Koffer gekocht was toch wel wat erg groot, zelfde dag retour ging heel eenvoudig.

Snelle levering en mooi product

Fijne manier van bestellen en de levering was snel. Blij met onze aankoop!

Supersnel en zonder hobbels.

Binnen 24 uur koffer geleverd en zonder hobbels ontvangen. Super gegaan !!

Goed aanbod tegen scherpe prijzen

Veel keuze. En een hele vlotte levering. Ik kan het iedereen aanraden om hier een keuze te maken.

Mooi product, snel geleverd

Ik was op zoek naar een koffer in een maat die precies tussen de koffers zat die ik al heb. Met de informatie op de site is dat goed gelukt. Daarnaast zijn er mooie aanbiedingen en heb ik een mooie kwaliteit koffer voor een mooie prijs. Ik ben zeer tevreden!

Service van PostNL was niet goed.

Over de valise ben ik heel tevreden. Maar de service van PostNL niet. Ik was dagen aan het wachten op een mailtje om mijn pakketje op te halen maar niks ontvangen terwijl mijn pakketje gewoon bij de afhaalpunt lag. Spontaan gaan kijken en mijn pakketje stond daar gwn al een dag of 2.

zeer goed

duidelijke site, goede prijs kwaliteit, snelle levering de samsonite koffer ziet er uit zoals op de site beschreven

Snel Goedkoop Kwaliteit

Dinsdag 3 koffers besteld in 3 verschillende maten. Woensdagmorgen werden ze al geleverd. Betreft prijs waren deze Samsonite ook de goedkoopste die ik kon vinden. En de kwaliteit van de koffers is natuurlijk helemaal top. Maar van dat merk had ik ook al koffers die 30 jaar zijn meegegaan.

Delivery on time, excellent tracking and order update info

Ordered a large suitcase, it was delivered on time as advertised on the website and all the order tracking and status updates were on point. Order packaging was nice as well (not too much/voluminous cardboard, paper tape on the box).

Mooie koffer snelle levering

Volgende dag ontvangen. Supersnel

Bestelling tijdig in huis

Hele proces van bestellen verliep zeer vlot en kreeg ook netjes updates. Was met adressering alleen een fout gemaakt en kon koffershop telefonisch niet bereiken. Een mail verstuurd en hier werd heel snel op gereageerd en ook werd de fout kundig opgelost. Zeer tevreden over het gehele proces en service.

Snelle levering en betrouwbaar.

Slecht

Ik heb 2 koffers besteld en moet er nog 1 krijgen. Geen idee waar die blijft en contact opnemen is ook heel moeilijk. Krijg geeb gehoord op het telefoonnummer die erbij staat om te bellen en geen antwoord op mijn mail die ik stuur. Heel jammer dit!

Ik had het tijdens Pasen besteld en ik had de koffer zaterdag nodig. Snelle service woensdag binnen gekregen

Hele mooie koffers

Netjes binnen gekomen, mooie koffers. Zoals het in de beschrijving stond. Goed ingepakt en snel verzonden. Ik ben zeer tevreden en ga ze over een kleine 3 weken gelijk meenemen op vakantie en testen! Helemaal enthousiast :)

Alles ging gladjes.

Snel besteld. Snel ontvangen. Product is in prima staat. Dus alles ok.

We hebben nog niks ontvangen

Zie bovenstaand

Heel netjes verpakt en snel geleverd

Heel netjes verpakt en snel geleverd.

Snelle levering, erg tevreden

Snelle levering en erg fijne communicatie. Volgende bestel ik hier zeker weer!

Heel goed en snel

Zeer tevreden en aan te bevelen

Alles goed

Contact, levering en product prima!

Goeie prijs en snel op vakantie

1 woord, super

Het product dat ik had besteld bleek niet compleet te zijn voor levering. Ik werd onmiddellijk gebeld met de vraag of ik wilde annuleren of toch het product met aanzienlijke korting te ontvangen. Product werd daarna snel geleverd en de korting direct op mijn rekening! Zo kan het dus!

Mooie koffers, slechte bezorging

De koffers zijn prachtig, maar de bezorgservice heeft de pakketten in de voortuin achtergelaten, zodat iedereen ze zomaar mee kon nemen! Ik was op het moment van bezorging niet thuis. Ik vind dat absoluut niet netjes; ze hadden zo gestolen kunnen worden!

Hoorn 418 B

2404 HL Alphen aan den rijn

Over Koffershop.nl

Koffershop.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van koffers, reistassen, rugzakken en andere reisaccessoires. Het assortiment omvat diverse merken, maten en stijlen, geschikt voor zowel korte als lange reizen. Koffershop.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige producten, snelle levering en deskundig advies, zodat klanten de perfecte bagageoplossing vinden voor hun reisbehoeften.