Perfecte en snelle dienstverlening

Snel geleverd en mooi ingepakt met handgeschreven bericht

Goede Service

Na een keuze te hebben gemaakt voor een cadeau voor mijn vrouw omdat zij op de 29ste jarig is, ging er helaas iets mis. Het ging om een zilveren ketting met collier en leertjes van het merk Les Georgettes. Men heeft me netjes op de hoogte gehouden en in overleg hebben zij het in een andere kleur geleverd, met als kanttekening dat er na 1,5 week het andere product besteld wordt en kan worden omgeruild. Een prima oplossing! Mijn vrouw is er in ieder geval heel blij mee. Ik wil jullie nog een compliment geven, het cadeau was heel bijzonder ingepakt en het kaartje paste er perfect bij! Met dank John Joores

goede service en uitstekend kwaliteit

Ben erg blij met de kwaliteit van mijn bestelling! Ook was ik positief verrast met wat extratjes! Hartelijk dank!

Geweldig en mooi verpakt!

We hebben gekozen voor het inpakken van het cadeau en wat ziet het er prachtig uit! Geweldig om te geven! Ook nog een doos bonbons erbij gekregen. Het maakt het allemaal wel netjes af!

Geweldig!

Erg blij met de mooie sierraden. De ketting heb ik nergens anders voor zo’n mooie prijs gezien. En de verpakking.. echt een feestje bij het uitpakken. Er is echt aandacht aan besteed. Jullie hebben er een nieuwe klant bij!

Perfect als altijd!

Vriendelijk, behulpzaam, accuraat...

Tevreden

Geweldig!

Duidelijk, helder en conform verwachting.

Prachtig sieraad!

Ik ben inderdaad verrast door het sieraad en dan nog wel zo sierlijk verpakt. De cameo 's zijn schitterend, ik ben zelf italiaanse en ik heb ze zien maken in Napoli vlak bij Pompeï .

Betrouwbaar, groot assortiment, verzorgde en snelle verzending

Veel mooie sierraden op de website, soms met flinke korting. Ik kreeg mijn ketting van Zinzi snel en zeer verzorgd toegestuurd. Ik kom zéker vaker langs, zeker 5 sterren waard!

Top service en snelle levering

Snelle levering, zeer tevreden!

Na telefonisch contact te hebben gehad ben ik zo fijn geholpen Alles klopt: ingraveren , verpakking met strik Heel mooi verzorgd en goed op tijd geleverd Dank u wel Kom graag nog eens winkelen

Snelle afwerking van mijn bestelling.

Mijn bestelling keurig afgeleverd en leuk ingepakt. Zeer tevreden.

super

altijd in orde, snelle levering, enkel de verpakking is heel groot

Fantastisch!!!

Heel feestelijk en zorgvuldig verpakt. Een écht cadeautje waar ik helemaal blij van werd ! Mijn complimenten!

Geweldig!

Snelle levering, goed en mooi verpakt. En het chocolaatje erbij was verrassend !

Mooie collectie en goede service

Ik heb al diverse malen artikelen gekocht bij Zilver. Zowel in de winkel als via de webshop. Professioneel, deskundig en goede service. Men denkt met je mee. Mijn laatste bestelling via de webshop was binnen een dag binnen. Schitterend verpakt. Dank!

Top geregeld!

Mooie items en hele snelle service

Vlot geleverd. Goed verpakt. WT wil je nog meer?

Indien er meer flessenhalshangers te koop komen, gaarne bericht. Denk aan : whisky, g(j)enever, witte wijn, rode wijn, dessert wijn, likeur, calvados enz Met vriendelijke groet, J. Stakenburg

Uitstekende afhandeling!

Ik was m.n. zeer enthousiast over de aandacht die u besteed heeft aan de verpakking. Zo leuk om als cadeautje te geven. Mijn hartelijke dank!

Mooi en gemakkelijk geregeld

Binnen 24 uur had ik mijn bestelling, gegraveerd en wel. Voor ons volgende kleinkind (binnen enkele maanden) komen we terug.

de service en afhandeling van de bestelling bij Zilver.nl is uitermate efficiënt en professioneel

Wij bestelden een geschenk op maandag en hadden het keurig ingepakt op dinsdagochtend in huis. Ook de informatie over verpakking en verzending is erg professioneel.

Prima service, volgende dag in huis.

Nijntje rammelaar besteld. Was heel mooi ingepakt met mooi, handgeschreven kaartje. Als extraatje zaten er nog leuke babyslofjes in het pakje. Heel erg leuk. Bedankt!

Goede service en heel mooi ingepakt

Goed bedrijf om bij te kopen

Goede app service om je vragen te beantwoorden. Snelle levering in goede verpakking.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC