bestelde artikel werd prompt geleverd en is geheel zoals verwacht

de meeverpakte doos bonbons werd erg gewaardeerd!

perfect verzorgd

snel geleverd, mooi verpakt

Alles ging zeer voorspoedig, goede service, goede producten

Ik ben zeer tevreden.

Prettig winkelen!

Prima website, duidelijke keuzemogelijkheden. Verloop van de aankoop goed aangegeven per mail, met correcte bezorging. Prachtig ingepakt cadeau, met klein grapje erbij: new born stokjes.

Duidelijke website, achteraf betalen na ontvangst, snelle levering en prachtig ingepakt. Chapeau! Mijn zoon zal het cadeau prachtig vinden.

snel en perfect geleverd.

Gelijk na de bestelling kreeg ik een mail m.b.t. het verstuurde product. Inclusief een link van post.nl om het pakketje te tracken. Erg netjes, Coen

Goede ervaring

Goed ingepakt en leuk dat er nog een pen en twee koekjes bij zaten. Leuk om een cadeautje uit te pakken.

Vind het leuke winkel ze hebben echt alles en altijd korting. Leuk ingepakt en snelle levering . Dus erg tevreden

Goede ervaring

Voor het eerst iets bij zilver.nl gekocht. Uitstekend bevallen. Duidelijke berichtgeving via de mail. Op tijd bezorgd, prachtig ingepakt. Alles zoals afspraak.

Tijdig geleverd, mooi ingepakt, prachtig artikel.

Uitstekend.

Goed geregeld en verzorgd

Het ziet ernaar verwachting uit. Ben zeer tevreden.

Super!!!

Ik had gevraagd of het inpak papier apart er bij kon krijgen met strik, ik moest namelijk de foto er nog indoen ( fotolijst ) Het was perfect geregeld, mooi papier mooie strikken, met een mooi zegeltje met zilver erop. Top geregeld, boven mijn verwachting. 👏

Snelle leveri

Snelle en keurige levering. Netjes ingepakt.

Prima gegaan

Geleverd zoals verwacht

Klantvriendelijk en aandacht voor bestelling!

Ik kreeg korting omdat ik voor de tweede keer (in vijf jaar tijd nota bene) een bestelling plaatste, erg klantvriendelijk. Ik had het gevoel dat er aandacht werd besteed aan mijn bestelling. Een halfuur na 16.00u besteld en het werd toch een dag later al bezorgd, top!

Supermooi ingepakt en snel geleverd.

Zilveren spaarpot was met zorg en heel mooi ingepakt.

Mooie kwaliteit, graveren is mooi gedaan. En zo prachtig zoet verpakt! En een heerlijke bonbon!😁

Perfect!

Mensen die eerlijk zijn en hun beloftes houden! Zij geven ook de beste service erbij.

geweldig

geweldig hele goede service in een woord toppie

Perfect👍

Was keurig verpakt en in een leuk tasje waar ik het goed in kan bewaren. Snelle levering, top.

bestelling wordt tijdig afgeleverd en ook mooi verpakt

ik bestel regelmatig via de website, en Zilver.nl heeft nog nooit teleurgesteld, snelle afhandeling, pakjes worden leuk en met zorg verpakt en verstuurd

Verzorgde en snelle levering

Prima service en met veel aandacht voor kwaliteit1

Geweldig service

Prachtige sieraden die goed lijken op de foto's in de webshop. Snelle verzending in zeer mooie cadeau verpakking.

Uitstekend!!

Het is de eerste keer dat ik bij zilver.nl bestel. Zeer correct. En prachtig afgeleverd. Super.

nette service

horloge gekocht, mooi ingepakt,keurig op maat gemaakt en snelle levering. Fijn achteraf kunnen betalen op een eenvoudige manier

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC