Laden reviews...
455 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunderna lyfter fram snabb leverans och snygg förpackning. Kundtjänsten upplevs som hjälpsam och pålitlig. Totalt sett upplevs kvaliteten och leveransen som mycket god. Återkopplingen visar långvarig tillfredsställelse med varumärket.
Een klein cadeautje met een persoonlijke gravering met zorg gedaan en snel verzonden in een nette verpakking. Helemaal af. Bedankt!
24 September 2021
Bernard
Eindhoven
bestelling was op tijd geleverd
24 September 2021
Gert De Keuster
WILRIJK
mooi afgeleverd en prachtig pakje bestellen was een beetje moeilijk betalen ging zonder probleem
Paul
Lievegem
Vandaag het pakje ontvangen,, goed verpakt, ben benieuwd als mijn dochter het straks gaat uitpakken.
Grytsje
Grou
Bestelling werd netjes ingepakt en op tijd afgeleverd.
John
Nieuwerkerk a/d IJssel
22 September 2021
Anita Disseldorp
Voorschoten
wat een leuke verpakking en keurig en snel verzorgd. de kwaliteit van het collier is ook zeer hoog
21 September 2021
trudy
alblasserdam
Mijn bestelling (zilveren geboortecadeau) binnen 2 dagen ontvangen.Gravure mooi.Het geheel aantrekkelijk ingepakt.
19 September 2021
Yvonne
Aerdenhout
Heel handig om zo te bestellen, heel veel keus en voor elk wat wils. Ben zeer tevreden over snelle verzending leuk ingepakt en mijn aankoop.
18 September 2021
Marjon
AMSTELVEEN
Uitstekende ervaring met zilver.nl. Voor herhaling vatbaar .
17 September 2021
Annemie
Puth
De afwikkeling (verpakking, verzending) was/is zoals altijd voortreffelijk. Qua prijzen vind ik zilver.nl aan de hoge kant. Anderzijds, niemand wordt verplicht hier te kopen.
16 September 2021
E A N KON
Amsterdam
Via internet kwam ik bij U terecht. Ik ben heel behulpzaam bejegend . We kwamen er samen uit en binnen 1 à 2 dagen heb ik het nu in huis. Zo mooi verpakt dat ik het niet open maak. Dus ik heb niet echt gezien.
16 September 2021
Ílona
Den Haag
ineke
rotterdam
Alles keurig volgens afspraak afgehandeld.
Marijke
Zuid-Beijerland
Dat ik iets moois had besteld, wist ik natuurlijk. Maar dat het zo mooi ingepakt zou worden overtrof mijn verwachtingen. Je kan zien dat het met liefde is gedaan. Heel mooi.
christine Schmaal
Woerden
Mooie leverantie, goede service, netjes verpakt
14 September 2021
Els De Blecourt
VOORBURG
Snelle bezorging ,mooi ingepakt, mooi afgewerkt ooievaarslepeltje ziet mooier dan op plaatje
11 September 2021
Nel
Zaandam
alles keurig geregeld en verzorgt en ingepakt en juiste informatie verleend hoe wat en wanneer. top hoor.
11 September 2021
marian
heerlen
De doos was keurig verzegeld en de producten waren erg leuk ingepakt. Alle bestelde artikelen waren aanwezig en er zat zelf een kleine verrassing in de doos. Een feest om te ontvangen en uit te pakken!!
10 September 2021
Zeer positief
9 September 2021
Marion
Medemblik
Makkelijk bestellen en volgende dag al in huis met een mooi papiertje er om heen en leuk kaartje erbij
5 September 2021
Mirjam
Almere
Heb mijn tweede bestelling gedaan, deze keer met gravering. Ben heel tevreden.
Maria
Utrecht
Aangekochte precies als verwacht en goed verpakt, ie conform verzoek, papier en strik apart. Woon niet ver weg; volgende keer naar de winkel.
Marjoleine
Diemen
zoektocht om het goed van de website te bestellen, was lastig. Ik had er op een gegeven moment drie in het winkelmandje. Gelukkig zag ik het op tijd. Verder prima in orde. En wat een prachtige verpakking!!!! Een lust om te geven
ada
Leiden