik zo blij dat ik een kraamkadootje op deze manier kon versturen dat ze evengoed iets moois kunnen ontvangen Echt ontzettend blij

Het gedroomde sieraad.

Mooi,elegant,af.

Supersnel in huis, mooi ingepakt en veel keus! Top!

Bovenstaande zegt eigenlijk alles. Ik zal jullie zeker ook aanbevelen bij vrienden en familie!

Een gouden ervaring!

Snel in bestelling, communicatie, vragen én leveren.

Goede service en mooi verpakt

Ik ben zeer tevreden over de snelle aflevering en de keurige verpakking van mijn bestelling.

Leuke collectei

Heb een halsketting voor mijn vrouw besteld. Was binnen 3 dagen binnen. Fijne leverancier. Aanrader.

Meer dan fantastisch!

Goed geholpen met keuze van gelegenheidslepel. Online kopen was hier helemaal geen probleem. Meegedacht met lettertype van graveren, mooi ingepakt en supersnelle service. Zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat. Echt een aanrader!

Helder en duidelijke site en snelle afronding

Ik heb een uitstekende ervaring. Na de bestelling gedaan te hebben via internet nog even gebeld en alles werd direct bevestigd. Binnen 2 dagen alles in huis en mooi verpakt! Ik ben een zeer tevreden mens.

Snelle levering, zelfs in moeilijke tijden.

In deze tijd van de coronacrisis zijn veel winkels niet te bereiken. Een internetwinkel is dan dé oplossing.

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Met veel zorg en aandacht ingepakt. Echt een cadeautje om te ontvangen. Snelle levering, mooie gravering.

Piek fijn geregeld

Snel verzorgd; feestelijk verpakt

boven verwachting

Het bestelde was zeer zorgvuldig en mooi verpakt. Boven verwachting waren er zelfs bonbons aan toegevoegd.

Snel en netjes bezorgd, keurig verpakt

Kreeg netjes een mailtje toen mijn artikel weer op voorraad was, waarna ik het na een dag in huis had. Prima service

Geweldige service en super snel bezorgd

Als kraamkado een verzilverde kapset besteld met gravure van naam en datum. Volgende dag al geleverd in een mooie kado verpakking. Ziet er heel goed uit. Ben zeer tevreden.

Mooie ringen & super ingepakt & snelle levering

Ringen zijn mooier dan verwacht! Aanrader & prijs super!

Ik heb dinsdag bestelling gedaan en vandaag donderdag ontvangen. Netjes ingepakt. Super 👍🏼

Fantastisch!

Groot assortiment, enorm snelle levering... Én het wordt zelfs voor je ingepakt! Bedankt, Zilver.nl voor de goede service!

Keurig verzorgd

Het pakket was groter dan ik verwacht had, maar t zat heel netjes ingepakt, zodat het niet stuk kon gaan onderweg. Leuk een snoepje er bij als attentie!

snelle en zorgvuldige levering

mooi sieraad; snel en zorgvuldig aangeleverd

Fantastisch!!!!

In een woord fantastische service, op zondag middag stelde ik een vraag en bijna direct kreeg ik antwoord met zeer duidelijke foto's. Alles keurig en netjes en snel en uitermate vriendelijk!! Een hele tevreden klant!!!

Prima service door klantenservice bij telefonisch contact.

Prima website. Geschikt voor het versturen van cadeaus.

Geweldig!

snel, mooi ingepakt, goed gevoel om bij jullie te bestellen

Prachtig en leuk verpakt!! Echt een cadeautje om het zo te krijgen. Bijzonder snel en netjes geleverd! Ik ben er erg blij mee. Helemaal top :D

Ik krijg wat ik besteld heb op het aangekondigde moment. Kwaliteit uitstekend!

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC