Prim

Snel, mooi uitgevoerd

Super snelle levering en keurig verzorgd.

Schitterend ingepakt als cadeau, er is heel veel aandacht aan besteed, leuke attentie bijgevoegd, je voelt je als klant echt gewaardeerd. Top!

Echt een kadootje dat je binnen krijgt! Luxe verpakt en ook nog met wat extra’s toegestopt. Jammer dat ik moet wachten op Kerstmis :). Dank jullie wel!

Keurig op tijd afgeleverd. Zijn benieuwd naar de inhoud. Zien en horen dat tijdens de kerstdagen. Bij vorige bestellingen was het enthousiasme groot!

Zeer mooi en kwaliteit

Diverse keren al wat kunnen aankopen in de loop der jaren en elke keer is een prachtig resultaat wat wij als oma en opa kado kunnen doen naar de kinderen , prachtig aandenken en prima verzorgd voor een betaalbare prijs

snel en mooi!

Ik heb maandagmiddag een zilveren muziek/sierradendoosje inclusief gravering besteld en de volgende dag lag het pakketje al klaar bij het PostNL ophaalpunt. het muziek/sierradendoosje ziet er supermooi uit en de gravering maakt het cadeautje compleet voor onder de kerstboom, waarbij het ook nog eens supermooi was ingepakt!

Snelle levering perfect

En de vriendelijke mensen . Geven gelijk antwoord op je vraag. Daarom krijgt Zilver.nl een tien van mij. Vriendelijke groet, Ron

Snel netjes duidelijk. Zeker een aanrader!

mooie verpakking en netjes verpakt ook de communicatie over de inscriptie was goed

Goede service, snelle levering

Duidelijke en overzichtelijke website en snelle levering.

Keurig

Aan ijn verzoek om alle kleinnoden apart te verpakken werd keurig gehoor gegeven. En hoe! Kerstpapier met een leuk strikje, en een papiertje bijgevoegd met de naam van de inhoud. Dank hiervoor.

Na verschillende malen iets besteld te hebben. Vandaag het resultaat gezien. Het is echt geweldig

Duidelijke website, vlotte verwerking en levering. Breed assortiment.

Fijn dat je ook telefonisch contact met elkaar kan hebben. Knap hoe Zilver.nl in de loop der jaren zich heeft ontwikkeld!

Soepel, snel en accuraat

Duidelijke website, what you see is what you get. Mooi verpakt en een handig zilverpoets doekje krijg je er bij.

Perfect !

De bestelling werd keurig op tijd geleverd. Heel mooi verpakt en deze keer werd ik ook nog eens verwend met Droste chocolaatjes, mijn lievelings !

Perfecte service

De bestelling is op tijd geleverd en netjes ingepakt. uitstekende service

Heel goed!

Top! Goede service, snelle chat. Aardige mensen. Kunnen andere bedrijven nog wat van leren. Ben heel blij met mijn oorbellen, en ook wat er nog bij zat.. klein cadeautje in de vorm van een pen en chocola... Dikke pluim! Bedankt!

Zag er heel mooi ingepakt uit en de inhoud is helemaal prachtig

Prima verzorgd en verzonden mijn partner is er erg blij mee.👍

Perfect!

Makkelijk bestellen en goede communicatie. Was prachtig ingepakt.

geweldig.

bestelling snel ontvangen. het cadeau was super netjes ingepakt. ik zou een ieder zilver.nl aanbevelen.

Super service

Geweldig de dag nadat ik mijn bestelling had geplaatst werd het super snel en erg netjes verpakt afgeleverd. Zeker een aanrader als je je dierbare wilt verrassen.

Perfect!!!

2 dingetjes besteld als een cadeautje, was keurig ingepakt en een mooi kaartje erbij die handgeschreven was! en als klap op de vuurpijl, ook nog oorbelletjes erbij gekregen omdat de bestelling meer dan 80 euro was en ook kei leuk ingepakt! hier bestel ga ik zeker meer bestellen voor mijn moeders My imenso ketting!

super klantvriendelijk

na een telefoontje even aanvraag goed opschrijven en dan inzenden. Werkt als een trein.

snel verzonden en goed verpakt

erg positief

Zeer tevreden !

Snelle levering en keurig verzorgd om als cadeau te geven

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC