hele mooie stevige koffer en licht waar veel in past heel blij mee

Op de valreep voor het weekend ben ik nog gerust gesteld over mijn bestelling door een vriendelijke servicedesk medewerker. Heel fijn zo. Inmiddels alles binnen en kan gerust mijn koffers inpakken voor mijn volgende avontuur.

Weet nog niet

Ik heb het niet gebruikt, dus de info kan later vermeld worden. Maar wat ik mij eigenlijk zorgen om maakt, dat ik later heb begrepen, als er iets gebeurd met de wieltjes, het niet vervangen kan worden, lijkt mij een slechte zaak, voor mijn budget en prijs vd koffer. Als ik het had geweten, had ik wat anders en misschien goedkoper koffer gekocht

Uitsrekend

Snelle levering, goede prijs. Uitstekend assortiment.

Fijne klantenservice

Koffer netjes geleverd.

Makkelijker site, product ook mooi verpakt en snel geleverd.

Levert mooi op tijd

Goed omschreven op de site en op tijd geleverd.

Goed assortiment, normale prijzen, jammer van de verzending met DPD

Een prima assortiment met normale prijzen. Voor Samsonite wordt de adviesprijs gehanteerd net als overal. Helaas worden de bestelling via DPD verzonden, de slechtste pakketdienst denkbaar. Zendingen komen altijd te laat en regelmatig beschadigd. Derhalve tenminste één ster aftrek en geen aanbeveling

Alle vlot verlopen zoals aangegeven, prima .

Alle vlot verlopen zoals aangegeven, prima .

Heb de koffer zelf afgehaald en dat kon gelukkig snel.

Een fijne koffer en snelle levering

Een hele fijne koffer en we snelle levering. Waarom geen 10? Omdat helaas de roze niet op voorraad was. Maar ze hebben me direct gemaild! Verder ben ik zeer tevreden.

Snel en goed geregeld/geleverd.

Heldere website Veel keuze Snel geleverd Duidelijke status mails over de levering

Mooie solide reiskoffer

Mooie en solide koffer, en toch heel licht in gewicht. De koffer heeft een aantal aparte afsluitbare vakjes, heel handig. Wieltjes draaien soepel 360 graden rond en zien er stevig uit. Hoe de koffer zich verder op reis houdt, moet ik nog ontdekken. Ik heb er alle vertrouwen in en ben blij met deze aankoop. Verder een goede service van Koffershop ervaren, zodat mijn bestelling op tijd binnen was. Top!

Mooie kleur, twijfel aan sterkte

De koffer ziet er mooi uit qua kleur en wielen. Ik twijfel of de koffer sterk is, maar dat zullen we zien op vakantie.

Zeer mooie aankoop met een perfecte thuislevering. Bedankt.

Zeer tevreden.

Top koffer en super snel geleverd

Zondags besteld. Dinsdags bezorgd. Prachtige en ruime koffer. Ga ik heel veel plezier aan beleven.

Valies besteld van samsonite. Volgende dag geleverd. Zo hoort het te zijn. Super tevreden!

Mijn eerste, maar zeker niet de laatste bestelling bij Koffersshop.nl Snelle levering en goede service!

Vlotte levering & mooie koffers!

De levering verliep vlot en zonder schade aan mijn koffers. Alles was netjes ingepakt. Ik koos een set van 3 koffers en ze zijn echt prachtig! Dankjewel voor de goede service!

Toplevering!!

Snelle levering. Goed product en heldere communicatie. Gewoon doen!

Snelle, goede levering! En goede prijs.

Snelle en goede levering! Daarnaast ook ern goede prijs.

Uitgebreid assortiment voor ieder wat wils

Ik kocht 2 grote koffers +1 cabineformaat. Bij de betaling was er plaats voor een kortingscode maar ik kreeg de 10% kortingscode (die ik online vond)niet ingevuld.Ik betaalde dus de volledige 269€ en stuurde een email naar de klantendienst maar kreeg (nu 1 week later )nog steeds geen antwoord.Wel kreeg ik 2 e-mails om een beoordeling over koffershop te schrijven…..

Veel keus, snelle verzending

Veel keus, leuke aanbiedingen en snelle verzending. Superfijn!

Snelle levering van een perfecte koffer voor een marktconforme prijs

alles bestens, schnelle Lieferung

Werde gerne wieder bei Ihnen bestellen

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL