Goede snelle service

Gekregen zoals verwacht. Leuk ingepakt

Snelle levering leuk verpakt

Snelle levering leuk verpakt. Top

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijke site. En snelle service!

Geweldige service

Een baby rammelaar mooi gegraveerd. Netjes verpakt, snel geleverd.

Goed vriendelijk

Heel vriendelijk, vorige keer was het desondanks iets persoonlijker daar ik ook nog een persoonlijk mailtje ontvangen had. Maar het was goed. Na mijn email met bestelling kon ik alles direct regelen. Dat vind ik heel fijn, dan via een account en inloggen. Daarom kom ik telkens terug.

Uitstekende service en correcte afhandeling.

Zie boven.

Mooi produkt, aangename prijs.

Snel ontvangen en mooie kwaliteit.

Snelle levering en perfecte service!

Prettig winkelen, mooie artikelen

Was al lang op zoek naar gouden ring met rozenkwarts. Kon deze echter nergens vinden. Heb deze nu wel bij Zilver.nl gevonden. Vriendelijke service, mooi ingepakt, snelle levering. Mooi ringetje ben er erg blij mee

Prima, snel het juiste geleverd

Uitmuntende ervaring!

Niet vaak scoren wij webshops, en al helemaal niet vaak met hele hoge scores. Maar de medewerkers van zilver.nl verdienen het! We waren op zoek naar een speciaal cadeau en vonden online een mooi stuk zilver dat gegraveerd kon worden. De door ons aangeleverde tekst en logo werden als voorbeeld foto toegestuurd zodat we een goed beeld hadden van hoe dit er in werkelijkheid uit zou gaan zien. Nog even iets groter was geen probleem. Verzending was vervolgens snel geregeld en alles was prachtig ingepakt in mooi cadeaupapier met bijzondere strik. De totale ervaring was helemaal super, volledig ontzorgd door zilver.nl. Absolute aanrader!

prachtig!

Snelle service! En mooi ingepakt!

Uitstekende ervaring

Mooie hanger gekocht, goed en snelle levering in mooie geschenkverpakking. Ik ga zeker een keer bij ze langs!

Alles klopt

Alles klopt en als er vragen zijn, zijn ze bereikbaar.

Geweldig bedrijf👍👍👍

Met name de geboortelepel voor onze kleinzoon was super! Mooi geschenk en heel mooi gegraveerd en ingepakt. Maar ook een lijstje voor m’n jarige schoonzus was top! Jullie staan bij mijn favorieten👍

Mooi product, leuk verpakt en netjes bezorgd

Alles in zeer netjes ontvangen

Ik ben al meerdere keren bij dit bedrijf geweest met volle tevredenheid je wordt echt persoonlijk geholpen en nu heb ik via internet besteld ook dat was zeer netjes geregeld.

Meer dan verwacht!

Zilveren hanger bleek goed afgebeeld en voldeed helemaal aan de verwachtingeng. Het pakje was mooi ingepakt in cadeaupapier met mooie strik én in een mooi zakje. Het geheel was zorgvuldig verpakt in een grotere doos. Heel tevreden!

Wat een SUPER SERVICE

Geweldig mooi gegraveerd en super leuk verpakt en daarna zeer zorgvuldig in gepakt Super service

Ideale website voor kraamkadotjes. De website is gebruiksvriendelijk De service is snel en goed De producten leuk en kwaliteit goed

Geweldige zaak

Super snelle levering, prachtige producten mooi gegraveerd en uitstekend verzorgd meer kan een mens niet willen zei deze uiterst tevreden klant

Hele mooie producten en erg snelle service. Hetgeen wat wij besteld hadden was netjes de volgende dag in huis, gegraveerd en erg mooi verpakt. Bedankt!

Zeer vriendelijke, snelle en servicegerichte levering muziekdoosje

Vanaf de chat al zeer vriendelijk geadviseerd, daarna een mooi muziekdoosje (zilver met houten konijntje) besteld en de volgende dag al gegraveerd ontvangen! Het was heel erg mooi ingepakt én ook nog eens een extra kadootje voor onze prachtige kleindochter erbij! Meer dan blij met deze uitstekende service en supermooi muziekdoosje, dikke 10 voor deze organisatie!

Ruim assortiment, heel goede klantenservice, vriendelijke medewerkers, snelle levering, alle artikelen worden heel mooi verpakt, retourneren gaat makkelijk. Kortom, uitstekende ervaringen.

Zeer goede ervaring

Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke verkoper die mij heel goed heeft geholpen. De munt die ik had besteld voor een kraamcadeau was heel mooi ingepakt. Dank je wel.

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC