Mooi muziekdoosje besteld en laten graveren. De volgende dag al in huis. Het product was prachtig ingepakt, bijna zonde om open te maken.
Een hernieuwde kennismaking!!!
Ik heb nu voor de tweede keer en rammelaar met ingegraveerde naam besteld en prompt geleverd gekregen. De website heel duidelijk en biedt een goed overzicht van de collectie
Goedenavond Mvr. Marieke, Wat ontzettend leuk dat u ons online heeft gevonden nadat we elkaar vele jaren op beurzen hebben gezien en gesproken. Heeft veel plezier met het prachtige stukje wat u heeft gekocht met al die fijne herinneringen! Fijne avond, Ursula
Goede bereikbaarheid per chat en telefoon. Vriendelijke en eerlijke voorlichting, kwalitatief goede producten, prima snelle bestelservice met duidelijke track and trace.
Verder: snelle levering, mooi product, feestelijk ingepakt, aardige attenties bij levering.
Goedemiddag Mvr. Nancy, Bedankt voor uw review. Wij doen ons best om onze pakketjes snel te versturen en ook veilig en snel aan te laten komen. We proberen dit te combineren met een zo milieuvriendelijk verzendwijze. Het vulmateriaal welke wij gebruiken is biologisch afbreekbaar, in een klein beetje water lossen de bubbeltjes helemaal op, ze zijn gemaakt van maiszetmeel. Het is volledig milieuvriendelijk. Vindt u toch plastic of ander vulmateriaal in uw pakketje dan hebben we dit schoongemaakt en hergebruikt uit pakketjes die wij hebben ontvangen. We zijn al tijden op zoek naar ander vulmateriaal maar papier drukt de inpaklinten helemaal plat waardoor de cadeaus niet meer toonbaar zijn. Alle pakketten vullen met, met lucht gevuld plastic is naar ons idee, milieu onvriendelijk. We zoeken verder naar een betere oplossing maar de maisbubbels zijn tot nu toe het meest milieu vriendelijk. De doosjes willen we niet kleiner versturen want de kans op wegraken is dan veel groter. Het karton, plakband en een deel van het inpakpapier welke we gebruiken zijn allemaal eco. Vriendelijke groeten, Ursula www.zilver.nl
Original anmeldelse
Verder: snelle levering (was in mijn geval nodig), goed product, aardige attenties bij levering.
Prachtig ingepakt! Top service en ook nog een leuke cadeautje erbij! Dank je Sint! Aanrader!
Ruime voorraad aanwezig. Na bestelling volgende dag in huis. Keuring als een cadeau verpakt. Prima service.
Alle artikelen waren keurig verpakt en als prachtig kado verpakt
De site is perfect en de uitvoering van de bestelling eveneens. Ik wil slechts één woord van (bedoeld als opbouwend) kritiek laten horen. De verpakking van een paar oorbellen was wel heel erg omvangrijk, in een grote kartonnen doos, ook nog vol met piepschuim brokken. Dat is in deze tijd van milieubewustzijn toch niet de beste weg! Als dat wat kan worden aangepast, kan er zeker een ster bij!
Goedemiddag A.A. Bedankt voor uw review. Wij doen ons best om onze pakketjes snel te versturen en ook veilig en snel aan te laten komen. We proberen dit te combineren met een zo milieuvriendelijk verzendwijze. Het vulmateriaal welke wij gebruiken is biologisch afbreekbaar, in een klein beetje water lossen de bubbeltjes helemaal op, ze zijn gemaakt van maiszetmeel. Het is volledig milieuvriendelijk. Vindt u toch plastic of ander vulmateriaal in uw pakketje dan hebben we dit schoongemaakt en hergebruikt uit pakketjes die wij hebben ontvangen. We zijn al tijden op zoek naar ander vulmateriaal maar papier drukt de inpaklinten helemaal plat waardoor de cadeaus niet meer toonbaar zijn. Alle pakketten vullen met, met lucht gevuld plastic is naar ons idee, milieu onvriendelijk. We zoeken verder naar een betere oplossing. De doosjes willen we niet kleiner versturen want de kans op wegraken is dan ook veel groter. Het karton, plakband en een deel van het inpakpapier welke we gebruiken zijn allemaal eco. Vriendelijke groeten, Ursula www.zilver.nl
Gebruikersvriendelijke website, leuk assortiment en snelle procedure van bestellen tot afleveren.
Snelle service!!
Sieraad is netjes verpakt geleverd en op tijd verzonden.
Goede informatie, vriendelijke bejegening, prachtige verpakking van wat ik gekocht had (het was een cadeautje), in 1 woord: perfect.
snelle levering, mooi verpakt, alles prima
Correcte levering en geweldig verpakt als Sinterklaas cadeau
Alles snel en goed verpakt ontvangen. Niks mis mee. Alleen de kleur van de cube is vele malen lichter dan op de foto. Beetje jammer, maar mooi genoeg om te houden.
Hoewel ik er niet om gevraagd had, was mijn bestelling toch keurig ingepakt in een mooi kerst papiertje. Snelle service en nét dat beetje extra maakt dat ik zeker hier terug zal komen.
De geleverde oorbellen zijn prachtig, heel mooi ingepakt, samen met een Sinterklaas presentje😊. Dank en tot een volgende keer.
Voldoende keus en zeer vlotte afhandeling van bestelling.
Prachtig zilveren produkten, goede prijs en vriendelijke informatie wanneer er vragen zijn. Geboortelepel de ene dag besteld en de volgende dag, gegraveerd en wel thuisbezorgd in prima verpakking. Inmiddels de afgelopen vier jaar al vijf maal zilveren geboorte artikelen besteld en altijd zeer tevreden. Aanrader.
Ik heb alleen maar goede ervaringen met Zilver.nl; ze hebben niet alleen een uitgebreid assortiment aan prachtige sieraden maar je bestelling wordt ook nog eens -kosteloos- op kunstige en chique wijze ingepakt. Alleen al daarom is kopen bij Zilver.nl het hele jaar door een feest!!!
Ik heb hangers besteld van Heide Heinzendorff die niet in de webshop te vinden waren. Het contact hierover is uitermate prettig verlopen. De hangers moesten uit Duitsland komen en dat duurt uiteraard even maar zodra ze bij hun binnen waren zijn ze direct opgestuurd. Levering was dus lekker snel Ook wordt de mail snel beantwoord. Kortom de volgende hangers bestel ik zeker weer bij Zilver.nl
Zie bovenstaande, de ene dag besteld, de andere dag geleverd. Graveren ziet er ook altijd mooi uit.
1 Burgemeester Peereboomweg
Broek in waterland 1151 EC