Filter

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij het plaatsen van de bestelling staat er dat het binnen een paar dagen klaar is en verstuurd. Het duurde 2 weken. En de foto die gegraveerd moet worden kun je na inzenden niet controleren. Bedoel er wordt niet een concept gestuurd met zo komt het er uit te zien, ga je daar mee akkoord? De gegraveerde foto is mooi, maar niet perfect.

Pluspunten

Snelle en goede levering! Spaarpot is erg mooi

Pluspunten

Zeer goede service . Het pakketje was ook echt een cadeautje

Pluspunten

Geweldige service !, helemaal TOP !!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

The ring fits perfectly! And in reality is as beautiful as on the picture.

One of the three stones fell out of its holding already on the second day :( i will have to go to the jewelry for fixing it.

Pluspunten

Super mooi product - gegraveerde geboortebeker. Stijlvol als cadeau ingepakt met passend kaartje. Betreft de levering: bij 1e poging helaas de postbode gemist, dus wilde ik de 2e bezorgpoging wijzigen naar een pick up point (om te voorkomen dat ik de postbode zou missen) maar kon via postnl alleen de bezorgdag aanpassen- niet het bezorgadres. Uiteraard geen kritiek voor zilver.nl Zij voeren nette communicatie en leveren goed product.

postnl: zie boven: bij 2e bezorgpoging ook mogelijkheid bieden om het bezorgadres aan te passen.

Pluspunten

Snelle bezorging , mooi gegraveerd en heel leuk ingepakt gewoon top!

Pluspunten

Een ruime keuzemogelijkheid uit de prachtigste producten. Altijd schitterend ingepakt, een lust voor het oog! Zorgvuldige verpakking, snelle verzending. Beter kun je niet wensen als online-koper annex sieradenliefhebberl Hulde voor Zilver.nl dus!!!

Pluspunten

Snel, secuur, vriendelijk! En mijn bestelling was ondanks dat er ook gegraveerd moest worden, binnen 36 uur binnen.

Pluspunten

Goed verzorgd goede service

Jammer dat er beschadiging aan steen zat maar is goed opgelost heb een ander gehad

Pluspunten

Mooie kwaliteits producten in alle prijsklassen. Verkoopt mijn favoriete sieradenmerk Nicole Barr. Snelle levering en goed verpakt. Altijd leuk ingepakt als een cadeautje, heel mooi!

Prima zoals het is.

Pluspunten

Pluspunten

Goed en netjes verpakt Snelle levering

Pluspunten

Snelle en acurate levering met een cadeautje in de vorm van een snoepje bij de levering, heel positief en het geeft een persoonlijk gevoel. Zou graag bij de winkel langskomen.

Verpakking geeft rommel, is echter biologisch afbreekpaar, super. Nu nog een kaartje erbij o.i.d. dat dat zo is!!! Of op de website vermelden.

Pluspunten

Mooi product Mooi ingepakt Snelle levering

Pluspunten

Goed bereikbaar, snel en heel mooi ingepakt.

Pluspunten

Ik heb hen al compliment gemaakt dat het er prima verzorgd uitzag allemaal. Mooi medaillon, met mooie gravering.

Pluspunten

Zodra ik het pakketje had ontvangen heb ik al gemailed dat ik zeer blij verrast was door: de vriendelijke behandeling, de verzending, de prachtige verpakking en het chocolatje bij de rekening, die het ineens iets heel persoonlijks gaven.

Geen enkele! (is de aanbeveling in rood NIET, mijn antwoord is: Ja, maar het is wat verwarrend

Pluspunten

Uitmuntende service!

Pluspunten

Gaat iedere keer snel en perfect!

Pluspunten

Snelle levering van bestelde sierraden

1 Burgemeester Peereboomweg

Broek in waterland 1151 EC