gewoon goed

Alles snel en goed verpakt geleverd, leuke aanbieding.

zeer goed!

Geheel onverwacht had ik vandaag nog een half uurtje tijd over. Omdat ik nog een paar artikelen nodig had, ben ik even bij Marnan langsgegaan. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen! (eigenlijk zoals altijd)

Levering prima maar verpakking overdadig

Ik had besteld, was snel binnen. Maar waren onbreekbare kleine zaken en dat was met een lading plastic omgeven dat in mijn ogen met de helft minder had gekunnen. Wellicht tip om hierop te letten. Verder prima zaak.

Prima winkel

Prima winkel alles altijd binnen thuis via internet

Levering keurig verzorgt.

Ik ben zeer tevreden, zoals het product wordt getoond en wat het in werkelijkheid is. Goorgaan op de ingeslagen weg!!

breed assortiment

Meestal vind ik wat ik zoek

ruime keus/redelijkeprijs

vriendelijk geholpen produkt in goede staat

perfect

perfect

Prima (web)winkel om te kopen.

Goede service, vriendelijk personeel.

Niet helemaal naar verwachting

Mijn eerste bestelling bij Marnan ze hebben een geweldig aanbod aan materialen. Levertijd van meerdere producten 2 tot 3 weken en zelfs bij 1 product levertijd nog langer, voor "gewoon" lijm. Na mailtje voor ander merk lijm i.v.m. direct leverbaar geen reactie gehad! Ook 2x 1m stratenfolie besteld en slechts 1 leverbaar maar ik moet er echt 2 hebben dus aan 1 heb ik ook niets, geld wel netjes teruggestort. Ook vind ik € 100 voor gratis verzending aan de hoge kant. Conclusie, veel spullen maar lange levertijd terwijl je eigenlijk snel aan je baan verder wil.

Verpakking, producten, handeling en facturen, beter kan bijna niet

Je word op de hoogte de houden

top 2e hands

Opnieuw genoten van unieke 2e hands wagonnetjes, perfect.

Zorgvuldige levering

Zorgvuldige levering

Fantastisch aanbod, goede en vriendelijke hulp en voor een redelijke prijs.

Een heel breed assortiment, zodat ik niet snel elders hoef te shoppen. Uitstekende expertise, die mij vaak verder helpt.

perfecte afhandeling van de bestelling

correcte afhandeling van mijn bestelling , waren enkele problemen met nieuw kassa systeem , zijn ondertussen opgelost en spoedig antwoord op e mail

Redelijk, maar kans bestaat het verkeerde te ontvangen

Ik kocht af en toe iets bij Marnan, vooral vanwege hun grote aanbod en voorraad. Helaas gaat het niet altijd goed, dan ontvang je spullen waar je niet om hebt gevraagd en wordt vervolgens op geen enkele manier gereageerd op mailtjes. Er zit dan niets anders op alles terug te sturen en ergens anders te bestellen.

Ik heb tot nu toe alleen maar goede dingen meegemaakt.

Ik heb tot nu toe alleen maar goede dingen meegemaakt.

Enige minpuntje is dat Post.nl niet de standaard koerier is en ik dus even iets langer moet wachten op mijn spullen. Verder niets dan lof voor dit bedrijf, de site en het assortiment.

Slechte informatie op de website

Mijn ervaring is zeer slecht, de informatie op de website dat het een komplot gebouwd exemplaar is, terwijl het een bouwpakket is.

Snell gevonden wat ik zocht, goed verpakt en snelle bezorging. Top!

Doen wat ze toezeggen

Levering online besteld en afgehaald. Lag netjes klaar

Groot assortiment, hoge verzendkosten.

Erg fijne site met een enorm assortiment. Door de hoge verzendkosten, is het echter niet rendabel om kleine bestellingen te plaatsen. Dat is jammer, want anders zou ik veel vaker en meer bestellen. Het zou prettig zijn , als de verzendkosten jaarlijks afgekocht kunnen worden, zoals andere webretailers ook doen.

Snelle levering .duidelijke factuur en orderbevestigingi

Supersnel en goed