Heel goed!!

Heel snel Geleverd erg blij mee! Ik geef het een als cijfer een 10

Top !

ben ontzettend tevreden! Last minute een set koffers besteld en de volgende dag al netjes in huis. Super snelle levering dus! Daarnaast ook even contact gehad met de klantenservice en daar werd ik vriendelijk en professioneel geholpen door een lieve medewerkster. Heel fijn dat er echt meegedacht werd. De koffers zelf (van Charm) driedelige set (zwart) zijn topkwaliteit en zien er ook nog eens super goed uit.

Keurig en snel geleverd

Na 30 jaar weer 2 nieuwe samsonite koffers gekocht, goede en duidelijke webwinkel en weer fantastische koffers

Heele Snelle levering. een voorbeeld voor andere bedrijven!

Snelle service!

Snelle bezorging en goeie prijs voor een goeie koffer

Snelle bezorging

Alles ging prima, behalve de late levering

Ik had een goede ervaring met de website (keuze, prijs, gemak, etc.), maar ik bestelde de koffer op donderdag om 16:00 uur en volgens de website had de koffer de volgende dag (vrijdag) bezorgd moeten worden. Blijkbaar was hij pas op maandag opgehaald door DPD en dus op maandag bezorgd, en dus niet de volgende dag. Daarom geef ik hem maar 3 sterren.

Sehr schnelle Lieferung, einwandfreie Ware

Obwohl wir die Bestellseite ins Deutsche übersetzen mussten, hat alles sehr gut geklappt. Gerne wieder!

Geleverd volgens afspraak, product komt overeen met beschrijving

Goede koffer,goede prijs.

‘Mijn ervaring beschrijf ik als volgt?’ Ik heb een koffer gekocht, op internet, toen werd ie gebracht. Het is ook allemaal niet zo ingewikkeld jongens. Deze zaak had de goedkoopste van exact dezelfde koffer in vergelijking met andere internetshops die ik zo snel kon vinden. Goed ding. DPD niet geluisterd naar beschrijving om in portiek voor mijn deur te zetten dus moest naar pakketshop. Ach ja. Hier koffers kopen werkt, dat wil je weten toch? :)

Snelle en juiste informatie

Ik bestelde en de bevestiging kwam gelijk Mooie kofferset snel geleverd goede prijs/kwaliteit Zou als ik moest kiezen weer bij jullie bestellen Top bedrijf

Mooi koffer en snelle levering door Koffershop.nl

Snel besteld en nog sneller geleverd

Overzichtelijke site uitgebreide omschrijving dus je weet precies wat je krijgt en als extra nog een gift top

Goede website ruime keuze.

De bestelde koffer voldoet aan onze wensen snel geleverd.

Vrij snel kreeg ik een mail dat de kleur die ik wilde niet meer op voorraad was. Ik heb een andere kleur gekozen en de volgende dag werd de koffer al geleverd. Super geregeld door Amy.

Koffers zien er goed uit , moet nog uitproberen. Maar 1 klein minpuntje is, er zit geen beschrijving bij voor de cijferslot in te stellen. Maar anders verder alles ok

Prima service en snelle levering

Mooie koffers en snel geleverd.

Ik heb koffers besteld voor mijn verjaardag, alleen de kleur die ik wilde was er niet meer. Ik heb een mail gestuurd dat ik dan wel een andere kleuur wilde. Dat was geen probleem, had anders mijn geld terug gekregen. De koffers waren 1 dag later al in huis . Thx voor de snelle levering

Gewoon goed en uiterst klantvriendelijk

Bestelde een samsonite proxis 86cm koffer echter wilde ik de kleur aanpassen na de order. Even gebeld en alles werd direct aangepast door zeer vriendelijke dame. Enige verbeterpunt is misschien een wachtrij-systeem voor de telefoon.

Top koffer!

Mooi product, stevig, veel ruimte, goede snelle service / levering. Mist alleen een boekje met instructie over hoe je het cijferslot instelt

top

vrijdag besteld, zaterdag al meteen in huis, prachtige koffer.

Een hele ruime keus in koffers en snel in huis

Hele overzichtelijke website. Een grote selectie aan merken. Prijs is goed en ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Ik zou zeker nog eens bestellen hier.

De koffer ziet er precies zo uit als op de foto. Snelle bezorging en hij was netjes verpakt in een doos.

Top koffers voor top prijs

Mooie aanbieding van prachtige set Samsonite koffers en ook nog snel thuis afgeleverd.

Product zoals omschreven. Snel geleverd.

Hoorn 418 B

2404 HL Alphen aan den rijn

Over Koffershop.nl

Koffershop.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van koffers, reistassen, rugzakken en andere reisaccessoires. Het assortiment omvat diverse merken, maten en stijlen, geschikt voor zowel korte als lange reizen. Koffershop.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige producten, snelle levering en deskundig advies, zodat klanten de perfecte bagageoplossing vinden voor hun reisbehoeften.